Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل حزب الله لبنان گفت: ما باید از حاج قاسم سلیمانی و آیت‌الله خامنه‌ای و مسئولان ایران قدردانی کنیم و این کمترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم؛ چراکه این ایران بود که در کنار سوریه، عراق و لبنان ایستاد. قدرتی که داریم، با کمک ایران حاصل شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از النشره، سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب الله لبنان تصریح کرد، متصل کردن مرزهای عراق و سوریه پیروزی است که وحدت سوریه را تحکیم می‌بخشد و طرح تقسیم سوریه ساقط شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: واشنگتن از پاکسازی مرزهای سوریه و عراق و متصل شدن این مناطق به یکدیگر ممانعت می‌کرد. آمریکا در البوکمال چه کرد، آمریکا هرکاری را که برای کمک به داعش می‌توانست انجام دهد، انجام داد و تنها کاری که نکرد این بود که به سمت طرف‌هایی که با داعش می‌جنگیدند، آتش نگشود.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: آمریکا پوشش هوایی را برای داعش در این منطقه فراهم کرد، داعش به صورت آشکارا فعالیت می‌کرد و نیروی هوایی آمریکا نیروهای داعش را بمباران نمی‌کرد و آمریکا به نیروی هوایی روسیه نیز اجازه حمله به داعش را نمی‌داد.

وی افزود: نیروهای آمریکایی تهدید کردند که اگر روسیه داعش را هدف قرار دهد، آمریکایی‌ها نیروهای سوری را بمباران می‌کنند. آمریکا به نیروهای داعش اطلاعاتی ارائه می‌داد و جنگ الکترونیکی را برای پارازیت انداختن علیه نیروهای ضد داعش ترتیب داده بود. آمریکا تمامی تسهیلات را برای عقب نشینی نیروهای داعش فراهم کرد.

سید حسن نصرالله تصریح کرد: بالگردهای آمریکایی نیروهایی از داعش را خارج می‌کردند و این امر در چندین مکان رخ داد.

وی افزود: هم و غم آمریکایی‌ها این بود که داعش در البوکمال تا پایان پایداری کند و این امر شاهدی بر دست داشتن آمریکایی‌ها در حمایت از داعش است.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: محور مقاومت توانست ظرف سال‌های کوتاهی داعش را شکست دهد؛ در حالی که آمریکایی‌ها می‌گفتند که از بین بردن داعش به ۳۰ سال زمان نیاز دارد.

دبیرکل حزب الله تصریح کرد: این رسوایی آمریکا است، اردوغان که همپیمان آمریکا است، به صراحت و علناً اعلام کرد که آمریکا از داعش حمایت مالی می‌کند و ما به سخن اردوغان بسنده می‌کنیم.

سید حسن نصرالله خاطرنشان کرد: در مقابل دستاورد بزرگ در البوکمال، من به تمامی نیروهای ارتش سوریه و گروه‌های مقاومت عراق و به برادران در دو تیپ زینبیون و فاطمیون و به سپاه پاسداران و به برادرانم در حزب الله تبریک و درود می‌فرستم. من به خانواده‌های شهدایمان در نبرد البوکمال که در جریان آن شهداء و زخمی‌های بسیاری دادیم، بسیار درود می‌فرستم.

وی افزود: به من اجازه دهید که از سردار حاج قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس بسیار قدردانی کنم. او در نبردهای بسیاری و نه فقط در نبرد اخیر حضور داشت.

سیدحسن نصرالله افزود: حاج قاسم سلیمانی در نبرد بوکمال از آغاز حضور داشت و در خطوط مقدم حاضر می‌شد و در معرض شهادت قرار داشت. وی تنها ظرف چند روز به دلیل فوت پدرش در نبرد حضور نداشت و سپس برای نظارت بر این دستاورد به بوکمال بازگشت. ما باید از حاج قاسم سلیمانی و آیت‌الله خامنه‌ای و مسئولان ایران قدردانی کنیم و این کمترین کاری است که می‌توانیم انجام دهیم؛ چراکه این ایران بود که در کنار سوریه، عراق و لبنان ایستاد. آن قدرتی که داریم، با کمک ایران حاصل شده است. زمانی که از خطر داعش رهایی یابیم، باید پس از خدا شاکر مخلوقات و در رأس آنها کشور ایران به ویژه سردار سلیمانی، این مرد بزرگ باشیم.

