Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- اگر چه قبلا قوانینی پراکنده در خصوص انتخابات مجلس وجود داشت لیکن اولین قانون جامع انتخابات مجلس شورای ملی در بیست و نهم مهرماه ۱۲۹۰ شمسی به تصویب رسید. این قانون دارای ۹ فصل و ۵۳ ماده بود.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، رسانه‌ها در فضای خبری روزانه خود اخبار اختصاصی و عمومی مختلفی را منتشر می‌کنند که این اخبار بعضا فقط در یک رسانه منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان در نظر دارد هر روز اخبار منتخب فضای مجازی را از سایت‌ها و خبرگزاری‌ها و حتی کانال‌های تلگرامی مختلف جمع‌آوری کرده و در قالب یک بسته خبری منتشر کند. در این بسته همه خبر‌ها و آیتم‌ها با ذکر منبع منتشر می‌شوند و انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست.

اولین قانون انتخابات مجلس شورا!

عباسعلی کدخدایی عضو شورای نگهبان: اگر چه قبلا قوانینی پراکنده در خصوص انتخابات مجلس وجود داشت لیکن اولین قانون جامع انتخابات مجلس شورای ملی در بیست و نهم مهرماه ۱۲۹۰ شمسی به تصویب رسید. این قانون دارای ۹ فصل و ۵۳ ماده بود.

«ماده ۴» کسانی که از حق انتخاب کردن محرومند:

‌اول - نسوان
‌دوم - کسانی که خارج از رشد و آنها که در تحت قیمومت شرعی هستند.
‌سوم - تبعه خارجه.
‌چهارم - اشخاصی که خروجشان از دین حنیف اسلام در حضور یکی از حکام شرع جامع‌الشرایط به ثبوت رسیده باشد.
‌پنجم - اشخاصی که کمتر از بیست سال دارند.
‌ششم - ورشکستگان به تقصیر.
‌هفتم - متکدیان و اشخاصی که به وسائل بی‌شرفانه تحصیل معاش می‌نمایند.
هشتم - مرتکبین قتل و سرقت و سایر مقصرینی که مستوجب حدود قانونی اسلامی شده‌اند.
‌نهم - مقصرین سیاسی که بر ضد اساس حکومت ملی و استقلال مملکت قیام و اقدام کرده‌اند.

«ماده ۵» کسانی به واسطه شغل و مقام خود از انتخاب کردن محرومند:

‌اول - اهل نظام بری و بحری به استثنای صاحب‌منصبان افتخاری.
‌دوم - صاحب‌ منصبان و اجزای امنیه و نظمیه در محل خدمت.

دیدار سرلشکر محمد باقری با والری گراسیموف

مهدی سنایی سفیر ایران در روسیه تصویری از دیدار سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح ایران با والری گراسیموف رئیس ستاد کل ارتش روسیه را منتشر کرد. گفتنی است، جلسه سه جانبه روسای ستاد کل ارتش ایران، روسیه و ترکیه در شهر سوچی روسیه هم برگزار شد.


زحمات سردار سلیمانی در تاریخ به خوبی ذکر خواهند کرد

کمال لطفی فعال رسانه‌ای: سردارسلیمانی از یاران مخلص ولایت است و زحمات او در تاریخ به خوبی ذکر خواهند کرد.این فضائل نتیجه چه چیزی هست؟ غیر از بندگی خدا و اطاعت از ولایت و روحیه استقامت؟

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ کارآگاه علی حسینی شامگاه جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای اظهار کرد: از آنجا که برابر قانون، پلیس فتا ناظر به اجرای ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی است و به موجب این ماده قانونی «درج یا نشر محتواهایی علیه نامزدهای انتخاباتی، احزاب و گروهک‌های سیاسی یا اعلام خلاف واقع انصراف نامزدها توسط رسانه‌های همگانی شامل ابزارهای چاپی، الکترونیکی یا دیجیتال یا تمام شبکه‌های رسانه‌ای که محتوای نوشتاری، شنیداری، دیداری یا تلفیقی از آنها در معرفی یا قابل دسترسی برای عموم مردم است، ممنوع شده و جرم انگاری شده است».

رئیس پلیس فتای خوزستان با اشاره به اینکه سرعت انتشار و بازنشر شایعات و اخبار جعلی پیرامون انتخابات در شبکه‌های اجتماعی باعث می‌شود تا کاربران بدون آگاهی از صحت و سقم مطلب آن را انتشار دهند، تصریح کرد: انتشار محتوای مجرمانه برابر قانون جرم است.

وی از کاربران خواست تا قبل از انتشار یا باز نشر یک خبر پیرامون هر کاندیدای انتخاباتی از درستی و صحت آن مطمئن شوند و برای این کار رجوع به رسانه‌های رسمی حداقل کاری است که کاربران باید انجام دهند.

سرهنگ حسینی افزود: پلیس فتا با رصد شبانه روزی فضای سایبری هر گونه محتوای مجرمانه در خصوص انتخابات را بلافاصله احصا و ضمن تشکیل پرونده برای برخورد قانونی به مراجع قضائی ارسال خواهد کرد.

وی از کاندیداهای انتخاباتی خواست که به حامیان و ستادهای انتخاباتی خود در خصوص انتشار شایعات و اخبار جعلی پیرامون دیگر کاندیداها گوشزد کرده و قوانین تبلیغات در فضای مجازی را رعایت کنند.

رئیس پلیس فتای خوزستان با بیان اینکه کارشناسان پلیس فتا به صورت شبانه روزی آماده پاسخگویی به سوالات شهروندان هستند، گفت: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.gov.ir و یا شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ گزارش کنند.

کد خبر 6096009

دیگر خبرها

  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • انتشار مطالب منفی درباره نامزدهای انتخاباتی ممنوع است
  • عکس/ دیدار دکتر روح‌الامینی با خانواده سردار شهید رستگار
  • ابلاغ سلام رهبرمعظم انقلاب به خانواده سرلشکر زاهدی
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • لیست نهایی جبهه انقلاب برای انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران منتشر شد
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • آغاز تبلیغات نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس در استان تهران
  • آغاز تبلیغ نامزد‌های دور دوم انتخابات مجلس