Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@03:39:58 GMT

آیا آرژانتین موفقیت شیل آمریکا را تکرار می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۱۷۱۷

آیا آرژانتین موفقیت شیل آمریکا را تکرار می‌کند؟

آرژانتین مکررا به عنوان مکانی توصیف شده که انقلاب شیل بعدی در آن به وقوع خواهد پیوست.

به گزارش ایسنا، اکنون مدتی از آغاز وقوع این انقلاب می‌گذرد اما پیشرفت تولید شیل در این کشور آمریکای لاتین در حال اوج گرفتن است.

شرکت دولتی YPF در اکتبر اعلام کرد که به منظور افزایش تولید نفت و گاز از شیل واکا موئرتا، قصد دارد ۳۰ میلیارد دلار بر روی سرمایه‌گذاری شیل در پنج سال آینده هزینه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شرکت امیدوار است طی مدت مذکور تولید شیل را ۱۵۰ درصد افزایش دهد.

آنچه که در پیشبرد این هدف کلیدی محسوب می‌شود کاهش هزینه‌های توسعه است. شرکت YPF اعلام کرده که می‌تواند معادل یک بشکه نفت را با هزینه ۱۳ دلار تولید کند و قصد دارد تا سال ۲۰۲۰، هزینه تولید را به ۱۰ دلار کاهش دهد که به گفته این شرکت، تولید را با تولید شیل پرمیان یا ایگل فورد آمریکا رقابتی خواهد کرد.

بنا بر باور این شرکت و دولت آرژانتین،  بخشی از کاهش هزینه‌ با کاهش هزینه‌های نیروی کار حاصل خواهد شد. اتحادیه‌های تجاری اوایل سال میلادی جاری در قبال تعهد برای هزینه، امتیازاتی را در زمینه قراردادهای کاری واگذار کردند. به گفته وزیر انرژی آرژانتین، این توافق می‌تواند هزینه‌های توسعه را حداکثر ۲۰ درصد کاهش دهد. هر چه بازار نیروی کار انعطاف‌پذیری بیشتری داشته باشد به جذب دلارهای بیشتر از شرکت‌های بین‌المللی کمک خواهد کرد.

با پیروزی قاطع مائوریسیو ماکری، رییس جمهور آرژانتین، در انتخابات میان دوره‌ای اکتبر، نیروی کار سازمان یافته ممکن است هدف اصلاحات بیشتری قرار گیرد. به گفته خیمنا بلانکو، مدیر مسائل آمریکای لاتین در شرکت مشاوره ریسک "وریسک ماپل کرافت"، اصلاحات مالیاتی و کارگری در صدر برنامه مقننه دولت آرژانیتن خواهد بود که بهبود فضای کسب و کار را هدف گرفته است.

همزمان دولت ماکری کاهش یارانه‌های گاز طبیعی را پیشنهاد  کرده است. قیمت گاز طبیعی در آرژانتین در ۷.۵۰ دلار MMBtu معین شده که در مقایسه با قیمت سه دلار MMBtu معاملات روز بازار گاز در آمریکا، قیمت بادآورده‌ای محسوب می‌شود. دولت آرژانتین مدت‌ها استدلال داشته که قیمت بالاتر سرمایه‌ گذاری را تشویق کرده و به افزایش تولید کمک خواهد کرد. اما این امر به قیمت هزینه چشمگیری برای خزانه تمام شده است.

اکنون دولت قصد دارد یارانه‌ها را کاهش دهد و قیمت ثابت تا سال ۲۰۲۱ به شش دلار MMBtu کاهش خواهد یافت و یارانه‌ها برای تولید بالای یک سطح خاص از پیش تعیین شده در پایان سال میلادی جاری قطع خواهد شد. شرکت YPF اعلام کرده از این اقدام مایوس شده و در واکنش به این اقدام، هزینه را از گاز طبیعی به نفت متمرکز خواهد کرد. دانیل گونزالس، مدیر مالی شرکت YPF به رویترز گفت: با مقررات گازی جدید این شرکت احتمالا برخلاف آنچه در برنامه خود در نظر گرفته بود، شاهد رشد بیشتری در نفت خام به جای گاز طبیعی خواهد بود.

بعلاوه YPF امیدوار است تلاش‌های خود را بر تولید مرسوم متمرکز کند که در سال‌های اخیر و تا زمانی که ماکری مدیریت این شرکت را تحت اصلاحات قرار داد، محبوبیت نداشت. تولید مرسوم همچنان بزرگ‌ترین سهم را از تولید این شرکت دارد.

با این‌همه اگر آرژانتین بخواهد مرکز شیل بعدی باشد، به سطح بالایی از سرمایه به همراه تخصص حفاری نیاز دارد که بایستی از خارج تامین کند. میگل گوتیرز، رییس هیات مدیره YPF در مصاحبه با بلومبرگ اظهار کرد این شرکت به دنبال تجربه از آمریکا و تجربه از شرکت‌هایی است که چرخه مشابه را طی کردند و می‌توانند فناوری‌هایی را عرضه کنند که ما در اختیار نداریم. شرکت YPF و دولت آرژانتین سال‌ها به دنبال جذب شرکت‌هایی مانند اکسون موبیل، توتال، شل و شورون با امید جذب آنها برای سرمایه‌گذاری میلیاردی در واکا موئرتا بوده است. بیش از ۱۵ شرکت در حال اکتشاف در این منطقه هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۱۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!

محمدجواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات دولت دوازدهم در کانال تلگرامی خود نوشت: صنعت خودروسازی در ایران با زور انحصار و ممنوعیت واردات است که زنده مانده است، هزینه‌اش هم از جان و مال مردم پرداخت می‌شود.

دلیل تحمل و تحمیل این هزینه‌ها از دید سیاستگذار، احتمالا نقش غیرقابل انکار این صنعت در تولید ملی و اشتغال است.

یکی از دالانهای باریک امکان احیای صنعت خودرو در ایران، فراموشی تدریجی تولید انحصاری خودروهای سوخت فسیلی و آزادسازی تدریجی واردات آن و تمرکز بر نگاه کارآفرینانه در تولید خودروی برقی با تکیه بر تجدید ساختار صنعت خودروسازی و رقابت‌پذیر کردن آن بود - رگه‌هایی از این سیاست بعضا در سخنان آقای علی آبادی وزیر فعلی صمت دیده می‌شد- که در حال حاضر با پرداخت دو میلیارد یوروی ناقابل به یک شرکت ساختمانی شرقی برای اختصاص بازار ۲۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی شهر تهران، در حال از بین رفتن است.

سکوت جناب آقای میرسلیم هم در این فقره جالب است!

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • مقام سابق نفت آمریکا به اقدام به تبانی با اوپک متهم شد
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت ایران کم‌ خرج‌ ترین دولتِ در حال‌ توسعه معرفی شد + جدول
  • تزریق۳۶همت‌ اعتبارشرکتهای دولتی در امورفرهنگی برای اولین بار
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • افزایش قیمت جهانی نفت/ برنت ۸۳ دلار و ۸۵ سنت شد
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • واکنش آذری جهرمی به افشای قرارداد شهرداری تهران با شرکت چینی/ سکوت میرسلیم جالب است
  • آذری جهرمی: سکوت جناب آقای میرسلیم جالب است!