Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@04:33:20 GMT

ربیع الاول وجهه ی دیگری از انس با مکتب اهل بیت (ع) است

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۶۹۰۲

حجت‌الاسلام عیسی برادری امام جمعه تکاب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از آذربایجان غربی،با اشاره به ماه ربیع الاول، ماه جشن و سرور، ماه میلاد پیامبر نبی اکرم (ص) و اهل بیت (ع)، اظهار کرد: دشمنان شیعیان فقط با نشان دادن غم و اندوه همیشگی در صدد تضعیف مکتب اهل بیت (ع) بوده اند در حالی که ما شیعیان با غم اهل بیت (ع)، غمگین و با شادی آنها شاد می شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در رابطه با نهادینه کردن فرهنگ قیام امام حسین (ع) بعد از محرم و صفر در طول سال بیان کرد: انس با مکتب امام حسین (ع) محدود به محرم و صفر نبوده بلکه با برگزاری  زیارت عاشورا در مساجد، محافل قرآن و ولادت ها در طول سال پرچم امام حسین (ع) را برافراشته و مکتب اهل بیت (ع) را الگو و سرلوحه زندگی فردی و اجتماعی خود قرار دهیم.
امام جمعه تکاب افزود: با بزرگ شماردن مناسبت های مذهبی و اعیاد، روحیه استکبار ستیزی، روحیه مبارزه با ظلم، امر به معروف و نهی از منکر، روحیه دعوت به نیکی ها و خوبی ها و پرهیز از زشتی و بدهی ها در بین مردم رواج و استمرار پیدا خواهد کرد.
وی ادامه داد: فلسفه تمامی محافل عزاداری، جشن و شادی‌ها در طول سال در همه سنوات بخاطر زنده نگه داشتن راه و انس با اهل بیت (ع) بوده و اگر این شعور توام با فهم و عقلانیت در تمامی ابعاد زندگی استمرار پیدا کند، شاهد آثار معنوی  این مجالس در زندگی فردی و اجتماعی افراد خواهیم بود.
 حجت‌الاسلام عیسی برادری با اشاره به محرم و صفر که دانشگاهی برای زندگی افراد بوده تصریح کرد: آشنایی با مکتب امام حسین (ع) و نهادینه سازی مسائل معنوی و مذهبی و با یادگیری حفظ حریم ها، رعایت حقوق ها، رعایت حلال و حرام ها در ماه محرم و صفر و با تبلیغ و ترویج آنها می توان قدم بر مسیر سعادت در طول زندگی برداشت.
وی  ارزش زنده نگه داشتن یاد و خاطر امام حسین (ع) را چنین عنوان کرد: امام حسین (ع)، امام معصوم از خاندان عترت و طهارت و دارای فضایل اخلاقی با ارزش بوده و بزرگداشت یاد و خاطر ایشان باعث زنده نگه داشتن فضایل معنوی و دینی در تمامی شئونات اجتماعی، فرهنگی، سیاسی در جامعه بوده است.
امام جمعه تکاب در خصوص وظیفه مسئولین در خصوص نهادینه کردن فرهنگ حسینی در جامعه تاکید کرد: وظیفه تمامی مسئولین،مدیران و نهادهای فرهنگی با بودجه های فرهنگی و سیاست گذاری‌های خود ترویج فرهنگ حسینی در جامعه بوده و مردم در مساجد، مجالس، دانشگاه‌ها و جاهای که فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی شکل پیدا کرده در فضا سازی به گسترش و ترویج فرهنگ حسینی کمک کنند. 

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۶۹۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه

دریافت 54 MB کد خبر 6089193

دیگر خبرها

  • بودجه دولتی برای حوزه‌های علمیه | جمع مبلغ نهاد‌های فرهنگی و مذهبی ۶۷ هزار میلیارد تومان!
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • نوه دختر امام خمینی در خارج از کشور مشغول چه کاری است؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ /خاطرات عروس بزرگ امام از فوت دو فرزندش و علت آن
  • ۲۵۰ میلیارد برای تکمیل ساختمان استانداری لرستان نیاز است