Web Analytics Made Easy - Statcounter

قصرشیرین- ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: اسکان موقت و دایم زلزله زدگان نیازمند مدیریت جهادی است و بی شک برای تحقق این مهم از تمام طرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده می شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، هوشنگ بازوند روز سه شنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استان در سرپل ذهاب با بیان اینکه سفر رهبر انقلاب اسلامی به مناطق زلزله زده قوت قلب و آلامی بر دردهای مردم بود، افزود: رهبری در این سفر دستوراتی در راستای خدمات رسانی به مناطق زلزله زده صادر کردند و همه مکلف هستند کارها را سرعت ببخشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به سفر رئیس جمهوری به منطقه زلزله زده سرپل ذهاب گفت: در این راستا تخصیص 50 درصد نقدینگی ابلاغ شده و کارهای مطلوبی برای بازسازی مناطق زلزله زده سرپل ذهاب صورت گرفت.
وی اضافه کرد که با توجه به وسعت مناطق آسیب دیده، ارائه خدمات امداد و نجات مورد رضایت رهبر معظم انقلاب اسلامی بود و نیروهای سپاه و ارتش و همچنین دانشگاه علوم پزشکی در خدمات رسانی به زلزله زدگان سنگ تمام گذاشتند.
استاندار کرمانشاه با تاکید بر اسکان اضطراری و موقت زلزله زدگان گفت: باید تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم زیرا ابزار فرصت اکنون فراهم است.
بازوند ادامه داد: گام های خوبی از جانب دولت و مردم در بحث کمک رسانی به زلزله زدگان صورت گرفته است و برای این مهم یک وحدت ملی در کشور به وجود آورده است.
وی با بیان اینکه اسکان موقت زلزله زدگان از روز گذشته آغاز شده است، گفت: برای همه روستاییان زلزله زده کانکس های پیش ساخته از سوی قرارگاه خاتم الانبیا ارسال می شود.
وی بیان کرد: متولی کار ساخت واحدهای روستایی، قرارگاه خاتم است و مدیریت متمرکز بنیاد مسکن زیرنظر ستاد بحران استان نیز وارد عمل می شود.
وی گفت: صاحبان منازل شهری که خانه هایشان تخریب شده است نیز به سبک روستاها اسکان موقت داده می شوند و به کسانی که تمایل دارند خانه اجاره کنند، پول اجاره پرداخت می شود.
نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه افزود: برای ساکنان آپارتمان ها و مسکن مهر سرپل ذهاب، کمپ های 10 کانسکی در نزدیکی منازلشان تا مرحله ساخت و ساز نصب می شود.
بازوند گفت: بنیاد مسکن، کار ارزیابی منازل مسکونی را تسریع ببخشد تا قرارگاه خاتم الانبیا سریعتر وارد مرحله عمل و در کمترین زمان نسبت به ساخت واحدهای مسکونی خسارت دیده اقدام کند.
وی از اختصاص اعتبار 120 میلیون ریالی برای تعمیر واحدهای مسکونی روستایی خبر داد و گفت: هلال احمر نیز بحث تامین لوازم گرمایشی را برای زلزله زدگان در دستور کار قرار دهد.
وی با قدردانی از سپاه، بسیج، ارتش و نیروی انتظامی گفت: ادامه خدمات رسانی به هلال احمر واگذار شود تا نحوه توزیع خدمات برابر برنامه انجام شود.
وی ادامه داد: اداراتی که تخریب شده است باید در چادر و کانکس ارائه خدمات داشته باشند و هیچ گونه کم کاری قابل قبول نیست و به هرشکل ممکن شرایط خدمات لازم باید فراهم شود.
استاندار کرمانشاه اظهار داشت: مدارسی که در اختیار مردم، نهادها و ارگان ها هستند، باید سریع تر تخلیه شود و فضای آموزشی نباید در اختیار دیگران باشد.
بازوند گفت: سرسراهای ورزشی از هرگونه اسکان تخلیه شود و با توسعه ورزش، نشاط اجتماعی باید در جامعه تزریق شود.
وی افزود: آب شرب روستاها باید از طریق آب بسته بندی شده تامین شود و کلیه بیمارستان های صحرایی مشغول سرویس دهی باشند و با همکاری صنوف مغازه ها بازگشایی شوند.
وی اظهار داشت: جهاد کشاورزی باید برآورد خسارت دام های تلف شده را تعیین کند و 2 هزار تن علوفه رایگان را با قید فوری در بین دامداران منطقه توزیع کند.
وی همچنین بر ادامه توزیع نفت بین زلزله زدگان از سوی شرکت پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد.
زلزله 7.3 ریشتری 21 آبان در 11 کیلومتری بخش ازگله، 32 کیلومتری شهرستان سرپل ذهاب در غرب مرکز کرمانشاه رخ داد که تاکنون 437 کشته و 10 و 179 مصدوم داشته است.
این زلزله به هفت شهرستان و بیش از یک هزار روستای استان کرمانشاه خسارت وارده کرده است.
در این زلزله حدود 30 هزار واحد مسکونی به طور کامل تخریب و یا دچار خسارت کلی و جزئی شده است.
7079/3012/7399/8066 خبرنگار:سیروس صدیقی چگینی **انتشار دهنده:علی مولوی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۱۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه

