Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون توسعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر لزوم تغییر نگاه هزینه ای به حوزه فرهنگ با هدف توسعه فعالیت ها در این بخش گفت: حوزه فرهنگ توان درآمدزایی دارد و در عرصه هایی از جمله صنعت فیلم سازی به آن توجه شده است.

فریدون واحدی، روز چهارشنبه در بهره برداری از ششمین مرکز عرضه و فروش محصول فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد، عرضه محصولات فرهنگی را نوعی درآمدزایی در توسعه فرهنگی عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: این موضوع یکی از توانمدی های درونی کانون هاست که به بازگشت هزینه تولید و تولید مجدد با سود منطقی منجر خواهد شد.
این مسئول فرهنگی با تاکید بر توجه جدی به اقتصاد فرهنگ یادآور شد: یکی از موضوع های مهم در کانون ها، افزایش بهره وری و رسیدن به منابع مالی جدید با توجه به اقتصاد فرهنگ و اقتصاد مقاومتی است.
به باور واحدی، اقتصاد فرهنگ نیازمند برنامه ریزی است و با استفاده از گسترش توانمندی های فرهنگی می توان به درآمدزایی رسید.
معاون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در ادامه با یادآوری ویژگی های مردم یزد از جمله نجابت و نیکی آنها تصریح کرد: این نهاد فرهنگی در این استان چالشی ندارد و به عنوان الگو در کشور مطرح است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یزد نیز گفت: باید با استفاده از توانمندی های موجود، فعالیت های کارگاهی در بین افراد تحت پوشش افزایش یابد.
عباسعلی دانافر، یکی از مهمترین فعالیت های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان را آموزش زبان خارجی عنوان کرد و افزود: هم اکنون 10 هزار زبان آموز زیر نظر این نهاد مشغول فراگیری زبان انگلیسی هستند.
وی، اهمیت معرفی دستاوردهای کانون را یادآور شد و اضافه کرد: برنامه هایی از جمله برپایی نمایشگاه ‌ها، عرضه آثار و فعالیت های اعضا و مربیان و توسعه فروشگاه های محصولات فرهنگی کانون در این راستاست.
حدود 10 هزار کودک و نوجوان 6 تا 17 ساله استان یزد زیر نظر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان فعالیت دارند.
در ششمین مرکز عرضه و فروش محصولات فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان که در شهر یزد راه اندازی شد، کتاب، اسباب بازی، نوشت افزار، لوح فشرده های آموزشی و هنری و کتاب های زبان عرضه می شود.
پیش از این پنج مرکز عرضه و فروش محصولات فرهنگی کانون یادشده در شهرستان های ابرکوه، بافق، بهاباد و یزد (2 مرکز) راه اندازی شده بود.
7532/ 2047 خبرنگار: سعید صادقی مقدم** انتشار: عباسقلی اشکورجیری
irnayazdd@

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد

ایسنا/اردبیل مدیر ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل گفت: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

مصطفی آمون، ۱۱ اردیبهشت در جلسه کارگروه تخصصی غنی سازی اوقات فراغت کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی مناسب برای نوجوانان و جوانان در ایام تابستان، اظهار کرد: جریان سازی، پشتیبانی و نظام مند کردن فعالیت های تابستانی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل در این کارگروه مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل تصریح کرد: برنامه ریزی خلاقانه و طرح ایده های جدید برای اوقات فراغت موجب بهره مندی هر چه بیشتر نوجوانان و جوانان از برنامه های تابستانی خواهد شد.

وی اظهار کرد: مساجد می توانند نقش مهمی در بحث عدالت فرهنگی و گسترش برنامه های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات داشته باشند.

آمون خاطرنشان کرد: فضای معنوی مساجد می تواند تاثیر عمیقی در گسترش برنامه های فرهنگی و تربیتی در بین جوانان و نوجوانان داشته باشد.

مدیر ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد استان به شبکه عظیم کانون‌های فرهنگی هنری مساجد نیز اشاره کرد و افزود: امروز بیش از ۶۵۰ کانون فرهنگی هنری در سطح استان اردبیل می‌توانند به عنوان پاتوق فرهنگی و تربیتی نوجوانان و جوانان نقش مهمی در اجرای برنامه های تابستانی و غنی سازی اوقات فراغت آنها داشته باشند.

آمون، توسعه تعاملات و بهره مندی از ظرفیت های دستگاه های فرهنگی و اجرایی برای هر چه باشکوه تر برگزار شدن طرح «مسجد، کانون نشاط» را بسیار مهم دانست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • اعزام ۲۵۰۰ لرستانی به مراسم بزرگداشت ارتحال امام خمینی(ره)
  • کانون ایلام جزء کانون‌های پیشرو کشور است
  • برنامه‌های فرهنگی و هنری اوقات فراغت مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی،هنری اوقات فراغت در مساجد اردبیل گسترش می‌یابد
  • برنامه‌های فرهنگی، هنری و تربیتی اوقات فراغت در محلات با محوریت مساجد گسترش می‌یابد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان همدان
  • نوجوانان بوشهری حفظ محیط زیست دریایی را تمرین کردند
  • « از خزر تا خلیج فارس»، ویژه برنامه کانون پرورش فکری بندرگز