Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-28@20:46:17 GMT

یک تیر و دو نشان ابتکار در برگزاری یک همایش

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۲۶۴۷۳

یک تیر و دو نشان ابتکار در برگزاری یک همایش

به گزارش افکار نیوز؛ بعدازظهر روز دوشنبه 15 آبان به مناسبت ششم نوامبر «روز مقابله با اثر جنگ و مخاصمات آن بر محیط زیست» در موزه دفاع مقدس همایشی تحت عنوان «نقش زنان و خانواده در ایجاد صلح و مقابله با اثرات جنگ بر محیط زیست» بر گزار شد.

این همایش توسط مرکز صلح و محیط زیست برگزار شد.

مرکز صلح و محیط زیست یک نهاد غیردولتی است که در سال ۱۳۸۴ به پیشنهاد معصومه ابتکار و برخی از فعالین محیط زیست تاسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از ابتدای تاسیس تا کنون ابتکار رئیس هیئت مدیره این مرکز بوده است. اما ابتکار در حال حاضر معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده است.

این مرکز هر ساله همایشی با محوریت اثرات جنگ و مخاصمات بر محیط زیست برگزار می کند اما امسال که ابتکار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده شد، واژه های «زنان و خانواده» به عنوان همایش اضافه و همین بهانه ای شد تا معاونت زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در این همایش حضور پررنگی داشته باشد.

حضور اهالی نهاد ریاست جمهوری و نیروهای این نهاد در برگزاری همایش کاملا مشهود بود هر چند که برگزاری همایش به نام یک نهاد غیر دولتی بود.

در این همایش که مهمانانی از خارج کشور حضور داشتند، علاوه بر ابتکار که بخش زیادی از سخنانش به زبان انگلیسی بود، هومان لیاقتی مدیر مرکز صلح و محیط زیست و رییس پژوهشکده علمی و محیطی دانشگاه شهید بهشتی در آن سخنرانی کرد.

لیاقتی در این همایش گفت: مرکز صلح محیط زیست یک سازمان مردم نهاد است که سالانه به پاسداشت روز ششم نوامبر (15 آبان) که توسط سازمان ملل اعلام شده، مراسمی را در این خصوص برگزار می کند که اثرات جنگ و مخاصمات بر محیط زیست و منابع کلی زمین را مورد بحث قرار می دهد و سازمان ملل هم به این امر توجه دارد.

وی بیان کرد: سازمان مردم نهاد مرکز صلح محیط زیست را خانم دکتر ابتکار در سال 1384 بنیان نهاده است، کاملا سازمان غیردولتی است که در بحث محیط زیست و صلح فعال است و با فعالیت های دولتی دکتر ابتکار ارتباطی ندارد.

مدیر مرکز صلح و محیط زیست در حالی ادعا کرد که برگزاری همایش این مرکز با فعالیت های دولتی دکتر ابتکار ارتباطی ندارد که از اهالی ریاست جمهوری برای برگزاری این همایش نقش پررنگی داشتند و نقش معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری نیز در این همایش مشهود بود . 

اقدام ابتکار در برگزاری این همایش در واقع یک تیر و 2 نشان بود.

از یک طرف همایشی به نام مرکز غیر دولتی تحت ریاست ابتکار برگزار شد و از طرف دیگر با اضافه کردن واژه های «زنان و خانواده» به عنوان همایش، برای مسئولیت فعلی ابتکار هم تبلیغ شد.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۶۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم

حسینی گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حلیا سادات حسینی، در چهارمین روز از هفته زمین پاک و در مراسم پیاده روی خانوادگی و پاکسازی، در تفرجگاه نرجس خاتون در منطقه ۱۵ در جمع فعالین محیط زیست به اهمیت و مشارکت مردم در قبال کاهش پلاستیک و نجات زمین و حفظ آن برای نسل‌های آینده اشاره کرد.

وی به معضلات محیط زیستی که منجر به عدم داشتن زمینی پاک می‌شود اشاره کرد و افزود: عواملی، چون توسعه شهرها، افزایش جمعیت، توسعه نامتقارن و عدم رعایت عدالت محوری در توسعه شهرها، منجر به بروز معضلات متفاوت و گریبان گیر زمین می‌شود.

حسینی در ادامه گفت: آمار‌ها حاکی از آن است که وقتی فرسایش خاک داریم معضلات بسیار زیاد را با از دست دادن اکوسیستم خاک به دست می‌آوریم؛ لذا می‌بایست حفاظت از خاک را به معنای واقعی جدی بگیریم و به مواردی، چون نقاط انفصال فاضلاب‌ها، استفاده از گیاهان بومی، مصرف آب‌های زیرزمینی، کاشت گیاهان همسو و هم جهت با شرایط اقلیمی توجه ویژه‌ای داشته باشیم تا بتوانیم خاک حاصلخیز و پویا را حفظ کنیم.

مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در ادامه به پاکسازی طبیعت اشاره کرد و گفت: در هفته زمین پاک و با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست، قصد داریم با انجام کار‌های نمادین این هفته را مهم جلوه بدهیم و حساسیت را در بدنه شهروندان ایجاد کنیم تا نسبت به محیط زیست پیرامون خود و حفظ زمین پاک، دغدغه‌مند شوند.

وی در پایان به موضوع فرهنگ سازی و توانمند سازی شهروندان اشاره کرد و افزود: آمار‌ها نشان می‌دهد که ۶ درصد از آلایندگی کره زمین مربوط به استفاده از صنایع شیمیایی و پلیمری است که منجر به تولید پلاستیک می‌شود. امیدواریم در آینده با فرهنگ سازی و دغدغه‌مند کردن شهروندان نسبت به کاهش مصرف پلاستیک و حفظ محیط زیست، شاهد هیچ نوع آلایندگی که حیات خاک را به خطر می‌اندازد نباشیم.

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره زمین پاک در آستارا
  • مشارکت اجتماعی در حفظ محیط زیست
  • برگزاری همایش جایزه استانی جوانی جمعیت ۲۶ اردیبهشت در قم 
  • برگزاری مسابقه نقاشی و جمع آوری زباله در شهر همدان
  • کشف و ضبط ۴۶۳ جوجه چکاوک قاچاق در همدان
  • همایش پیاده روی خانوادگی با حضور ۵۰۰ خانواده فریدونشهری
  • معضلات از دست دادن اکوسیستم خاک/ حفاظت از خاک را باید جدی بگیریم
  • زمین پاک یکی از ارکان مهم محیط زیست است
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • خط و نشان محیط زیست و میراث فرهنگی در میانکاله برای یکدیگر