در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران، رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر «حمایت ویژه برای اشتغال‌زایی در پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر در قالب یک کارگروه ملی»، موافقت کرد و دستور داد که این کارگروه با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور به فوریت تشکیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی استاندار کرمانشاه امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ در نشست مشترک اعضای دولت و استانداران با حضور رئیس‌جمهور اظهار کرد: مشکلات استان‌هایی که دچار بیکاری مزمن هستند و تورم بالاتری نسبت به میانگین کشور دارند، با روال عادی و برنامه‌های فعلی حل نمی‌شود و این استان‌ها نیازمند توجه و حمایت‌های ویژه هستند.

وی پیشنهاد داد که برای اشتغال‌زایی و کاهش نرخ بیکاری پنج استانِ با نرخ بیکاری بالاتر، یک کارگروه چابک و اثرگذار در سطح ملی تشکیل شود و در این باره افزود: یکی از مهم‌ترین راهکارهای کاهش نرخ بیکاری در این استان‌ها، تکمیل طرح‌ها و اقدامات نیمه‌تمام است.

استاندار کرمانشاه با اشاره به کارهای نیمه‌تمام در استان که هنوز تبعات آن دامنگیر استان است، ادامه داد: دولت گذشته در یک اقدام نادرست، جشن پایان بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه را برگزار کرد، درحالی‌که بسیاری از ساختمان و زیرساخت‌های زلزله‌زده این استان همچنان نیازمند بازسازی هستند؛ اکنون ترمیم تخریب‌های زلزله و تکمیل عملیات بازسازی در کرمانشاه، حدود ۲,۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، همچنین جبران افتتاح زودهنگام راه‌آهن کرمانشاه، حدود ۱,۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

صحرایی یکی دیگر از طرح‌های زیربنایی و اشتغال‌زایی استان را «راه‌آهن کرمانشاه - خسروی» نام برد و اضافه کرد: حمایت‌های بانکی و اعتباری ویژه از پنج استان دچار نرخ بیکاری بالاتر، می‌تواند منجر به رونق طرح‌ها و کسب‌وکار و درنتیجه اشتغال‌زایی بیشتر در این استان‌ها شود.

موافقت رئیس‌جمهور و دستور تشکیل کارگروهی به ریاست معاون اول

در ادامه این جلسه، رئیس‌جمهور با اشاره به کاهش آمار بیکاری در بسیاری از استان‌ها و استقبال از پیشنهاد مطرح‌شده، دستور داد کارگروهی با مدیریت معاون اول رئیس‌جمهور و استانداران، به‌فوریت برای کاهش نرخ بیکاری در استان‌های مذکور تلاش کنند.

کد خبر 750935

دیگر خبرها

  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • ۲۲۰۰ گروه جهادی در کرمانشاه فعال هستند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • سپاه حضرت ولیعصر به وجود افراد فعال و جهادی نیازمند است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • بسیج‌ سازندگی در عرصه‌های مورد نیاز کشور خوش درخشیده است
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی