Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: بزرگداشت ابن‌سینا؛ حکمت سینوی به مناسبت روز جهانی فلسفه با حضور شخصیت های صاحبنام برگزار می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از بنیاد بوعلی‌سینا، به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی فلسفه  بزرگداشت ابن‌سینا؛ حکمت سینوی با شرکت اساتید صاحب‌نام حکمت و فلسفه اسلامی چهارم آذرماه ۹۶ در همدان برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

بنابر این گزارش، توکل دارائی، رئیس روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد بوعلی‌سینا گفت: در این همایش به ریاست دکتر غلامرضا اعوانی، استاد برجسته فلسفه و حکمت اسلامی و عضو هیئت علمی بنیاد بوعلی‌ سینا، چند نفر از صاحب نظران مقالات و سخنرانی‌های خویش را در بزرگداشت و معرفی آثار و رساله‌های شیخ الرئیس، ابن‌ سینا ارایه می‌دهند.

 

دارائی با اشاره به انجام پژوهش‌های سینوی در بنیاد بوعلی‌سینا، اضافه کرد: اگر چه کار پژوهش، بازخوانی، تجدید چاپ و تصحیح کتب و رساله‌های جناب بوعلی‌سینا زمان‌بر است؛ اما با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گام‌های مهمی در این راه برداشته شده و تا پایان سال جاری چندین کتب در این‌باره توسط انتشارات بنیاد بوعلی‌سینا منتشر می شود

.

 

دارائی تکریم و پاسداشت و ترویج اندیشه شخصیت‌ها و مفاخر ایران را از جمله وظایف مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگی کشور دانست و گفت: این بنیاد به سهم خود در این راه گام‌های هر چند کوچک برداشته و در زمینه بزرگداشت مفاخر ملی و جهانی از جمله میرسید علی همدانی، سید جمال‌الدین اسدآبادی و باباطاهر با سایر دستگاه‌های فرهنگی همکاری داشته و آثاری نیز منتشر کرده است.

 

این همایش شنبه چهارم آذرماه  از ساعت ۱۴ و ۳۰ دقیقه تا ۱۷ در سالن اجتماعات شرکت مخابرات همدان واقع در میدان آرامگاه بوعلی‌سینا برگزار می‌شود.

 

روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد بوعلی‌سینا از همه دوستداران علم و فرهنگ و علاقه‌مندان به حکمت سینوی برای شرکت در این آیین دعوت می‌کند.

پایان پیام/376

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۸۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد

مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری ویژه خانم ها برگزار شد.

به گزارش جماران، در این مراسم که عصر دیروز در حسینیه شماره 2 جماران برگزار شد، دختران امام خمینی، دکتر فاطمه طباطبایی، دکتر مریم مصطفوی دختر شهید مصطفی خمینی و جمعی از بانوان حضور داشتند. 

در این مراسم، حجت‌الاسلام والمسلمین خسروی طی سخنانی، به مصائب و تحمل رنج های طاقت فرسای خانم معصومه حائری عروس بزرگ حضرت امام اشاره کرد که جوانی خود را پا به پای آیت الله حاج آقا مصطفی خمینی در غربت و تبعید سپری کرد و سپس با رحلت شهادت گونه ایشان درد و رنج ایشان به اوج خود رسید. ولی صبورانه به وظیفه دینی و انسانی و مادری خود عمل کرد. 

خسروی، جایگاه والای بیت حائری یزدی را در یکصد سال گذشته بی بدیل دانست و گفت: حوزه های علمیه ایران و روحانیت شیعه بقاء و پیشرفت خود را مرهون آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی است. حتی شخصیت هایی چون آیت الله العظمی بروجردی و امام خمینی و سایر مراجع عظام مدیون این بزرگمرد هستند که اگر زحمات و تدابیر ایشان نبود بدون تردید حوزه علمیه ای هم نبود که شخصیت هایی چون امام خمینی در آنجا رشد کند و ملتی را از اسارت برهاند.

وی همچنین با اشاره به وضع حجاب در جامعه گفت: در هیچ یک از دولت‌های گذشته چنین وضعی از ولنگاری و بی توجهی به حجاب دیده نشد؛ نه در دولت سازندگی هاشمی رفسنجانی، نه در دولت اصلاحات خاتمی، نه در دولت اصولگرایی احمدی‌نژاد و نه در دولت اعتدال روحانی. ولی در دولت فعلی شاهد ولنگاری عجیبی در سطح کشور هستیم چرا؟ اینکه دلیل اصلی آن را توطئه دشمنان بدانیم پذیرفته نیست. زیرا هجمه فرهنگی دشمن تازگی ندارد.

وی افزود: حرکت موذیانه بیگانگان برای شکستن استقامت معنوی جوانان در همه دوره های گذشته حتی در حد «شبیخون فرهنگی دشمن» وجود داشته و مورد هشدار بزرگان نظام بوده است، ولی مردم همواره شئونات اسلامی را رعایت می کردند. پس علت را باید در داخل جست و جو کرد. چه تغییری در شیوه حکمرانی پیش آمد که منجر به چنین وضع غیر قابل باوری گردید؟! به نظر می رسد آن تغییر و تحول عبارت از این بود که کارگزاران این دولت از همان روزهای اول شمشیر را از رو بستند و با بیان‌های مختلف اعلام کردند که با هنجار شکنان فرهنگی به شدت برخورد خواهد شد.

خسروی گفت: ابتدا مردم این سخنان را به حساب تهدید می گذاشتند و جدی نمی گرفتند، تا اینکه این برخوردها منجر به فوت شد و موجب شد همه آن هشدارها و قرارها جدی گرفته شود. اینجا بود که بخشی از جامعه آرام و با فرهنگ و متین ایرانی از خود واکنش نشان داد و به دنده لجبازی افتاد. و کار به اینجا کشیده شد که می بینید. 

وی سپس داستانی را از مرحوم آقای فلسفی واعظ شهیر نقل کرد که وقتی دوست بازاری اش به خانمی که چادرش را روی دوش انداخته بود، نهی از منکر کرد و آن خانم چادر را کلا کنار گذاشت و سپس ایشان به آقای فلسفی گفته بود بی حیایی ایشان را می بینید؟ آقای فلسفی در جواب فرموده بود هم بی حیایی او را دیدم و هم نفهمی تو را دیدم. اگر این امر به معروف را نکرده بودی، حداقل یک چادر نیم بندی بر سر او بود، ولی امر به معروف تو باعث شد همان را هم برداشت.

دیگر خبرها

  • رونمایی از سند راهبردی شیراز همزمان با روز بزرگداشت شاهچراغ (ع)
  • هفته بزرگداشت فردوسی از ۲۱ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • موزه سینما بزرگداشت کیانوش عیاری را برگزار می‌کند
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • بزرگداشت آیت الله ضیاءالدین نجفی(ره) در قم برگزار شد
  • برگزاری همایش حکمت مطهر با حضور نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا به عنوان جوان برتر همدان انتخاب شد
  • مراسم بزرگداشت سردارشهیدجواددوربین درانزلی برگزار می شود
  • مراسم بزرگداشت مرحومه معصومه حائری برگزار شد