Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-26@10:38:59 GMT

انجام ۱۳ هزار و ۵۰۰ مورد ویزیت زائران اربعین حسینی

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۳۹۸۶۷

انجام ۱۳ هزار و ۵۰۰ مورد ویزیت زائران اربعین حسینی

رفسنجان - معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان گفت: تیم بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در ایام اربعین حسینی بیش از ۱۳ هزار و ۵۰۰ مورد ویزیت زائران در کربلای معلی را انجام داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا میرزابیگی عصر سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: تیم بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان از ۷ تا ۲۲ آبان با حضور در کربلای معلی به ارائه خدمات درمانی به زائرین اباعبدالله الحسین پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص خدمات درمانی ارائه شده به زائران اربعین حسینی گفت: در این مدت، ۱۳ هزار و ۵۳۰ مورد ویزیت، ۷۳۵ مورد پانسمان، هزار و ۲۲۱ مورد وصل سرم، ۳۳ مورد اکسیژن درمانی انجام گرفته است.

میرزابیگی از توزیع بیش از ۱۲ هزار ماسک بین مردم برای پیشگیری از بیماریها در این مدت خبر داد و افزود: در این بازه زمانی تعداد پنج هزار و ۸۷۶ مورد اندازه گیری فشار خون و ۶۸۹ مورد اندازه گیری قند خون و همچنین ۱۴ هزار و ۵۶۰ مورد خدمات دارویی و داروخانه صورت گرفته است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان توزیع بسته های آموزشی در خصوص رعایت بهداشت برای زائران اربعین را از دیگر خدمات تیم بسیج جامعه پزشکی در ایام اربعین برشمرد و اظهار کرد: نظارت بر نحوه پخت و پز موکب خاتم الانبیاء (ص) رفسنجان توسط کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه و راهنمایی های لازم برای رفع مشکلات و نواقص در خصوص پخت و پز و نگهداشت مواد غذایی نیز انجام گرفت.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۳۹۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به دستور رئیس دانشگاه، بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت دوباره بازگشایی و آماده خدمت‌رسانی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی مشهد، حسین محزون گفت: با توجه به بازدید رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد از بیمارستان صحرایی و تاکید ایشان بر آمادگی کامل این بیمارستان برای خدمت رسانی به گروه های هدف در زمان مورد نیاز و در مناطق مختلف استان و کشور، بیمارستان صحرایی، بازگشایی شده و به زودی آموزش نیروهای تخصصی و داوطلبان نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: در مواقع بروز حوادث و بلایای طبیعی یا غیرطبیعی با مصدوم انبوه که تعداد مجروحان حادثه زیاد است و امکان انتقال سریع و تخلیه مجروحان از صحنه حادثه به محل امن یا مراکز درمانی وجود ندارد، ضرورت انتقال و استقرار سریع بیمارستان سیار و ارائه خدمات درمانی سریع و گسترده در محل امری ضروری است.

مدیر بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: بیمارستان صحرایی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سال 92 به بهره برداری رسید و در دوران کرونا نیز مورد استفاده قرار گرفت و حال با توجه به فصل تابستان و حضور زائران در صورت نیاز از این بیمارستان مجدد استفاده خواهد شد، این بیمارستان 45 تختخوابی در قالب بخش هایی همچون اتاق عمل، Icu ، جراحی زنان، رادیولوژی، آزمایشگاه، داروخانه، CSR و بخش های جانبی در حال حاضر آمادگی استقرار در مناطقی که نیاز است را دارد.

محزون افزود: ایجاد توان ارائه خدمات درمانی در هر زمان و هر مکان در کشور و خارج از کشور،کاهش عوارض ناشی از تاخیر در درمان مصدومین،کاهش تعداد مرگ و میر و قربانیان حوادث غیرمترقبه طبیعی و ساخته دست بشر،کاهش  هزینه ها و احتمال ضایعات انسانی  و کاهش آسیب های روانی ناشی از حوادث از اهداف راه اندازی بیمارستان های صحرایی به شمار می رود.

وی به فعالیت‌های انجام شده در این بیمارستان به منظور آمادگی برای ارائه خدمات در مواقع ضروری اشاره کرد و گفت: تهیه نقشه چیدمان بیمارستان، تشکیل تیم واکنش سریع بیمارستان صحرایی در رده های درمانی مختلف، بازگشایی و ساماندهی کانکس‌ها و تجهیزات پزشکی،کالیبراسیون تجهیزات پزشکی، تهیه فهرست داروهای مورد نیاز بیمارستان با هماهنگی معاونت غذا و دارو، راه اندازی دستگاه رادیولوژی، ارائه خدمات برای زائران و مسافران نوروزی و بازگشایی بیمارستان صحرایی، جهت تست و آمادگی تجهیزات و انجام مانور فرضی برای آمادگی در مواقع بروز بحران از جمله این اقدامات است.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • برگزاری نمایشگاه و جشنواره سلامت در بندرعباس
  • پایگاه‌های اورژانس در مسیر زائران اربعین شلمچه مستقر می‌شوند
  • پیش بینی استقرار پایگاه فوریت‌های پزشکی در مسیر زوار شلمچه
  • استقرار ۱۲ پایگاه اورژانس در مسیر زائران اربعین در شلمچه
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • کمبود ناوگان اتوبوسرانی در ایام اربعین رفع شود
  • بازگشایی مجدد بیمارستان صحرایی در شهرک دانش و سلامت
  • زمان ارائه خدمات درمانی به زوار حسینی در مرز شلمچه اعلام شد
  • برگزاری نخستین نشست سلامت برگزاری مراسم راهپیمایی اربعین حسینی
  • رایگان شدن خدمات سرپایی و بستری کودکان زیر ۷ سال