Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور گفت: ۸ طرح در مرکز تحقیقات آرتمیای کشور در آذربایجان غربی اجرایی می‌شود.

یوسفعلی اسدپور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در ارومیه، با تشریح برنامه‌های تحقیقاتی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور اظهار کرد: تاکنون هشت طرح تحقیقاتی با اعتبار 82 میلیون تومان برای افزایش بازدهی و درآمد صیادان انجام شده که بعد از سلسله نشست‌های توجیهی و آشنا کردن آنان با روش‌های جدید اجرایی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح این طرح‌ها بیان کرد: یکی از مولفه‌های اقتصاد مقاومتی در جهاد کشاورزی، پرورش ماهی در قفس است که طرح تحقیقاتی آن در سدهای ارس، ارس دو و قیقاج اجرایی می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با تاکید بر عمل به اقتصاد مقاومتی تصریح کرد: این طرح‌ها در راستای اقتصاد مقاومتی و به منظور توسعه آبزی‌پروری و ایجاد اشتغال و تولید در منطقه در حال اجرا است.

وی اظهار کرد: سه پروژه دیگر شامل ارزیابی ذخایر ماهیان اقتصادی سد ارس، طرح ارزیابی ذخایر شاه میگوی دریاچه سد ارس و طرح تنوع جمعیتی آبزیان بخصوص شاه میگو است که با انجام این طرح‌ها، اطلاعات صحیحی از وضعیت موجود به‌دست می‌آید که می‌توان براساس آن برنامه‌ریزی کرد.

اسدپور افزود: طرح ارزیابی آبزیان ذخایر ارس در راستای توسعه اهداف شیلاتی، تولید پایدار و بهره‌برداری بهینه و درست از منابع آبی منطقه بوده و امید است که با این طرح‌ها برداشت‌های مجاز و غیر مجاز مانند عوامل زمانی، مکانی و ادوات اصلاح شود.

وی گفت: دو طرح تحقیقاتی دیگر در زمینه بهداشت بیماری های ماهی شامل پایش عوامل انگلی، توسعه و تکثیر کپور ماهیان چینی و شاه میگو است که انجام این‌ طرح‌ها نیز سبب افزایش تولید می‌شود.

رئیس مرکز تحقیقات آرتمیای کشور با تاکید بر جلوگیری از صید غیر مجاز بیان کرد: در حال حاضر که با صید غیر مجاز ارزش صید کاهش یافته است که مرکز تحقیقات آرتمیای کشور و آبزیان شمال غرب کشور درصدد افزایش ارزش صید است.

اسدپور گفت: به دلیل صید غیر مجاز و تغییر ترکیب جمعیتی آبزیان به ماهی های ریز جثه، می­توان با فرآوری آن‌ها به محصولات فیله و فیش برگر ارزش افزوده ماهیانی که فاقد بازار پسندی و ارزش اقتصادی مطلوب هستند را افزایش داد.

وی افزود: اعتبار این طرح 12 میلیون تومان در طی دو سال اجرا شده و با همکاری تعاونی صیادان به زودی عملیاتی می‌شود چرا که اجرای این طرح بسیار ارزان بوده و صیادان می‌توانند آن را با هزینه حدود پنج میلیون تومان عملیاتی بکنند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر شش هزار تن از آبزیان صید می‌شود که 70 درصد آنها ریز جثه بوده و عملا دور ریخته می‌شوند که با اجرای این طرح ارزش تلاش صیادی بالا رفته و قیمت محصولات چندین برابر افزایش می یابد.

انتهای پیام/

R41361/P1361/S6,48/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۱۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، فردا دوشنبه ۱۷ اردیبهشت در آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استان‌های مازندران، تهران و البرز رگبار باران، رعد و برق، تگرگ، صاعقه، وزش باد نسبتاً شدید تا شدید و در نواحی مستعد گرد و خاک خواهیم داشت.

سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استان‌های تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل شاهد بارندگی خواهیم بود.

لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی از پیامدهای احتمالی این سامانه است.

پرهیز از سفرهای غیر ضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی از توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

کد خبر 6097716 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • تشدید بارش‌ها؛ آغاز موج جدید بارش‌های بهاری در سطح کشور
  • نواحی غربی کشور ۱۷ اردیبهشت ماه بارانی می‌شود
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • هشدار وقوع سیل برای روزهای آینده در بیش از ۱۵ استان کشور
  • سامانه بارشی جدید از فردا وارد کشور می شود
  • چند حادثه و تصادف در تعطیلی روز پانزده اردیبهشت آذربایجان‌غربی
  • درخشش تیراندازان آذربایجان‌غربی در مسابقات آزاد کشور
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی