Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-30@22:39:43 GMT

بخش های دولتی از طرح های علمی حمایت نمی کنند

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۱۰۹۸

بخش های دولتی از طرح های علمی حمایت نمی کنند

ساری- مسئول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه کربلای مازندران از عدم حمایت بخش های دولتی از طرح های علمی خبر داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمدهادی موذن صبح سه شنبه درجمع خبرنگاران رسانه های گروهی در پاسخ به سوال قدس آنلاین اظهار کرد: متاسفانه مبتکرین از سوی سازمان های دولتی حمایت چندانی نمی شوند و کمک های سازمان بسیج علمی، پاسخگوی همه نیازهای مخترین نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه برخی از اساتید که شرکت های دانش بنیان را راه اندازی می کنند، کارهای پژوهشی را به فراموشی می سپارند، از ثبت اختراعات و طرح های نازل از سوی سازمان ثبت اختراعات انتقاد و اضافه کرد: متاسفانه برخی از اختراعاتی که تکنولوژی و نوآوری ندارند، به ثبت می رسند که موجب تضییع حقوق سایر افراد می شود.

مسول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه کربلای مازندران با اعلام اینکه طرح های نوآورانه، محصول محور و بازارپسند با قابلیت تجاری سازی توسط این سازمان حمایت می شوند، گفت: از ایده تا پدید آوردن محصول، حمایت های لازم را انجام می دهیم و کلیه حقوق مادی و معنوی طرح ها نیز متعلق به خالق آن خواهد بود.

موذن با اشاره به اینکه طرح ها را به ۵ مرکز رشد دایر در استان معرفی می کنیم، افزود: اگر نمونه صنعتی در مراکز رشد ساخته شوند، تا سقف ۷ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت می کنند.

وی با بیان اینکه طرح ها در دو مرحله داوری و پرداخت ها منوط به تایید داوران است، خاطرنشان کرد: طرح های ملی به تهران ارسال و حداکثر تا ۲۰ میلیون تومان حمایت می شوند.

وی یادآور شد: امسال یک طرح از آمل به مرکز ارسال و ۱۲ میلیون تومان کمک بلاعوض دریافت کرد.

مسول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه کربلای مازندران با اعلام اینکه به تجاری سازی طرح ها ورود نمی کنیم، توضیح داد: سایر کمک های سازمان معنوی بوده و مبتکرین را به پارک های علم و فناوری معرفی می کنیم.

موذن با اشاره به اینکه مازندران بیشترین حمایت از طرح های مخترعین را در سطح کشور داشته است، گفت: مبتکران مازندرانی در سال گذشته رتبه های برتر جهادگران علمی – فناوری را کسب کردند.

وی با بیان اینکه از سال ۸۹ تاکنون ۵۷۰ طرح توسط سازمان بسیج علمی و پژوهشی مازندران حمایت شدند، یادآور شد: در سالجاری نیز مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان به ۴۷ طرح اختصاص یافت و ۷۰ درصد این مبالغ نیز پرداخت گردید.

مسول سازمان بسیج علمی و پژوهشی سپاه کربلای مازندران خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۷ پایگاه علمی در استان ایجاد کردیم که تا پایان امسال به ۲۲ پایگاه خواهد رسید.

موذن با اشاره به اینکه پایگاه های علمی انواع خدمات علمی و آموزشی ارائه می کنند، گفت: ۸۰۰ نفر در این مراکز آموزش دیدند.

وی در پاسخ به سوال قدس خاطرنشان کرد: طی سه سال اخیر، ۱۰ درصد طرح ها به تولید انبوه رسیدند که در این راستا می توان به قارچ کش بیولوژیک، کلاج هوشمند، پوشش دارکردن بذرها و هوشمندکردن آبیاری باغات اشاره کرد.

موذن در پایان از برگزاری ششمین همایش جهادگران علم وفناوری در اول آذرماه در دانشگاه امام محمدباقر (ع) ساری خبر داد و گفت: در این همایش از دو طرح رطوبت سنج لیزری که تکنولوژی آن تنها در اختیار سه کشور قرار دارد و دستگاه گلاسه کردن کاغذ با ۱۰ درصد قیمت نمونه خارجی، رونمایی می شود.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسات هیئت ممیزه دانشگاه آزاد اسلامی برگزار و با ارتقا مرتبه علمی ۱۰ عضو هیئت علمی به استادی موافقت شد.

در این جلسات با ارتقا مرتبه علمی مژگان امتیازجو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سیدمسلم سیدالحسینی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد، مهدی شمسایی مهرجان عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، شهرام صداقت حور عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت، صدیقه میرابوطالبی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال، سعید کامیابی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان، مریم قراچورلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، نادر جعفرنیا دابانلو عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، علی خادمی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه و زهره مشکاتی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوراسگان به مرتبه استادی موافقت شد.

مژگان امتیازجو با مدرک ی تخصصی زیست شناسی دریا، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای بیش از ۱۶۰ مقاله، ۳ کتاب و سه اختراع «پکیج‌ها و ستون‌های میکروبی تثبیت شده حدف آلاینده فلز سنگین جیوه (فیلتر زیستی) از صنایع»، «مکمل غذایی پرورش ماهی قزل الای رنگین کمان جهت از بین بردن سلول‌های سرطانی پوست با استفاده از اسپیرولینا» و «شیرغنی شده با نانوحامل‌های لیپیدی حاوی ترکیبات زیست فعال دریایی» است. 

سید مسلم سیدالحسینی دارای مدرک ی تخصصی شهرسازی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد است که دارای ۲ ایده ثبت شده، ۱۳ طرح پژوهشی، ۱۲۷ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ... است.

مهدی شمسایی مهرجان با مدرک ی تخصصی شیلات، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۸۰ مقاله ISI، علمی ـ پژوهشی و ... است. وی همچنین ۷ کتاب و بیش از ۶ اختراع است.

شهرام صداقت‌حور با مدرک ی باغبانی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است که دارای ۵ جلد کتاب، بیش از ۱۰۰ مقاله علمی پژوهشی، ISI و ... و ۹ طرح پژوهشی است.

صدیقه میرابوطالبی با مدرک ی فیزیک عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال است که دارای ۴۴ مقاله ISI، ۱۴ مقاله علمی پژوهشی، ۷ طرح و یک کتاب است.

سعید کامیابی با مدرک ی جغرافیای طبیعی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۶ کتاب و ۱۰ طرح پژوهشی است.

مریم قراچورلو با مدرک ی مهندسی کشاورزی ـ علوم و صنایع غذایی عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای ۵۴ مقاله ISI، بیش از ۷۰ مقاله علمی پژوهشی، ۵ کتاب و ۳ طرح پژوهشی است.

نادر جعفرنیا دابانلو با مدرک ی برق عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی، ۱۶ کتاب و ۶ اختراع در زمینه مهندسی پزشکی است.

علی خادمی با مدرک ی تخصصی روان‌شناسی عمومی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است که دارای بیش از ۱۷۰ مقاله ISI و علمی پژوهشی، ۱۹ طرح پژوهشی و ۸ کتاب است.

زهره مشکاتی با مدرک ی تخصصی تربیت بدنی و علوم ورزشی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان است که دارای بیش از ۱۰۰ مقاله ISI، علمی پژوهشی و ...، ۱۰ طرح پژوهشی درون و برون دانشگاهی و ۷ جلد کتاب است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد / معرفی جوان‌ترین و پیرترین استاد
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • اسامی اساتید نمونه کشوری منتشر شد/معرفی جوان ترین و پیرترین استاد
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران ۱۲ اردیبهشت در قم برگزار می‌شود
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه فقه و فقاهت منتشر شد
  • طرح ملی درس عفاف و حجاب در طراحی پارچه و لباس دانشگاه های هنر
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی بزرگ تاریخ علم