Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اهر با بیان اینکه پایگاه‌های بسیج زمانی موفق هستند که مسجد محور باشند گفت: باید برای توطئه‌های دشمنان علیه نظام و ملت برنامه‌ریزی کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهر، آیت‌الله جواد حاجی‌زاده در همایش ائمه جماعت مساجد با موضوع روحانی انقلابی که به مناسبت هفته بسیج در بیت امام جمعه اهر برگزار شد اظهار کرد: عزاداری ماه محرم و صفر امسال در مقایسه با سال‌های گذشته بسیار باشکوه‌تر بود در حالی که بر اساس آنچه که امام راحل فرموده‌اند واقعاً این‌گونه است که ما هر چه داریم از محرم و صفر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امام جمعه اهر ادامه داد: شبکه‌های اجتماعی نقطه عطفی در تقویت بنیه اقتصادی یهودیان بوده که کمتر کسانی به این مسائل توجه دارد در حالی که علاوه بر تأمین مالی حتی تمامی اطلاعات کشورمان نیز در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی‌زاده استفاده از شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی از سوی جوانان را نیازمند آموزش و توجه لازم عنوان کرد، گفت: با توجه به تهدیدهای نرم دشمنان که از سوی فضای مجازی متوجه جوانان ایرانی بوده اگر خدای‌ناکرده درست مدیریت و استفاده نشود آینده کشور به‌ویژه جوانان را تهدید می‌کند.

وی اضافه کرد: روحانیون، علماء در منابر، والدین در خانواده و معلمان در مدارس مضرات و تهدیدهای شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی را برای جوانان و دانش آموزان تبیین کنند تا خدای‌ناکرده شیرازه جامعه با تهدیدهای فضای مجازی از هم نپاشد.

امام جمعه اهر بابیان اینکه باید در مقابل توطئه‌های دشمنان علیه نظام و ملت ایران برنامه‌ریزی و چاره‌اندیشی کنیم، گفت: نیروی مردمی بسیج همانند موشک‌های قدرتمند جمهوری اسلامی یکی از عوامل بازدارنده دشمن هستند و در واقع همین موشک‌های متعدد اجازه تعرض به دشمنان را نمی‌دهد.

حاجی‌زاده با ذکر اینکه ائمه جماعت و جمعه پدران معنوی جامعه هستند، بیان کرد: دفاع مقدس در آن زمان از مساجد آغاز شد و امروز که تیر تهاجم دشمن به سمت ملت ایران نشانه رفته مساجد در این زمینه می‌توانند نقش به سزایی را ایفاء کنند.

وی خطاب به ائمه جماعت مساجد شهرستان اهر، افزود: روحانیون، علماء و هیئت‌امنای مساجد برای جذب حداکثری جوانان به مساجد برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشند و علت اینکه جوانان به برخی مساجد کمتر رفت و آمد می‌کنند نیز بررسی و آسیب‌شناسی شود.

امام جمعه اهر با تأکید بر اینکه پایگاه‌های مقاومت بسیج باید در متن مساجد باشند چراکه اداره‌کننده مساجد همین بسیجیان هستند، یادآور شد: به‌طور مثال اگر برنامه‌هایی که مصلای نماز جمعه برگزار می‌شود در سایر مساجد نیز برگزار شود قطعاً در شهر اهر تحول به وجود می‌آید ولی متأسفانه برخی از مساجد رغبت چندانی نسبت به الگوبرداری از برنامه‌های مصلا را ندارند.

آیت‌الله حاجی‌زاده در ادامه به موفقیت‌های نیروهای مقاومت مردمی در عراق و سوریه در مبارزه با تروریست‌های داعش نیز اشاره کرد، بیان داشت: همین‌که امروز می‌بینیم نیروهای مردمی در عراق و سوریه بر تروریست‌های داعش غلبه می‌کنند نشان از تأثیرگذاری تفکر بسیج و سپاه در مبارزه با تروریست‌ها در خارج از مرزهای کشور است و بر همین اساس دشمن از صادر شدن تفکر بسیجی داشته که سعی در تضعیف و تخریب سپاه و بسیج دارد.

انتهای پیام/

R7887/P1377/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۵۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد

ایسنا/یزد معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: اجرای کامل برنامه هفتم توسعه و به ویژه استقرار نظام درآمد-هزینه استانی می‌تواند جهش تولید با مشارکت مردم را تسریع کند.

«جعفر رحمانی» در نشست تبیین مبانی و احکام برنامه هفتم توسعه کشور که با حضور معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور و جمعی از معاونان برنامه و بودجه(طرح و برنامه) دستگاه‌های اجرایی در محل سالن اندیشه سازمان مدیریت یزد برگزار شد، ‌با بیان اینکه تنها فقط ۳۰ درصد برنامه ششم توسعه کشور محقق شده است، افزود: اگر برنامه‌ای را به نحو احسن تدوین اما درست اجرا نکنیم، نتیجه آن کاهش سرمایه‌های اجتماعی و عدم اعتماد مردم نسبت به برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در کشور خواهد شد.

رحمانی ناترازی‌های انرژی و مالی در کشور را جدی خواند و گفت: برنامه هفتم توسعه با تغییر نگرش و به صورت مساله محور و با تاکید بر رشد فراگیر تدوین شده  و دو اصل اولویت‌بندی درست و سازوکار انگیزشی کارا و اثربخش در آن دیده شده است.

وی با تاکید بر اینکه همه مدیران استانی و مقامات کشوری در مقابل نسل آینده کشور مسئولیت دارند تا در پنج سال آینده ایرانی آبادتر بسازند، گفت: برنامه هفتم توسعه کشور متفاوت‌تر از سایر برنامه‌های توسعه‌ای قبلی در کشور است، چرا که ضمن ایجاد انگیزه در افراد می‌تواند تحول در نظام اداری ایجاد کند و به تبع آن بسیاری از مشکلات و گرفتاری‌های مردم در پایان اجرای این برنامه مرتفع خواهد شد.

معاون آمار و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد با اشاره به شعار سال و تحقق آن، جهش تولید با مشارکت مردم را تنها از مسیر پایبندی به اصول برنامه هفتم توسعه کشور امکان پذیر دانست و بیان کرد: نیاز داریم برای نقش دادن به مردم در رسیدن به رشد اقتصاد و جهش تولید، بار دیگر اعتماد را به آنان بگردانیم که این امر مستلزم تلاش جدی همگان است و استقرار جدی نظام درآمد- هزینه استانی می‌تواند نقش موثرتری به استان‌ها در ۵ سال آینده بدهد.

رحمانی با بیان اینکه رشد اقتصادی در کشور کیک اقتصاد را بزرگتر کرده و موجب آن می‌شود که مردم بیشتری از آن منفعت ببرند، اظهار کرد: خوشبختانه دولت سیزدهم در ابتدا با نگاه ویژه به برنامه محوری در صدد اداره کشور به صورت عقلانی است و پیشران‌ها، مسائل بحران‌ساز و بسترها در برنامه هفتم توسعه به درستی دیده شده است.

وی با یادآوری اینکه استان یزد در برنامه محوری در کشور پیشرو بوده و تاکنون برنامه‌های تحولی زیادی همچون یزدِنوین، یزدِ بهره‌ور و یزدِ نوآور را تدوین و به مرحله اجرا گذاشته است، تاکید کرد: راهی جزء اینکه طبق برنامه اصولی و عقلانی در کشور و به تبع آن در استان شروع کنیم و به اصلاح ساختارها و رفع ناترازی‌های موجود بپردازیم وجود ندارد.

«افشین کسالائی» معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در ادامه به تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه پرداخت و با بیان اینکه برای تحقق اهداف در استان‌ها باید به سمت برنامه‌محوری حرکت کرد، افزود: برنامه‌های عملیاتی ستون فقرات نظام برنامه‌ریزی است.

به گفته معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور، اجرایی شدن برنامه هفتم توسعه تنها بر منابع عمومی متکی نیست و خلق و تجهیز منابع جدید، باید توسط مدیران در نظر گرفته شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت یزد، کسالائی با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه علاوه بر ترسیم وضع موجود، آینده اقتصاد و توسعه کشور در سطوح متعدد را مورد توجه قرار داده است، بیان کرد: برنامه هفتم توسعه ناگزیر به برنامه محور بودن است و برای اولین بار این برنامه با پارادایم رشد فراگیر و مبتنی بر سه سطح اصلی‌ترین پیشران‌ها و رد مهمترین بحران‌ها و خلق مهمترین بسترهای پیشرفت کشور ترسیم شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • به حقوق قشر کارگر توجه شود
  • تأکید بر توجه معلمان به مسائل آموزشی
  • کارگران رکن مهم اقتصاد کشور هستند
  • رواج بی حجابی در جامعه توطئه دشمنان است
  • بر تلاش مسئولان برای تحقق شعار سال تأکید کرد
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور
  • تلخی‌های عدم تحقق اهداف برنامه ششم توسعه در کشور حس می‌شود
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد
  • توطئه‌های دشمن علیه جمهوری اسلامی شکست خورد/ آمریکا به زودی از منطقه خارج می‌شود
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است