Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران -ایرنا-محیط زیست شهرداری تهران آمادگی خود را جهت همکاری و تعامل 2جانبه به منظور بهبود وضعیت محیط زیست پایتخت با اداره کل محیط زیست استان تهران اعلام کرد.

به گزارش روز سه شنبه ایرنا از روابط عمومی مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران، صدرالدین علیپور رئیس این مرکز امروز در نشستی مشترک با کیومرث کلانتری رئیس اداره کل محیط زیست استان تهران با تاکید بر نقش نظارتی و حاکمیتی اداره کل بر موضوعات محیط زیستی شهر تهران، گفت: امیدوارم با توجه به وضعیت کنونی محیط زیست شهر تهران قدم های مثبتی جهت تعامل و همکاری بیشتر برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: موضوع محیط زیست هم اکنون محور همه فعالیت ها قرار دارد لذا باید ضمن پذیرفتن نقش مسئولیت اجتماعی و مدیریتی خود در برطرف کردن معضلات و مشکلات محیط زیستی جامعه با حمایت های لازم از سوی اداره کل محیط زیست استان تهران از پتانسیل موجود در مناطق 22گانه شهرداری تهران جهت اجرای پروژه های محیط زیستی به منظور بهبود کیفیت زندگی شهروندان استفاده نماییم.
علیپور در ادامه گفت: بدون تردید شهرداری تهران به عنوان یک نهاد اجرایی و اجتماعی می تواند نقش تاثیرگذاری در مدیریت محیط زیست شهری همسو با برنامه ها و اهداف اداره کل محیط زیست استان تهران داشته باشد.
رئیس مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار با اشاره به وجود 374 سرای محله در شهر تهران، گفت: شهرداری تهران حمایت های لازم خود را جهت اجرای برنامه های آموزشی و فرهنگی اداره کل محیط زیست شهر تهران با استفاده از پتانسیل موجود در سرای محلات اعلام می دارد.
وی در ادامه گفت: با افزایش ارتباطات و تبادل تجربیات، تصمیمات موثرتری در اجرای پروژه های کلان در شهر تهران برداشته می شود که این فرصت مناسبی است تا در این زمینه از طرح ها و ایده های فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته محیط زیست در مباحث مختلف بهره مند شویم.
علیپور در پایان اظهار کرد: امیدوارم با جلب مشارکت و همکاری سایر واحدهای ذیربط درون و برون شهرداری و بهره گیری از تمامی ظرفیت های قانونی و ارائه دیدگاه های کارشناسی در زمینه پیشگیری، تشخیص و مقابله با مشکلات و معضلات محیط زیستی، شاهد ارتقاء کیفیت زندگی شهروندان تهران باشیم.
در ادامه کلانتری رئیس اداره کل محیط زیست استان تهران خاطرنشان ساخت: این اداره کل به همراه زیرمجموعه های خود آماده است تا در زمینه های مختلف محیط زیست شهری شامل ساماندهی مشاغل مزاحم و آلاینده، مدیریت پسماند، آلودگی هوا و غیره با مرکز مدیریت محیط زیست و توسعه پایدار همکاری نماید.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
خبرنگار :فرانک عابدنژاد انتشاردهنده:موسی فعالیان
تهرام/1735 / 1539

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • حفاظت از لاک‌پشت‌های دریایی در بوشهر/برداشت بارناکل غیرقانونی است
  • آب تالاب‌های پلدشت ۴۰ درصد افزایش یافت
  • برگزاری تور رسانه ای بازدید از تالاب های اقماری پارک ملی دریاچه ارومیه
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • بازدید اعضای کمیسیون محیط زیست شورای شهر از مرکز کنترل عملیات شهرداری اصفهان
  • جامعه‌شناسی محیط‌زیست
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