Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران اظهار داشت: خلاء حضور در سازمان تجارت جهانی باید با انعقاد تعرفه ترجیحی با کشورهای مختلف پر شود. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو محمد لاهوتی در جلسه هم‌اندیشی تشکل‌های صادراتی حوزه صنایع غذایی و مسئولان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت که توسط کنفدراسیون صادرات ایران برگزار شد با اشاره به پیوستن کشور افغانستان به سازمان جهانی تجارت گفت: تعرفه‌های این کشور متناسب با تعرفه‌های جهانی است و بر این اساس یکی از مشکلاتی که در صادرات با این کشور رخ داده است، این است که تعرفه‌های این کشور برای واردات کالاهای ایران و ترکیه متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: بنابراین باید تلاش کرد که از روش‌های دیگر خلاء حضور ایران در سازمان جهانی تجارت را پرکرد.

وی با اشاره به اینکه عدم عضویت ایران در سازمان تجارت جهانی سیاسی است، گفت: ایران بزرگترین کشور خارج از سازمان جهانی تجارت است.

لاهوتی گفت: چین زمانی که عضو سازمان تجارت جهانی نبود، این مساله را با انعقاد تعرفه‌های ترجیحی حل کرد و میزان حجم تجارت خود را تعدیل کرد، بنابراین لازم است قبل از اینکه بازار‌ها به روی کالاهای ایرانی بسته شود، مشکلات را حل کرد و به دلایل ذکر شده انعقاد قراردادهای تعرفه ترجیحی می‌تواند راهگشای بخشی از مشکلات باشد.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران بیان داشت: صادرکنندگان و واردات کنندگان انتظار دارند، با انتشار کتاب مقررات صادرات و واردات حداقل به مدت یکسال زمینه تغییر تعرفه از بین برود، در حالی که اکنون چنین نیست و تصمیمات در مورد تغییر تعرفه‌ها به چشم می‌خورد.

لاهوتی گفت: وزارت جهاد کشاورزی در حوزه رفع موانع تولید صادرات محور در شروع دولت دوازدهم کارگروهی تشکیل داد و اعضایی را برای آن انتخاب کرد، تا موانع صادراتی در این حوزه برطرف شود که تاکنون چند جلسه از این کارگروه برگزار شده و امیدواریم با برگزاری این جلسات تا پایان سال ۹۶ و شروع سال ۹۷ خروجی مثبت را شاهد باشیم.

رئیس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه جلساتی با گمرک برای ورود موقت برگزار شده است، گفت:، اما هنوز مشکلاتی وجود دارد. در گذشته صندوق ضمانت صادرات اعلام آمادگی کرده بود که به مشتریان خود تضمین برای ورود کالا برای ارایه به گمرک را بدهد، اما گمرک این موضوع را نپذیرفت.

لاهوتی بیان داشت: نباید در مورد واردات به منظور صادرات مجدد سخت‌گیری کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۶۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال

وزیر کشور گفت: تقویت صادرات سفال از همدان منجر به افزایش سهم ما بازارهای جهانی می‌شود.

 

 

به اشتراک بگذارید: https://tn.ai/3077068 درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS تلگرام اینستاگرام توییتر   آپارات   سروش   آی‌گپ   گپ   بله   روبیکا   ایتا
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

دیگر خبرها

  • محصولات مازندران بازار خوبی در عمان دارد
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • تجارت ۱.۳۶۴میلیارد دلاری ایران و ترکیه/ رشد ۱۶درصدی صادرات ترکیه به ایران
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • مدرسه صادرات ایران افتتاح شد
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • افزایش سهم ایران از بازارهای جهانی با تقویت صادرات سفال