Web Analytics Made Easy - Statcounter

به‌گزارش خبرگزاری بسیج استان مرکزی؛ قنبر موسی‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به میزان کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم استان مرکزی در کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور گفت: از طریق 38 پایگاه مستقر در سطح استان به منظور جمع‌آوری کمک‎های مردمی برای زلزله‌زدگان کرمانشاه بیش از 19 میلیارد و 977 میلیون ریال جمع‌آوری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: میزان کمک‌های مردم شهرستان اراک در مناطق یک و دو در بخش نقدی به 308 میلیون و 580 هزار ریال و در بخش غیر نقدی به بیش از 11 میلیارد و 907 میلیون ریال می‌رسد.

موسی‌نژاد با اشاره به تفکیک کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم شهرستان زرندیه گفت: بیش از 41 میلیون و 284 هزار ریال و در بخش غیرنقدی نزدیک به یک میلیارد و 200 میلیون بوده است.

وی افزود: کمک‌های نقدی مردم زادگاه حضرت امام خمینی(ره) در مجموع در بخش نقدی و غیرنقدی به بیش از 86 میلیون ریال می‌رسد. همچنین کمک‌های نقدی مردم محلات 12 میلیون و 40 هزار ریال و غیرنقدی 387 میلیون و 980 میلیون ریال بوده است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی تصریح کرد: مردم دلیجان بیش از 327 میلیون ریال در بخش نقدی و غیرنقدی است.

موسی‌نژاد با اشاره به کمک‌های نقدی مردم ساوه در کمک به زلزله زدگان غرب کشور گفت: 41 میلیون و 800 هزار ریال مبلغ نقدی و یک میلیارد و 985 میلیون ریال هم ساوجی‌ها کمک‌های مردمی به زلزله‌دگان داشته‌اند.

وی کمک‌های نقدی مردم فراهان را بیش از 129 میلیون و 500 هزار ریال، میزان کمک‌های نقدی مردمی شهرستان آشتیان را نزدیک به 400 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: کمک‌های نقدی کمیجان 36 میلیون ریال و غیرنقدی 499 میلیون و 850 هزار ریال و کمک‌های نقدی مردم خنداب  11 میلیون و 590 هزار ریال و غیرنقدی در این شهرستان 554 میلیون و 471 هزار ریال است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی تصریح کرد: مردم شازند نیز بیش از یک میلیارد و 129 میلیون ریال کمک نقدی و غیرنقدی به مردم زلزه‌زده غرب کشور داشته‌اند.

انتهای پیام/

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۶۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • قاچاقچی سوخت ۲۵ میلیارد و ۷۴۳ میلیون ریال جریمه شد
  • جریمه ۲۰ میلیارد ریالی مدرسه غیر انتفاعی در اردبیل
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • پرداخت سه هزار و ۵۷۰ میلیارد ریال مستمری و کمک معیشت به مددجویان ایلامی
  • سه قاچاقچی سوخت در ایرانشهر محکوم شدند
  • حبس و جزای نقدی بیش از ۷۴ میلیارد ریالی دو متهم پرونده اخلال در نظام توزیع دارویی آذربایجان غربی
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • محکومیت مالی برای قاچاق سوخت در جنوب سیستان و بلوچستان