Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مرکزی گفت: امسال با مسدودسازی ۱۲۷ حلقه چاه غیرمجاز و نصب ۱۰۸ دستگاه کنتور حجمی هوشمند در استان مرکزی در مجموع ۱۰ میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جویی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود قدبیگی، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مرکزی در گفت‌وگو با خبرنگار زرخبر، از وجود تعداد ۲ هزار و ۷۵۰ حلقه چاه فاقد پروانه در استان مرکزی خبر داد و گفت: یک‌هزار و ۶۳۰ حلقه از این چاه‌ها جزو چاه‌های شناسایی شده است که در قالب فرم شماره (۱) به منظور صدور مجوز بهره‌برداری در قانون تعیین تکلیف چاه‌های آب فاقد پروانه بهره‌برداری مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به کسری سالانه حدود ۲۳۵ میلیون متر مکعب منابع آبی در دشت‌های استان گفت: امسال ۱۲۷ حلقه چاه غیرمجاز در سطح استان مسدود شد که این امر باعث صرفه‌جویی ۷ میلیون متر مکعب در منابع آبی شد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای مرکزی ادامه داد: با نصب ۱۰۸ دستگاه کنتور حجمی هوشمند نیز ۳ میلیون مترمکعب منابع آبی در این استان صرفه جویی شده است.

وی با اشاره به صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی در مصرف آب با اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی در استان مرکزی اظهار کرد: تهیه شناسنامه و برنامه عملیاتی دشت‌های نمونه استان از جمله محدوده‌های مطالعاتی خمین، زرندیه، و نوبران، و همچنین تکمیل بانک اطلاعاتی GIS از دیگر اقدامات این شرکت در راستای اجرای طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی استان بوده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۸۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید

نخستین نشست شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۳ به‌ریاست معاون اول رئیس ‌جمهوری برگزار و ۵ درخواست وزارت نفت برای توسعه میدان‌های نفت و گاز به‌ویژه در مناطق مشترک با کشورهای همسایه بررسی و تصمیم گیری شد.

به گزارش شانا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاون اول رئیس‌جمهوری، محمد مخبر در این نشست بر ضرورت اجرای هر چه سریعتر طرح‌های توسعه‌ای میدان‌های مشترک نفت و گاز تأکید کرد و در ادامه طرح «افزایش سقف اعتباری و زمانی قراردادهای طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی» و طرح «احداث مخزنگاه شهید مهدوی بندرعباس» تصویب شد.

همچنین کلیات طرح «توسعه و بهره‌برداری میدان‌های نفت سامان و دلاوران»، طرح «بهبود بازیافت، افزایش تولید و انجام عملیات بهره‌برداری یکپارچه میدان مشترک نفتی آزداگان» و طرح «بهبود بازیافت و افزایش تولید و بهره‌برداری میدان مشترک نفتی آذر» بررسی و مقرر شد پس از برگزاری نشست‌های مشترک وزارت نفت و سازمان برنامه و بودجه درباره جزئیات این طرح‌ها، تصمیمات نشست ابلاغ شود.

براساس این گزارش، درباره طرح توسعه میدان گاز پارس جنوبی اعلام شد که با افزایش مبلغ اعتباری تا ۳.۰۷ میلیارد دلار، ۲۱ حلقه چاه تکمیل و روزانه ۴۲ میلیون متر مکعب به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده می‌شود.

دیگر خبرها

  • آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت؛ این وسیله غول‌پیکر کف دریا می‌خوابد! | تصویر
  • کاهش ۵ درصدی ذخیره آب سد یامچی اردبیل
  • از مدار بهره برداری خارج شدن چشمه کاوات به علت طغیان
  • (تصویر) آمریکا پهپاد زیردریایی ساخت
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی آب با خشکه کاری برنج
  • صرفه جویی ۳.۹ درصدی مصرف گاز در سال گذشته
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی