Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار تویسرکان گفت: منطقه حفاظت شده خان گرمز با توانمندسازی روستاهای اطراف خود و ایجاد اشتغال و افزایش درآمدزایی معیشتی، توسط مردم منطقه محافظت می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تویسرکان حبیب مومیوند ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با مسئولان مرتبط استانی و شهرستانی به منظور توانمندسازی روستاهای حاشیه منطقه حفاظت شده خان گرمز تویسرکان اظهار داشت: منطقه حفاظت شدن خان گرمز در تویسرکان نگین مناطق حفاظت شده استان همدان و ظرفیتی استثنایی و ویژه برای توسعه گردشگری در شهرستان تویسرکان و استان به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با در پیش گرفتن برنامه‌های هدفمند و کارشناسانه می توان ظرفیت بسیار بالایی در زمینه جذب گردشگر از منطقه حفاظت شده خان گرمز و در نتیجه بهبود فضای کسب و کار و ارتقا سطح معیشت مردم منطقه ایجاد کرد.

مومیوند با اشاره به اینکه علاوه بر نهادهای دولتی، مردم باید به عنوان صاحبان اصلی این گونه ثروت‌های ملی بیشترین نقش آفرینی را در فرآیند محافظت از منطقه حفاظت شده خان گرمز داشته باشند تصریح کرد: این هدف زمانی محقق می‌شود که مردم ساکن در روستاهای اطراف خان گرمز از نظر اقتصادی و معیشتی توانمند شوند و نیازی به آسیب رساندن به این منطقه حفاظت شده برای تامین معاش نداشته باشند.

وی بیان کرد: با توجه به ویژگی‌های اقلیمی و زیست محیطی، تکیه صرف بر کشاورزی و دامداری به تنهایی نمی‌تواند پاسخگوی اشتغالزایی و پویایی اقتصاد در روستاهای اطراف منطقه حفاظت شده خان گرمز باشد.

فرماندار تویسرکان تاکید کرد: اکنون باید با توجه به تاکید ویژه دولت به اشتغالزایی به عنوان اولویت امور مدیریتی و اجرایی کشور از تسهیلات ارزان قیمت روستایی برای ایجاد فرصت‌های متنوع شغلی و متناسب با شرایط بومی و محلی در روستاهای اطراف منطقه حفاظت شده خان گرمز استفاده کرد.

وی با اشاره به اینکه لایروبی قنوات و توجه به سامان دهی زیر ساخت‌های بخش کشاورزی در این مناطق در دستور کار قرار گرفته گفت: اکنون تسهیلات مورد نیاز برای ایجاد آبیاری تحت فشار و آبیاری نوین توسط انتقال از لوله به میزان 85 درصد هزینه‌های مورد نیاز پرداخت می‌شود که باید بیشترین بهره‌وری را از آن ایجاد کرد.

مومیوند تاکید کرد: استفاده از تسهیلات ارزان قیمت اشتغالزایی در روستاها با بهره متوسط شش درصد بهترین فرصت برای اشتغالزایی در روستاها است و هر طرح هدفمند اشتغالزایی می تواند از 100 میلیون تومان تا دو میلیارد تومان از این تسهیلات استفاده کند.

وی گفت: اکنون وظیفه اصلی همه مسئولان، شورا و دهیاری‌ها فقط پرداختن به امور خدماتی و جاری نیست بلکه اشتغالزایی و کارآفرینی در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم منطقه حفاظت شده خان گرمز با برخورداری از گونه‌های متنوع جانوری و گیاهی و چشم انداز و اقلیمی منحصر به فرد در 30 کیلومتری جنوب غربی تویسرکان قرار گرفته است.

انتهای پیام/

R41405/P1336/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۲۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج

اقبال حمیدی اظهار کرد: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان سنندج با رصد و شناسایی محل نگهداری کبک ها، با اخذ حکم قضایی و همکاری نیروی انتظامی و بازرسی از منزل یک شکارچی غیرمجاز، ۳۷ قطعه کبک که قصد قاچاق را کشف و ضبط کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان افزود: محیط بانان افزون بر این کبک ها؛ ۳۵ قفس چوبی و یک شبکه نگهداری پرندگان هم کشف کردند.

وی بیان کرد: واحد حقوقی نسبت به تشکیل پرونده در این رابطه و معرفی فرد خاطی به مراجع قضایی اقدام کرده است. 

حمیدی ادامه داد: پرندگان کشف شده به اداره حفاظت محیط زیست انتقال داده شده اند و پس از بررسی‌های جسمانی، تغذیه و مراقبت‌های لازم در زیستگاه‌های طبیعی این شهرستان رها سازی می‌شوند.

کبک‌ها که در مناطق کوهستانی زندگی می‌کنند ارزش اکولوژیکی بالایی در چرخه حیات دارند.

 در فصل پاییز و زمستان که حشره سن به زیر بوته گیاهانی مانند گون و درمنه روی می‌آورند کبک‌ها از این حشره تغذیه کرده و با کنترل بیولوژیکی آن که آفت محصولات گندم و جو است کمک شایانی به حفظ کیفیت محصولات کشاورزی می‌کنند.

کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار است.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در شهرستان سنندج
  • انهدام باند قاچاق کبک‌های وحشی در سنندج
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • پاکسازی منطقه حفاظت شده تنگ صیاد در چهارمحال و بختیاری
  • توقیف ۵۲ دستگاه حفاری غیرمجاز در لرستان
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر
  • ممنوعیت چیدن ریواس در منطقه حفاظت شده پلنگ دره قم
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان