Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس می‌گوید:‌ روحانی هیچ وقت اصلاح‌طلب نبوده و از ابتدا هم می‌دانسته که رفع حصر در حیطه اختیارات رییس‌جمهور نیست.
 
به گزارش خرداد، غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با «خانه ملت»، روحانی را یک اصلاح‌طلب ندانست و گفت نباید توقع  داشت که آقای روحانی مواضع اصلاح‌طلبی داشته باشد.
 
وی گفت: آنهایی که در فرآیند انتخابات قرار می‌گیرند، می‌دانند یک فرد کاندیدا از همه ابزارهایش استفاده می‌کند تا رأی بیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آقای روحانی نیز در این مدت از همه ابزارها و توانمندی‌هایش استفاده کرد تا جامعه را تحریک کند و البته در این موضوع نیز موفق بود اما به نظر من ایشان خیلی چیزهایی که در زمان انتخابات مطرح کرد، یا در توانش نیست یا حتی اعتقادش به آنها نیست یا امکان اجرا ندارد.
 
تاجگردون با بیان اینکه البته نمی‌توانم بگویم امروز آقای روحانی دچار چرخش سیاسی شده است، افزود: آقای روحانی از ابتدا همین بوده و شخصیتش نیز تغییر نکرده است. به عنوان مثال در مورد حصر سوال اینجاست که آیا آقای روحانی خودش از ابتدا نمی‌دانست که این مسئله از اختیارات مطلق رئیس‌جمهور نیست و این موضوع باید در یک فرآیند حل شود؟
 
به گفته این نماینده مجلس، روحانی اعتقاد دارد که باید با این شیوه مدیریتی کار کند، بعضی‌ها  هم که تنها یک موضوع خاص را مدنظر قرار می‌دهند، در این مدت تنها با همان موضوع با آقای روحانی ارتباط برقرار کردند اما آنهایی که در کل فرآیند با روحانی ارتباط برقرار کردند و نه با یک موضوع خاص، امروز چرخشی در مواضع رئیس‌جمهور احساس نمی‌کنند.
 
رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس ادامه داد: من اعتقاد دارم آقای روحانی با یک روش در دوره قبل شروع کرد و با همین روش با دُز بالاتری در دوره دوم ادامه داد اما معتقدم چرخشی صورت نگرفت. او یک آدم سیاستمدار است و مطالبه مردم را درک می‌کند و می‌گوید من آن را دنبال می‌کنم. حالا ممکن است به نتیجه هم نرسد، البته او نمی‌خواهد مردم را فریب دهد. ما که در کار انتخابات بوده و هستیم این شیوه را خوب می‌فهمیم.
 
تاجگردون، درباره میزان تحقق وعده‌های رییس جمهوری افزود: ایشان تقریبا تِم موضوعات مطروحه‌شان مباحث روابط بین‌الملل بود که ۷۰-۸۰ درصد هم موفق بود و فضا را اصلاح کرد اما در زمینه اقتصادی آن چیزی که می‌توانست حل بشود، حل نشده و دولت خیلی دولت چابکی نیست و چابک هم نشد اما اینکه دولت در برخی مواضع محکم سر حرف خود می‌ایستد، مثبت است. همچنین این دولت شیوه‌های تنش‌زدایی خوبی داشت.
 
وی با تاکید بر اینکه روحانی رویکرد اعتدال و اصلاحات را ادامه داده است، افزود: البته در ظاهر یک خوشحالی در جریان اصولگرایی می‌بینیم که به نظر من این خوشحالی جریان اصولگرایی یک خوشحالی قلبی و درونی نیست، بلکه یک خوشحالی ظاهری است که می‌خواهد جریان اصلاحات و اعتدال را نسبت به آقای روحانی ناامید کند وگرنه اصولگرایان می‌دانند که آقای روحانی شخصیتش شکل گرفته و وارد این موضوعات نمی‌شود اما چون برخی دوستان تندروی اصلاح‌طلب ناراحتند، دوستان اصولگرا سعی می‌کنند خود را خوشحال نشان دهند تا دوستان اصلاح‌طلب ناراحت شوند، اما به نظر من ایشان همان مسیر اعتدال و اصلاحات را طی می‌کند، البته اینطور نیست که رییس جمهوری اصولگرایان را بزند؛ البته تندروهای جریان اصولگرایی نزد آقای روحانی جایگاهی ندارند اما افراد معتدل و اصولگرا مثل گذشته در نگاه ایشان جایگاه خود را دارند و به نظر من هم کار درستی است و در این روش درست عمل می کنند تا نیروهای اصولگرای معتدل نیز در فرآیند تصمیم‌گیری به کار گرفته شوند.
 
این نماینده اصلاح‌طلب مجلس در پایان،  ۱۰۰ روز را زمان زودی برای ارزیابی دقیق عملکرد دولت دانست اما گفت: به نظر من هیچکدام از وزرا در حد توقعی که از آنها داشته‌ایم نبودند و ما امیدواریم خود را بالا بکشند. برچسب ها: نماینده اصلاح‌طلب ، حسن روحانی ، اصلاح‌طلب ، رفع حصر

منبع: خرداد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۶۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه حجاب هنوز کار دارد؛ ایرادات همچنان باقی است /کنایه به روحانی: وقتی تایید می شوید، سطح درک شورا بالاست؟ /تایید تشکیل سازمان «سپند»
  • عباس آخوندی: هر طرحی که در منطقه بر مبنای حذف قدرت‌های جهانی ارائه شود، از همان ابتدا با شکست مواجه خواهد شد
  • ترکیب رئال زیر و رو شد: 10 تغییر مقابل کادیز
  • شهدای روحانی الگوی مجاهد تبیین محسوب می‌شوند
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • ویدیو/ تحلیلگر عرب: بیداری جوانان آمریکایی شوک بزرگی برای دولت واشنگتن بود
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