Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- معاون نخست وزیر لهستان گفت: ورشو و تهران خواستار گسترش روابط هستند و ارتباطات فرهنگی می‌تواند زمینه‌ساز توسعه روابط در سایر بخش‌ها باشد.

«آنا ماریا آندرس» روز سه شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا تاکید کرد: می‌توانیم از تجربه‌ای که در گذشته داشته‌ایم، استفاده کنیم و معتقدیم روابط فرهنگی مانند ارتباطات دانشجویی، موسیقی و هنر می‌تواند زمینه‌ای مناسب برای گسترش مراودات میان دو کشور باشد؛ چرا که فرهنگ، میان دو ملت دوستی ایجاد می‌کند و زمانی که دوستی و درک متقابل میان دو کشور برقرار باشد، هر نوع همکاری دیگری نیز ممکن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی که در حاشیه همایش بین‌المللی ایران و لهستان با خبرنگار ایرنا سخن می‌گفت، افزود: با نگاه به نمایشگاهی که در حاشیه همایش برگزار شده است، درمی‌یابید که چقدر روابط میان دو ملت نزدیک بوده است و از نظر من، فرهنگ فراتر از روابط سیاسی است.
معاون نخست‌وزیر لهستان با اشاره به نقش رسانه‌ها در روابط دو کشور، گفت: رسانه‌ها کنترل فراوانی بر دیدگاه عمومی مردم دارند و ما همه جای دنیا شاهد این واقعیت هستیم و رسانه‌هایی که واقعیت‌ها را جانبدارانه منتشر می‌کنند، برای جامعه مفید نیستند.
آندرس گفت: رسانه‌های ایرانی روابط دوستانه‌ای با ما داشته‌اند و فکر می‌کنم آنها هم علاقه‌مند به گسترش روابط میان ورشو و تهران هستند.
معاون نخست وزیر لهستان با اشاره به اینکه مادر وی نیز مدتی در ایران اقامت داشته است، گفت: آنچه از مادرم درباره محبت و عاطفه ایرانیان شنیده بودم را امروز به چشم خود دیدم.
وی اظهار داشت: در سفرم به ایران، از میزان آگاهی‌های تاریخی و علمی ایرانیان بسیار خشنود شدم.
همایش یک‌روزه «در جست‌وجوی خانه دوم» که به موضوع جنگ جهانی دوم و پناهندگان لهستانی در ایران می‌پردازد، صبح روز سه‌شنبه در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران آغاز به کار کرد.
سال 2017 میلادی مصادف با هفتاد و پنجمین سالگرد ورود مهاجران لهستانی به ایران در خلال جنگ جهانی دوم است؛ در این ماجرا بیش از یکصد هزار نفر لهستانی که اغلب آنها زنان و کودکان بی‌پناه بودند، از طریق مرز روسیه (بندر انزلی) وارد ایران شدند.
به سبب شرایط سختی که این گروه بزرگ در ماه‌های منتهی به مهاجرات به ایران سپری کرده بودند، مهاجرت به ایران اتفاقی خوب و وضعیتی نو برای آنها بود به نحوی که بسیاری از این افراد در خاطرات و گفت و گوهایی که بعدها انجام دادند از این مهاجرت به عنوان «ورود به بهشت» یاد کرده‌اند.
این اتفاق مهم و تاریخی در شرایطی رخ داد که مردم ایران از فقر و گرسنگی رنج می‌بردند اما با مهربانی پذیرای آوارگان لهستانی شدند و با اهدای لباس و غذا تلاش کردند تا از آنها حمایت کنند.
به همین مناسبت، امروز سی‌ام آبان‌ماه 96 برابر با 21 نوامبر 2017 دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، میزبان کنفرانس بین‌المللی در جستجوی خانه‌ دوم است.
این کنفرانس با مشارکت سفارت لهستان و با هدف تقویت دیپلماسی فرهنگی و نیز بررسی علل و پیامدهای مهاجرت گسترده‌ لهستانی‌ها در جنگ جهانی دوم به ایران تدارک یافته است.
9163**1055
خبرنگار: زمان رضاخانی**انتشار: زینب کارگر

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۲۹۳۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم

بن الطوق الماری ضمن استقبال از سرمایه گذاری در ایران گفت: روابط دو کشور باید در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بن الطوق الماری وزیر اقتصاد و رئیس طرف اماراتی کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات گفت: تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند؛ امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

وزیر اقتصاد امارات جلسه امروز را نشانی از عزم ایران و امارات برای توسعه روابط به همت دولت‌های دو کشور دانست و افزود: در ایام گذشته روابط اقتصادی و تجاری بین دو کشور به خوبی توسعه پیدا کرده بود، اما باید روابط در تمامی حوزه‌ها توسعه پیدا کند.

بن الطوق الماری تصریح کرد: کشور امارات در بین شرکای تجاری خود بعد از چین بالاترین میزان روابط تجاری را با ایران دارد که سال گذشته هم این میزان ۱۷ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: حجم تجارت و صادرات از امارات به ایران در سال گذشته به ۲۷ میلیارد دلار رسیده است که نشان می‌دهد طرفین علاقه‌مند به توسعه روابط در تمامی حوزه‌ها هستند.

بن الطوق الماری گفت: تعداد زیادی از شرکت‌های ایرانی در امارات مشغول فعالیت هستند و امارات از سرمایه گذاری در ایران استقبال می‌کند.

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • معاون وزیر دفاع جمهوری آذربایجان با سرتیپ نصیرزاده دیدار کرد
  • رایزنی سفیر ایران با معاون نخست وزیر عمان در امور دفاعی
  • علاقه‌مند به توسعه روابط با ایران در تمامی حوزه‌ها هستیم
  • دیدار امیرعبداللهیان با نخست‌وزیر بورکینافاسو
  • ابراز خرسندی امیرعبداللهیان از پیشرفت های صورت گرفته در روند روابط ایران و بورکینافاسو
  • دیدار نخست‌وزیر بورکینافاسو با امیرعبداللهیان
  • ابراز خرسندی ایران از پیشرفت در روند مناسبات با بورکینافاسو
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • سودای هلند برای ریاست بر ناتو و نقش ترکیه