وی افزود: نبرد با داعش در پایان راه خود است. زمانی که برخی از کشورهای عربی با ترامپ در ریاض نشستی داشتند، تصمیم گرفتند که طرح‌هایی را برای از بین بردن داعش در سال ۲۰۱۸ تدوین کنند و ما در آن هنگام گفتیم که تا سال ۲۰۱۸ از داعش رهایی خواهیم یافت.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: باید به فعالیت خود برای از بین بردن باقی‌مانده‌های نیروهای داعش ادامه دهیم؛ به ویژه این که ما می‌دانیم آمریکا روح تازه‌ای را در این تشکیلات خواهد دمید.

سیدحسن نصرالله در بخش دیگری از سخنان خود درخصوص نشست وزرای خارجه عرب گفت: می‌خواهم در مورد آن بخشی که مربوط به حزب‌الله است، صحبت کنم. آنها در نشست خود در مورد ایران، حزب‌الله و انصارالله صحبت کردند.

دبیرکل حزب‌الله تصریح کرد: این اتهام‌ها امری جدید نبوده است و قابل پیش‌بینی بود. ما در گذشته نیز این اتهام‌زنی‌ها را شنیده بودیم. این مسائل تنش‌زا نیست بلکه اسفبار است.

وی افزود: از زیبایی‌های تقدیر خداوند این است که در ساعاتی که نیروها از جمله حزب‌الله بوکمال را آزاد می‌کردند و در زمانی که ما داعش را بیرون می‌راندیم، آنها بیایند و حزب‌الله را یک سازمان تروریستی بخوانند. آنها ایران را به این امر متهم کردند که یک کشور حامی تروریسم است؛ در حالی که این ایران بود که در مبارزه با تروریسم نقش داشت. شما در کجا با داعش جنگیدید؟ عربستان در کجا با داعش جنگیده است؟

دبیرکل حزب‌الله لبنان همچنین اظهار کرد: من به تلاش‌های برجسته نیروهای روسی نیز اشاره می‌کنم که با وجود خطرات، پشتیبانی هوایی را از نیروها ارائه داده‌اند.

وی افزود: روند اتهام‌زنی‌ها علیه حزب‌الله و ایران همان روند اقدامات آمریکا است. تمام کسانی که طرح آمریکا را در منطقه به شکست کشاندند، به نحوی با اتهام‌های تروریستی مجازات خواهند شد. چند روز قبل جنبش النجباء و گروه عصائب اهل‌الحق عراق را در لیست تروریست قرار دادند و در این لیست تمامی گروه‌های عراقی‌ که با داعش جنگیدند، قرار خواهند گرفت.

سیدحسن نصرالله خاطرنشان کرد: همانند وضعیت یمن، لبنان و فلسطین، این مسأله کشورهایی را تهدید خواهد کرد؛ همان‌طور که لبنان را این‌گونه تهدید کردند که نامش را در فهرست تروریسم قرار می‌دهند. این یک روند طبیعی است و ما باید با رویکردی خردمندانه با آن مواجه شویم.

وی افزود: من به عرب‌ها و مسلمان‌ها می‌گویم که شما می‌توانید به اظهارنظرهای اسرائیلی‌ها پیرامون هماهنگی با کشورهای عربی به ویژه با عربستان گوش دهید. ما به اظهارات موشه یعالون، وزیر جنگ پیشین رژیم صهیونیستی بسنده می‌کنیم که گفته بود این امر تصادفی نیست که آنچه عادل الجبیر به زبان عربی می‌گوید، ما به زبان عبری می‌گوییم.

دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: در مورد بیانیه وزرای خارجه عرب می‌گویم که این شورا حزب‌الله را مسئول توزیع موشک‌های بالستیکی خواند. زمانی که وزرا با این بیانیه موافقت کردند، آیا اطلاعاتی را به دست آورده بودند؟ این ادعا، سخیف و بی‌ارزش است. من به آنها می‌گویم که ما هیچ سلاح، موشک یا هفت‌تیری را به یمن، بحرین، کویت یا عراق نفرستاده‌ایم. ما هیچ سلاحی را برای هیچ کشور عربی نفرستاده‌ایم بله ما سلاح‌هایی را به فلسطین اشغالی فرستادیم و هر کس که ما را محکوم کند، در واقع خودش محکوم شده است. ما به سوریه نیز سلاح فرستادیم که فقط در این کشور می‌جنگیم.

منبع: ایسنا

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۱۸۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه

بین الملل تابناک: هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه، افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن، حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات، انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه و برنامه آمریکا برای فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای. ایکس ۲» از مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های منطقه‌ای و بین المللی در ۲۴ ساعت گذشته بوده اند.

هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه

رییس آژانس مرکزی اطلاعات(سیا) آمریکا در گفت‌وگویی به تکرار ادعاهایی درباره روابط دفاعی ایران و روسیه پرداخته و درباره سطح فعالیت‌های هسته‌ای ایران اظهارنظر کرد.

