Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش وانانیوز، 

فرهاد تجری در گفت‌وگویی در توضیح آخرین وضعیت امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده گفت: متاسفانه در شرایطی که وظیفه بنیاد مسکن برآورد خسارات در مورد ساختمانی‌های زلزله‌زده برای اسکان موقت و دائم زلزله‌زدگان است، هنوز بعد از گذشت یک هفته از وقوع زلزله بنیاد مسکن نتوانسته به خوبی به وظایف قانونی‌اش عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: بنیاد مسکن باید خاک و خاشاک یا همان نخاله‌های ساختمان‌های زلزله‌زده را آواربرداری کند چون مردم جرات انجام این کار را ندارند. وسایل آنها در خانه‌هایشان مانده و عملا امکان استفاده ندارند. بنیاد مسکن تعلل زیادی در این کار داشته و نتوانسته به وظایفش عمل کند. با توجه به شروع بارندگی طبیعتا این اقدامات که باید از روز اول انجام می‌شد به تعویق می افتد.

این عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه در عین حال گفت: از طرف دیگر مبنای برآورد کمک‌های بلاعوض و تسهیلات دولت برای اسکان موقت و دائم زلزله‌زدگان نظر کارشناسان بنیاد مسکن است اما آقایان در بنیاد مسکن از اتاق‌های لوکس خود در تهران برای این مناطق محروم و زلزله‌زده بدون لحاظ شرایط منطقه تصمیم گیری می‌کنند.

تجری افزود: انتظار می‌رفت رئیس‌جمهور که از نزدیک وضعیت مناطق زلزله‌زده را دیده و از شرایط جغرافیایی و مرزی و آمار بیکاری در این مناطق آگاه است، با نگاه سخاوتمندانه‌تری برخورد کند که متاسفانه پیشنهاد بنیاد مسکن تصمیمات دولت را تحت تاثیر قرار داد.

وی خاطر نشان کرد: بسیاری از مردم ما به لحاظ اعتقادی و مذهبی اعتقادی به تسهیلات بانکی ندارند. بخشی دیگر نیز به دلیل اینکه از قبل تسهیلاتی گرفته‌اند زیر بار قسط و بدهی، دیگر توانی برای گرفتن تسهیلات مجدد ندارند. در چنین شرایطی کمکهای بلاعوض پنج میلیون تومانی وهن مردمانی است که یک بار در جنگ زندگی‌شان را از دست داده‌اند و امروز نیز در زلزله بار دیگر زندگی‌شان را از دست رفته می بینند.

تجری تاکید کرد: قطعا بدون لحاظ مولفه‌های و شرایط ویژه و خاص منطقه و تجویز نسخه‌ها و به دنبال آن تصویب در هیئت دولت نمی‌تواند همراهی با مردم تلقی شود. قطعا باید در این باره تصمیمات دیگری گرفته شود.

نماینده قصر شیرین گیلانغرب و سرپل ذهاب با انتقاد از اقدامات دولت در حوزه کشاورزی در مناطقه زلزله‌زده گفت: لازم بود وزارت کشاورزی از خسارات وارده به اماکن دامی و علوفه‌ای و به دنبال آن تامین نیازمندیها نظرات کارشناسی اش را به هیئت دولت برای تصمیم گیری ارائه می کرد. این اتفاق نه تنها تاکنون رخ نداده که هنوز وزیر کشاورزی و مسئول رده بالایی در این حوزه به مناطقه زلزله‌زده نیامده است.

تجری افزود: جلسات تصمیم گیری نیز منحصر به مسئولان استانی شده که توان و ظرفیت آنها محدود است و تاثیرگذاری آن چنانی ندارند. در نهایت نیز به درخواست این مسئولان استانی هیئت دولت مصاحبه‌هایی در مورد موضوع علوفه داشته که این رویکرد با نیازمندی‌های مردم متفاوت است.

وی در پایان ضمن قدردانی از مردم برای کمک رسانی به مناطق زلزله‌زده گفت: اکنون از مرحله اضطراری گذشته ایم و وارد مرحله اسکان موقت و دائم شده‌ایم. از مردم می خواهیم که با تهیه کانکس، پتو، وسایل گرمایشی ویژه زمستان و وسایل بهداشتی و درمانی به مردم زلزله‌زده کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: وانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ خواجه‌ای گفت: رویکرد حمایتی برای تولید مسکن و ارتقای کیفیت ساخت و ساز با رعایت استفاده از مصالح استاندارد در اولویت است.

وی افزود: علاوه بر اهمیت دادن به کمیت پروژه‌ها، استفاده از مصالح استاندارد و رعایت مقررات ملی ساختمان و مسائل فنی از سوی متخصصان و ناظران بنیاد مسکن در اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن مد نظر قرار گرفته است.

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان از احداث ۳هزار و ۸۰۰ واحد مسکونی در قالب طرح نهضت ملی در استان در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: اجرای موفق طرح نهضت ملی مسکن در شهر‌های زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت احداث ۲ هزار و ۵۰۰ واحد مسکونی در راستای نهضت ملی مسکن از برخی فعالیت‌های این نهاد انقلابی است.

خواجه ای مشارکت بانک‌ها در ارائه تسهیلات و آورده به‌موقع متقاضیان را دو عامل مهم در واگذاری هرچه سریع‌تر پروژه‌های مسکن ملی دانست و افزود: همه دستگاه‌های ذی‌ربط و خدمات‌رسان باید در فراهم کردن و ایجاد زیرساخت‌ها در اجرای پروژه‌های مسکن پای کار باشند تا پروژه‌ها به‌موقع به مردم واگذار شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان زنجان افزود: پیش‌بینی می‌کنیم تا پایان نیمه دوم امسال با پیگیری‌های جدی بنیاد مسکن و راه و شهرسازی بتوانیم تعدادی از واحد‌های نهضت ملی مسکن را تکمیل کنیم و به متقاضیان تحویل دهیم.

دیگر خبرها

  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • افزایش مشارکت مردم در ساخت مسکن با تکیه بر عرضه زمین و پرداخت تسهیلات به آن‌ها
  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکستن سد کنیا را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • وضعیت زندگی مردم بعد از شکست سد را ببینید | آمار قربانیان به ۱۲۰ نفر رسید
  • امنیت شغلی و تامین مسکن کارگران دغدغه دولت است
  • پیشرفت فیزیکی ۷۵ درصدی پروژه نهضت ملی مسکن هیدج
  • زمین و تسهیلات از دولت ساخت با مردم/ به جز چند کلانشهر دولت مشکلی برای تامین زمین ندارد