Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@20:00:39 GMT

معادن فاقد کارشناس ایمنی باید در شهرضا پلمب شود

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۴۹۳۱۵

معادن فاقد کارشناس ایمنی باید در شهرضا پلمب شود

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا با بیان اینکه از فعالیت معادن فاقد کارشناس ایمنی باید جلوگیری و آنها را پلمپ کرد، گفت: عدم وجود کارشناس معدن برای سرکشی مداوم و بررسی موارد ایمنی سبب بروز حوادث دلخراش و عدم نظارت بر کار معادن شده است.

ابراهیم خاتمی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در شهرضا با اشاره به فعالیت حوزه معدن شهرستان شهرضا، اظهار داشت: وجود بیش از 45 معدن دارای پروانه بهره‌برداری، 38 معدن دارای پروانه اکتشاف و گواهی کشف و حدود 2 معدن متروکه، هدایت سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در این بخش بسیار جواب گو و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات حوزه معدن در شهرستان، افزود: عدم ایمنی معادن و نبود کارشناسHSEE در ادارات شهرستان برای نظارت بر مبحث ایمنی معادن و سایر صنایع، هر ساله سبب خسارات جانی و مالی جبران‌ناپذیر می‌شود.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرضا با بیان اینکه از فعالیت معادن فاقد کارشناس ایمنی باید جلوگیری و آنها را پلمپ کرد، گفت: عدم وجود کارشناس معدن برای سرکشی مداوم و بررسی موارد ایمنی سبب بروز حوادث دلخراش و عدم نظارت بر کار معادن شده است.

وی با تأکید بر اجرایی شدن قانون جدید معادن به ویژه ماده 90 که احداث هرگونه واحد کانه‌‌آرایی، فرآوری و صنایع معدنی را فقط منوط به موافقت منابع طبیعی و محیط زیست می‌داند، تصریح کرد: حذف جواز تأسیس برای احداث واحدهای فرآوری و صنایع معدنی می‌تواند علاوه بر کاهش آلودگی شهرها و عدم نیاز به حمل و نقل اضافی و صرفه‌جویی در سوخت به اقتصادی‌تر شدن فعالیت‌های معدنی و ارزش افزوده بیشتر منجر شود.

خاتمی با بیان اینکه باید تعیین تکلیف معدن سرب و روی آب باغ کهرویه و شروع عملیات توسط بهره‌بردار به منظور ایجاد اشتغال جدید انجام شود، بیان کرد: واگذاری معادن متروکه به بخش دولتی و یا برگزاری مزایده برای شرکت کردن بخش خصوصی به منظور فعال شدن معادن منطقه انجام شود.

وی با تأکید بر ارائه تسهیلات مناسب به معدن کاران به منظور احداث واحدهای فرآوری، ‌کانه‌آرایی و صنایع معدنی، افزود: سهمیه سوخت معادن و صنایع کاهش چشمگیر پیدا مرده و روند تخصیص سوخت در کارگروه‌های استانی بسیار طولانی است.

انتهای پیام/

R41346/P1336/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۴۹۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی واحد CRM در شرکت صنایع معادن و عمران رضوی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • مرگ کارگر معدن زغال سنگ در کرمان به دلیل نبود ایمنی کار (+ عکس)
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • معادن؛ ثروتی نهفته در خاک/ بی بهره چون کهگیلویه و بویراحمد
  • جان باختن یک کارگر در معدن زغال‌سنگ هشونی کوهبنان
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اکتشاف ۴ ماده معدنی ارزشمند در خوسف
  • تعارضات محیط زیستی ۲ معدن بزرگ زنجان رفع شد