"ویلیام برنز" رییس سیا با مطرح کردن ادعاهایی درباره همکاری دفاعی ایران و روسیه، گفت که شراکت روسیه و ایران در حال پیشروی "در مسیر بسیار خطرناکی" است.

پایگاه خبری بیزینس اینسایدر گزارش داد، برنز در گفت‌وگویی با شبکه سی‌بی‌اس مدعی شد، روسیه در ازای دریافت کمک‌های نظامی برای جنگ در اوکراین در حال ارائه، کمک‌هایش به ایران در زمینه برنامه موشکی آن است.

روسیه از سوی اوکراین و متحدان غربی آن به استفاده از پهپادهای ایرانی در جنگ اوکراین متهم شده است.

ایران این ادعا را رد کرده و گفته که همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دفاعی دوجانبه بوده و ارتباطی به جنگ اوکراین ندارد.

مقامات ایران همنین تاکید کرده‌اند، بر خلاف متحدان غربی اوکراین که آشکارا به مداخله نظامی در این جنگ می‌پردازد، از هیچ یک از طرفین این جنگ حمایت نمی‌کند و آماده میانجیگری برای رسیدن به راهکاری برای حل‌وفصل سیاسی این مناقشه است.

با این حال، برنز مدعی است، ایران تسلیحاتی به روسیه داده که در جنگ اوکراین، از جمله علیه زیرساخت‌های غیرنظامی استفاده شده‌اند.

رییس سیا همچنین در ادامه مدعی شد که روسیه در حال بررسی عرضه هواپیماهای جنگنده به ایران نیز هست.

برنز در بخش دیگری از اظهاراتش درباره ایران گفت که برنامه هسته‌ای ایران بیش از پیش پیشرفته است.

او مدعی شد که برنامه هسته‌ای ایران تا حدی پیشرفته است که اگر بخواهند پافراتر بگذارند، غنی‌سازی ۹۰ درصدی تنها چند هفته طول می‌کشد.

برنز با ادعای این که ایران پیشتر در برنامه هسته‌ای خود اهداف نظامی را دنبال می‌کرد که در سال ۲۰۰۳ متوقف شد، گفت که فکر نمی‌کند ایران تلاش‌ها برای ساختن تسلیحات هسته‌ای را از سر گرفته باشد.

افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن

تعداد مجروحان حادثه در تمرین تفنگ‌داران نیروی دریایی آمریکا در نزدیکی سواحل فلوریدا به ۳۵ تن افزایش یافت؛ این حادثه در پی برخورد دو «هاورکرافت» نیروی دریایی آمریکا روی داد که برای جابه‌جایی تجهیزات و تفنگ‌داران از کشتی به ساحل مورد استفاده قرار می‌گیرند.

سخنگوی نیروی دریایی آمریکا در ابتدا تعداد مجروحان این حادثه را ۳۰ تن اعلام کرده بود، ولی اکنون شمار زخمی‌ها به ۳۵ تن افزایش یافته است.

پنج تن از مجروحان که وضعیت وخیم‌تری داشتند، برای مراقبت ویژه به مرکز درمانی دانشگاه «ساوانا» منتقل شده بودند، اما پنتاگون اعلام کرد یکی از آن‌ها به مرکز پزشکی نیروی دریایی ایالات متحده در پورتسموث انتقال یافته تا مراحل درمان خود را در نزدیکی محل اقامت خود ادامه دهد.

حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات

مقاومت اسلامی عراق بار دیگر اهدافی در جنوب مناطق اشغالی فلسطین را آماج قرار داد.

در همین ارتباط، مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد، از طریق حملات پهپادی، پایگاه هوایی نظامی رژیم صهیونیستی در ایلات را هدف قرار داده است.

به گفته مقاومت اسلامی عراق، مجاهدان این گروه سحرگاه امروز پایگاه هوایی نظامی اشغالگران اسرائیل در ایلات واقع در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داده‌اند.

مقاومت اسلامی عراق بامداد یکشنبه هم در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که در حمایت از مردم غزه و در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بندر نفتی حیفا در فلسطین اشغالی را هدف قرار داده است. طبق اعلام مقاومت اسلامی عراق، حیفا با یک فروند موشک پیشرفته «الأرقب» مورد حمله قرار گرفته است.

در این بیانیه مقاومت اسلامی عراق آمده است: رزمندگان ما، بندر حیفا در اراضی اشغالی فلسطین را با موشک کروز پیشرفته ارقب هدف قرار دادند. این عملیات در ادامه مقاومت در برابر اشغالگران و یاری مردم غزه و پاسخ به جنایاتی انجام شده که رژیم غاصب علیه زنان و کودکان و سالخوردگان فلسطینی مرتکب می‌شود.

مقاومت اسلامی عراق بر ادامه عملیات خود برای درهم کوبیدن مواضع دشمنان تاکید کرده است.

دو روز پیش نیز، مقاومت اسلامی عراق از حمله به اهدافی در عمق فلسطین اشغالی خبر داده بود. در همین ارتباط نیز مقاومت اسلامی عراق اعلام کرد که مجاهدین ما بعدازظهر پنجشنبه با موشک‌های ارقب «موتور کروز» یک هدف حیاتی را در بئرشبه در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی عراق همچنین افزوده بود که دو هدف حیاتی را در تل آویو در سرزمین‌های اشغالی با موشک ارقب هدف قرار دادیم. به گفته مقاومت اسلامی عراق، حمله به دو هدف در بئرشبه و تل آویو با موشک ارقب شد.

تصاویر ماهواره‌ای نیز از اهداف بمباران شده توسط مقاومت اسلامی در عراق در سرزمین‌های اشغالی حکایت دارد.

انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد: نیروی هوایی این کشور در سوریه دو پایگاه تروریست‌ها را در صحرای استان حمص منهدم کرد.

به گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، «یوری پوپوف» معاون مرکز هماهنگی روسیه در سوریه در بیانیه‌ای اعلام کرد: حملات هوایی ارتش روسیه دو پایگاه تروریست‌هایی را که منطقه التنف در مرز سوریه با عراق و اردن را ترک کرده و در منطقه صعب العبور حومه شرقی استان حمص و منطقه العمور در این استان پنهان شده بودند، هدف قرار داد.

به گفته وی، در منطقه التنف روزانه ۹ مورد نقض حریم هوایی توسط جنگنده‌های «اف -۱۵»، تایفون، تاندربولت و هواپیماهای اطلاعاتی از نوع «ام سی ۱۲ دبلیو» ـ که همگی متعلق به ائتلاف تحت سرکردگی آمریکا موسوم به «ائتلاف ضد داعش» هستند ـ ثبت شده است.

برنامه آمریکا برای فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس ۲» 

شرکت بوئینگ تایید کرده که قصد دارد با فروش جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس ۲» به عربستان سعودی، درآمدهای خود از این نسل جنگنده را افزایش دهد.

 عربستان سال‌هاست از جنگنده‌های «اف-۱۵ ایگل» استفاده می‌کند و در گذشته نیز نسخه‌های پیشرفته‌ای از این جنگنده را خریداری کرده است. با این حال، بوئینگ در حالی به دنبال فروش این جنگنده‌های اف-۱۵ به عربستان است که رقبای اروپایی بوئینگ هم سعی دارند به ریاض جنگنده بفروشند؛ از جمله جنگنده‌های «داسو رافال» و «یوروفایتر تایفون».

در همین حال، بوئینگ اخیرا جنگنده‌های «اف-۱۵ ای.ایکس» را به لهستان پیشنهاد کرده و رژیم صهیونیستی هم خواستار دریافت نسخه سفارشی خود شده است.

وزارت خارجه آمریکا همچنین با فروش این جنگنده‌ها به اندونزی هم موافقت کرده است.

هم‌زمان منابع عبری گزارش کرده‌اند، عربستان سعودی نگران دو قابلیت اصلی در هواپیماهای اف-۱۵ کنونی خود است و این دو نکته قابلیت حمل سلاح و کار مداوم برای مدت طولانی است که این دو مورد در نسخه جدید اف ۱۵ ارتقا یافته است.

نیروی هوایی عربستان در حال حاضر دارای ۸۴ جنگنده F-۱۵ SA و همچنین ۶۸ جنگنده F-۱۵ s است.

دیگر خبرها

  • ادعای مهندسی معکوس سلاح کلیدی آمریکا در ایران
  • مهندسی معکوس این سلاح کلیدی آمریکایی در ایران؟!
  • هشدار رییس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ تن/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام دو پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده‌های روسیه
  • عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است
  • روسیه این سلاح حساس آمریکایی را به ایران فرستاده
  • روسیه: ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کردیم
  • روسیه ۲ پایگاه تروریست‌ها را در سوریه منهدم کرد
  • دیدار دبیرکل سازمان جوانان حقوق بشر با سفیر ایران در سوریه
  • پروژه جدید واشنگتن برای ادامه اشغالگری در خاک سوریه / حمایت ویژه از هسته‌های مخفی داعش برای توقف حملات نیروهای مقاومت علیه آمریکایی‌ها + نقشه میدانی و عکس
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق