Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-01@09:00:45 GMT

توجهی به صادرات محصولات فرهنگی نشده‌ است

تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۱۷۱۹۸

توجهی به صادرات محصولات فرهنگی نشده‌ است

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، امید حاجتی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خوزستان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان امروز دوشنبه ٢٩ آبان‌ماه با محمد جوروند مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان، معاونان و کارکنان این اداره کل دیدار کرد.

در این نشست مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ضمن ارائه گزارشی از مهم ترین فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و هنری این اداره کل خاطر نشان ساخت: در شش ماهه دوم سال  برنامه‌های وسیع‌تر و بیشتری، در مقایسه با شش ماهه اول، برگزار می‌شود که برگزاری بهتر این برنامه‌ها مستلزم توجه ویژه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوروند افزود: اغلب برنامه‌های این اداره کل در سطح ملی‌ و برخی از آن ها من جمله جشنواره شعر رضوی بین‌المللی هستند. از دیگر برنامه‌های اداره کل برپایی نمایشگاه ملی کتاب خوزستان است که امسال چند کشور خارجی در آن مشارکت می‌کنند و مقدمه‌ای برای برپایی این نمایشگاه در سطح بین المللی خواهد بود.

امید حاجتی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان در این نشست اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی متولی اصلی فرهنگ و هنر استان است و باید توجه ویژه‌ای به آن شود و امکانات بیشتری در اختیار آن قرار داده شود.

حاجتی افزود: اهمیت فرهنگ در جامعه برای کسی پوشیده نیست و باید به آن به‌ عنوان یک نرم‌ افزار زیر ساخت توسعه نگاه کرد. فرهنگ و فرهنگ‌ سازی زمانی موفق عمل می‌کند که دو ویژگی مستمر بودن و جذابیت را داشته باشد. نیاز است در برگزاری برنامه‌های فرهنگی و ارائه طرح‌های فرهنگی و هنری به این دو مقوله توجه شود. برنامه‌های فصلی هم چون جشن برداشت محصولات کشاورزی در برخی کشورها یکی از این برنامه‌هایی است که در بعضی حالت‌ها قدمت چند هزار ساله دارند.

در ادامه افزود: جذابیت و مستمر بودن برنامه‌های فرهنگی نه تنها عاملی در تحکیم ارزش‌ها است بلکه می‌تواند شادی را به ارمغان ‌آورد و شرایطی برای جذب گردشگر مهیا کند.

حاجتی در پایان از افزایش اعتبارات حوزه فرهنگ و هنر خبر داد و اظهار کرد: در تکاپو هستیم که اعتبارات جاری را در بخش فرهنگی و هنر ارتقا بخشیم که بر همین اساس بودجه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز افزایش می‌یابد و هم چنین اعتبارات ویژه‌ای به بخش ساخت و تعمیرات این اداره کل و ادارات وابسته آن اختصاص داده می‌شود.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۷۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز،‌ جشنواره فرهنگی هنری روز ملی خلیج فارس صبح امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ماه با حضور محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، امیرشهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران، سیدمحمود اسلامی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت فرهنگ، محمود سالاری معاون امور هنری وزارت فرهنگ، شبیر فیروزیان سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ، سیدمجید پوراحمد مدیرعامل صندوق هنر، محمد خراسانی‌زاده مدیرکل دفتر هنرهای تجسمی و جمعی از هنرمندان در محل برج آزادی تهران برگزار شد.

محمدمهدی اسماعیلی در این مراسم گفت: برج آزادی مظهر استقلال و آزادی مردم عزیز ایران است؛ این برج روزهای بزرگی را دیده است؛ از راهپیمایی‌های باشکوه تاسوعا و عاشورا ۱۳۵۷، دوازده بهمن ۱۳۵۷، حضور امام در تهران و عبور از این مسیر تا راهپیمایی‌های ۲۲ بهمن که در این سالها برگزار شده است همه و همه گذشته پرافتخار ما را روایت می‌کند.

وی افزود: شاید عده‌ای تصور می‌کنند در موضوع خلیج فارس اختلاف قومی و تاریخی داریم؛ در چنین روزی یکی از سرداران بزرگ ایرانی، پرتغالی‌ها را بعد از حضور بیش از یکصد سال در خلیج فارس اخراج کرده است؛ روز دهم اردیبهشت روز اخراج غربی های استعمارگر از پهنه خلیج فارس است. ما به خلیج فارس تنها به عنوان بخشی از سرزمینمان نگاه نمی کنیم بلکه خلیج فارس بخشی‌ از هویت تاریخی و فرهنگی ماست.

وزیر ارشاد با بیان این مطلب که در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم گفت:‌ علاوه بر آن آبراه بی‌نظیر بین‌المللی در آن قرار دارد و همه اینها مهم است ولی بالاتر از آن این است که خلیج فارس از استوانه‌های هویتی جامعه ایرانی است.

وی افزود: در هیچ بخشی از خلیج فارس از شمال تا جنوب چیزی جز عظمت فرهنگی ایران را پیدا نمی‌کنیم. مدتی پیش در یکی از کشورهای همسایه در جنوب خلیج فارس بودم، آن کشور چند موزه مهم داشت که به حسب دعوت میزبان از آن‌ها بازدید کردم، هرچه برادران عزیزمان توضیح می‌دادند جز تاریخ پرافتخار ایران عزیز ما نبود.

اسماعیلی تصریح کرد: بخش مهمی از حوزه فرهنگی در جنوب خلیج فارس هم متاثر از ایران فرهنگی ماست، ایران فرهنگی اساساً نمی‌تواند در مرزهای جغرافیایی محصور باشد. یک سمت ایران فرهنگی تا عمق چین نفوذ کرده است، همه هند، افغانستان، آسیای مرکزی، قفقاز شمالی و جنوبی تا غرب مدیترانه و شمال آفریقا را در بر گرفته است وقتی از خلیج فارس نام می بریم از تاریخی چند هزار ساله یاد می‌کنیم.

به گفته وزیر ارشاد ما به داشته‌های هویت‌آفرین خلیج فارس افتخار می‌کنیم؛ خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست. در حاشیه خلیج فارس مردان و زنان بزرگی در تاریخ داشتیم و افتخارات بزرگی را برای صیانت از ایران عزیز و فرهنگ غنی آن در این مرز و بوم تجربه کردیم. در هفت آذر ۱۳۵۹ غیور مردان نیروی دریایی با پشتیبانی نیروی هوایی توانستند تاسیسات دریایی و ناوگان دریایی رژیم بعث عراق را از بین ببرند.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در خلیج فارس شهید مهدوی را داریم که غیور مردانه در برابر آمریکایی‌ها ایستاد و به شهادت رسید و ده ها نقطه افتخار آمیز دیگر که آخرین آن سال گذشته رخ داد که در جریان آن غیور مردان نیروی دریایی ارتش توانستند افتخاری بزرگ خلق کنند و دور کره زمین را با ناوگان کاملا ایرانی مبتنی بر دانش و دلاوری ایرانی طی کنند. نسل جوان باید با گذشته پرافتخار ما آشنا شود؛ به جوانان توصیه می‌کنم کتاب مرحوم ایرج افشار سیستانی در مورد خلیج فارس را بخوانند تا با همه داشته های تاریخی پرافتخار خلیج فارس آشنا شوند.

وزیر ارشاد تصریح کرد: با هیچ کس در مورد خلیج فارس اختلاف دیدگاه و نظر نداریم چراکه موضوع روشن است، خلیج فارس تا ابد خلیج فارس خواهد بود و انشاالله به عنوان بخش جدا ناپذیر از تاریخ فرهنگ و هنر برای ایران خواهد درخشید.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1228916 برچسب‌ها خلیج فارس

دیگر خبرها

  • سرپرست جدید اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دورود منصوب شد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور تغییر کرد
  • دبیر شورای فرهنگ عمومی تغییر کرد
  • غرفه فرهنگ و هنر با موضوع خلیج فارس در سیریک راه‌اندازی شد
  • نسل کنونی جامعه در جنگ تمام عیار رسانه ای قرار دارند
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • خلیج فارس یکی از مهم‌ترین حوزه‌های تمدنی ماست/ نسل جوان باید با گذشته پرافتخارمان آشنا شود
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است