Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی گفت: جهادگران انگیزه مردم را تقویت می‌کنند و وظیفه آنها، رسالت سنگین فرهنگ‌سازی برای افزایش مشارکت مردم در کارها است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمد حسینی صبح امروز در مراسم اختتامیه اردوهای جهادی خراسان جنوبی ضمن تبریک هفته بسیج اظهار داشت: تاکنون بسیج سازندگی در بخش‌های مختلف پزشکی، عمرانی و فرهنگی بسیار خوب عمل کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اینکه مردم احساس می‌کنند که جمعی بدون هیچ توقع و مسئولیت رسمی و کار دولتی با عشق در کار جمعی که یکی از نیازهای مردم است فعالیت کنند نوع نگاه آنان به نظامی که تحت ولایت دین و ولی‌فقیه شکل گرفته امیدشان بیشتر می‌شود و این از برکات حضور گروه‌های جهادی است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی خطاب به جهادگران بیان کرد: شما کار بزرگ و خدمت بزرگی به مردم می‌کنید و انگیزه مردم را تقویت می‌کنید و در این راستا مردم احساس می‌کنند با همکاری و هماهنگی با یکدیگر می‌توان اقدامات بزرگی را انجام داد و موفق بود.

وی گفت: در بخش اقتصاد نیز اینگونه است و این کاری است که در فرهنگ دینی ما نهادینه شده است و دنیا نیز تجربهکرده و کشورهایی مانند چین و ژاپن نیز ابتدا از همین کارهای جمعی آغاز کردند و اکنون در اقتصاد موفق هستند.

حسینی یادآور شد: امیدبخشی، مبادلات فرهنگی، رفع مشکل و وابستگی به نظام از برکات حضور جهادگران در مناطق دور افتاده است.

وی با بیان اینکه اهدافی مانند محرومیت‌زدایی و بالابردن انگیزه مردم در گروه‌های جهادی خوب است اما کافی نیست اظهار داشت: محصول و خروجی کار جهادگران ایجاد انگیزه و مشارکت عامه مردم است.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان جنوبی با اشاره به اینکه اگر می‌خواهیم مردم در نگهداری از پروژه‌ها احساس مسئولیت کنند باید آنها را کار جهادی مشارکت داد افزود: باید مردم را در خدمت رسانی پای کار بیاوریم و این تکامل کار گروه‌های جهادی است.

حسینی با بیان اینکه اگر این فرهنگ سازی صورت گیرد و مشارکت مردم افزایش یابد کار جهادگران موثر و تأثیرگذار است گفت: وظیفه جهادگران رسالت سنگین فرهنگ سازی برای افزایش مشارکت مردم در کارها است.

وی اظهار داشت: اگر بنا است رشد و توسعه‌ای وجود داشته باشد مطمئناً در دامان این جامعه رخ می‌دهد و اگر در بسیاری از بخش‌ها فعالیت کردیم اما زیاد موفق نبودیم به این علت است که مردم مداخله نکردند و فرهنگ سازی نشده است.

انتهای پیام/

R41348/P1486/S6,56/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۴۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم

فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم گفت: صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت در محل باغ غدیر اصفهان با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی عمومی جامعه نسبت به اختلال طیف اوتیسم، رویداد گردهمایی و پیاده‌روی به مسافت یک کیلومتر با شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است.» با حضور عموم مردم برگزار می‌شود.

امیر سالار شریفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در خصوص اهمیت آگاهی از اختلال طیف اوتیسم بین عموم مردم جامعه اظهار کرد: آمار جهانی نشان‌دهنده این موضوع است که ابتلاء به اختلال طیف اوتیسم در سراسر دنیا روندی صعودی و افزایشی دارد و امکان دارد تا نیم قرن آینده با گسترش شدید این اختلال مواجه شویم که هنوز علت این بیماری آن طور که باید مشخص نیست و روش درمان قطعی برای آن وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هرگاه علت و درمان مشخصی برای یک بیماری یا اختلال وجود نداشته باشد، افزایش آگاهی مردم نسبت به آن اهمیت ویژه‌تری پیدا می‌کند، افزود: مردم باید آگاه باشند که اگر با شخص مبتلا به اختلال طیف اوتیسم در خانواده یا جامعه روبه‌رو شدند، چه رفتاری از خود بروز دهند و چگونه با این افراد تعامل داشته باشند، به همین سبب برنامه‌ای با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی عمومی جامعه نسبت به اختلال طیف اوتیسم برنامه‌ریزی شده است.

فعال حوزه اختلال طیف اوتیسم ادامه داد: با همکاری شهرداری اصفهان، اداره ورزش و جوانان استان اصفهان و به همت فعالان حوزه اختلال طیف اوتیسم برنامه گردهمایی و پیاده‌روی نمادین برای مبتلایان اختلال اوتیسم در ساعت ۱۰ صبح روز جمعه، چهاردهم اردیبهشت در محل درب اصلی باغ غدیر اصفهان به مدت یک ساعت برگزار می‌شود.

شریفی با بیان اینکه با لباس‌های هماهنگ مزین به شعار «اوتیسم کمتر بودن نیست، تفاوت است.» برنامه گردهمایی و پیاده‌روی را پیش خواهیم برد، عنوان کرد: این برنامه با حضور ریاست هیئت ورزش‌های همگانی استان اصفهان و تعدادی از ورزشکاران حرفه‌ای در رشته‌های مختلف مانند صخره‌نوردی، کشتی و دو و میدانی، متخصصان اختلال طیف اوتیسم، فعالان ورزشی، روان‌شناسان، تمام علاقه‌مندان به حیطه فرهنگ و عموم مردم برگزار می‌شود.

وی در خصوص فعالیت‌های این گردهمایی اضافه کرد: در حمایت از افراد مبتلا به اختلال اوتیسم، رویداد پیاده‌روی با حضور خانواده‌ها برگزار کنیم که علاوه‌بر آن تیم حرفه‌ای ورزشی نیز حضور دارند و فاصله‌ای حدود یک تا سه کیلومتر را دوندگی می‌کنند.

کد خبر 749964

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان
  • پاسخ رهبر انقلاب به نامه رییس سازمان تبلیغات اسلامی: کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است
  • ارائه خدمات جهادی موجب افزایش رضایتمندی مردم می‌شود
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران