Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@17:11:34 GMT

ایثار اجتماعی مردم در زلزله غرب کشور تجلی یافت

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۱۶۴۰

ایثار اجتماعی مردم در زلزله غرب کشور تجلی یافت

خبرگزاری شبستان:رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در زلزله اخیر در غرب کشورمان شاهد بروز و ظهور مجدد ایثار اجتماعی بودیم و این ایثار و فداکاری با حضور پررنگ و کمک‌های گوناگون مردم به زلزله‌زدگان تجلی باشکوهی یافت.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « روابط عمومی بنیاد شهید وامور ایثارگران »، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمدعلی شهیدی در ششمین جلسه شورای هماهنگی و نظارت فرهنگ ایثار و شهادت که در محل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، با اشاره به اهمیت نهضت امام خمینی (ره) گفت: در زمانی که انقلاب اسلامی به رهبری امام (ره) پیروز شد، کشورهای دنیا تحت نفوذ یکی از دو ابرقدرت شرق و غرب بودند، اما انقلاب اسلامی با شعار «نه شرقی نه غربی» تمام معادلات دنیا را بر هم زد و این موضوع برای استعمارگران و ابرقدرت‌ها قابل‌تحمل نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در همان ابتدای شکل‌گیری انقلاب، مخالفت‌های مختلف در خارج و دسیسه‌های گوناگونی از داخل کشور علیه انقلاب اسلامی اعمال شد که همه آن‌ها با شکست مواجه شدند و در نهایت جنگی طولانی را برای شکست دادن انقلاب به کشورمان تحمیل کردند. در این جنگ تمام قدرت‌های دنیا پشتیبان حکومت بعثی عراق بودند و تمام قواعد جنگی و انسانی را زیر پا گذاشتند، اما تمام این تلاش‌ها راه به‌جایی نبرد و در نهایت پس از 8 سال جنگ تحمیلی با پیروزی کشورمان خاتمه یافت.

رییس شورای هماهنگی و نظارت فرهنگ ایثار و شهادت یکی از دلایل مهم پیروزی کشورمان در دفاع مقدس را هدایت و رهبری پیامبرگونه امام خمینی (ره) عنوان کرد و افزود: عامل مهم دیگر اعتقادات مردم بود که پشتیبان انقلاب بودند و در نهایت با ایثارگری و فداکاری‌های خود باعث ناکام ماندن نقشه‌های دشمنان شدند.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با تأکید بر اهمیت و جایگاه فرهنگ ایثار و شهادت گفت: بنیان‌گذار این فرهنگ امام حسین (ع) بود و مجدداً در انقلاب اسلامی ایران زنده شد و تا امروز عامل موفقیت و پیروزی کشورمان در عرصه‌های گوناگون است. رهبر معظم انقلاب همواره بر زنده نگه‌داشتن و ترویج این فرهنگ تأکید دارند و امروز وظیفه همه ما عمل کردن به این دستور ایشان است.

معاون رییس جمهوری فرهنگ ایثار و شهادت را منحصر به جبهه‌های نبرد ندانست و گفت: ایثارگری و فداکاری در صحنه اجتماع هم وجود دارد و می‌تواند نقش بسیار مهمی در موفقیت‌های کشور داشته باشد و لازم است ایثار اجتماعی بیش‌ازپیش مورد توجه قرار گیرد.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: در زلزله اخیر در غرب کشورمان شاهد بروز و ظهور مجدد ایثار اجتماعی بودیم و این ایثار و فداکاری با حضور پررنگ و کمک‌های گوناگون مردم به زلزله‌زدگان تجلی باشکوهی یافت.

دبیر شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت تأکید کرد: ما وظیفه داریم در زمینه احیا و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین ایثار اجتماعی و ساماندهی و هماهنگی در برنامه‌ریزی‌های مرتبط با این مسئله حرکت کنیم و فعالیت‌های انجام‌شده در این شورا را هر 6 ماه به حضور مقام معظم رهبری و همچنین روسای 3 قوه ارسال کنیم.

این جلسه با حضور حجت‌الاسلام سید احمد ابطحی مدیرکل دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت، حجت‌الاسلام محمدحسن کاویانی راد معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران و نمایندگان سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد کل نیروهای مسلح، شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه، صداوسیما، مرکز رسیدگی به امور مساجد، سازمان مدیریت و بودجه، وزارت آموزش‌وپرورش، بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس و دبیر شورای مشاورین وزرا در امور ایثارگران برگزار شد و مصوبات کمیته‌های تخصصی دبیرخانه شورای عالی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت جهت تصویب در این دبیرخانه مورد بررسی قرار گرفت.

 

 

 

 

 

 

 

پایان پیام/260

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۱۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بنیاد ملی نخبگان؛ سیدسلمان سیدافقهی قائم مقام بنیاد ملی نخبگان در مراسم شصت و دومین سال جایزه البرز ویژه نخبگان و تجلیل از برگزیدگان علمی کشور (دانشمندان، فناوران، طلاب و دانشجویان) که در مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: اثربخش بودن در اداره و در حل مسائل کشور مهمترین رسالتی است که نخبگان در شرایط کنونی برعهده دارند و این امر موضوعی خطیر است که بارها تکرار شده و بحث پیرامون آن بسیار است.

وی در ادامه نخبه‌پروری را از دیگر رسالت‌های مهم نخبگان بر شمرد و گفت: نخبه پروری همواره از جمله وظایف نخبگان بوده، و این مسئله نیز مطالبه‌ای است جدی که نخبگان و اساتید دانشگاه و حوزه شاگرد پرور باشند و همتاپروری کنند که این مهم به مدد اخلاق و صفات حسنه‌ای که که متصف به آن هستند اتفاق می‌افتد.

ضرورت تمدن‌سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب

قائم بنیاد ملی نخبگان سپس با بیان ضرورت تمدن سازی و تکرار آن در کلام رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به گفته رهبر انقلاب رسالت نخبگان عبور از شیب تندی است که در پیش دارند و باید از امکان خواستن و توانستن فرصت کنونی بهترین بهره را برد. اثرگذاری نخبگان در تمدن سازی بسیار مهم است و نخبگان باید در عرصه‌های داخلی و خارجی نقش خود را ایفا کنند.

سیدافقهی با اشاره به اعتراضات صورت گرفته در دانشگاه‌های مطرح دنیا در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: نقش نخبگان در چنین شرایطی استفاده از بستر ارتباطی به وجود آمده و گفت‌وگو و روشنگری در جوامع است، اینکه هر یک به سهم خود پیام انقلاب و تمدن اسلامی را به گوش جهان و به ویژه نقاطی که تحت سیطره رسانه‌های پرقدرت و امپراتوری رسانه غربی است برسانیم، امروز فرصتی بی بدیل است و انتظار می‌رود نخبگان در این مقطع نقش خود را به درستی ایفا کنند.

نخبگان نقش خود در جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کنند

وی به شرایط اقتصادی حاکم بر کشورهای توسعه یافته اشاره و بیان کرد: کشورهای توسعه یافته با بدهی‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، انحطاط اخلاقی و سقوط بنیان خانواده، حرف از اداره جهان می‌زنند و این در حالی است که حادثه غزه سبک فکر لیبرال دموکراسی حاکم بر این کشورها را به چالش کشید، فرصتی برای ما و ارائه مدل مردم سالاری دینی، مدلی که انقلاب اسلامی ۴۵ سال برای به ثمر رساندن آن تلاش کرده و اکنون علی رغم تلاش این کشورها، پرچم توحید و لا اله الا الله بلند شده است. از این رو امروز نخبه تراز کسی است که نقش خود را در این جدال تمدنی فهم و میدان عمل خود را تعریف کند.

سیدافقهی با تاکید بر ضرورت عبور از تقسیم‌بندی‌های حزبی و جناحی گفت: انقلاب اسلامی، پیشرفت، فناوری و اقتصاد را ابزاری برای رساندن انسان به کرامت خود می‌داند و این تفاوت انقلاب اسلامی با تمدن غرب است. آن چیزی که خط رهبری و امام است خط انقلاب اسلامی است که اکنون پیام خود را صادر کرده است. کسانی که امروز در منطقه می‌جنگند، پیام انقلاب را درک کرده‌اند و برای صدور پیام و آرمان آنکه کرامت انسانی است، پا به عرصه گذاشته‌اند.

گفتاورد ملی نخبگان؛ بستری برای تفاهم اجتماعی و رشد عمومی

وی در ادامه از اجرای برنامه گفتاورد ملی نخبگان در بنیاد ملی نخبگان و ایجاد ظرفیت برای نقش آفرینی نخبگان در حل مسائل اساسی کشور خبر داد و گفت: گفتاورد ملی نخبگان بستری برای شنیده شدن و تقویت ایده‌های نخبگانی فراهم می‌کند، تا هم بتوان مدیریت کشور را دانش بنیان کرد و هم با اطلاع رسانی مناسب، بستر تفاهم اجتماعی و رشد عمومی را ایجاد کرد.

قائم مقام بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه این برنامه تمام حوزه‌های نیاز کلان کشور از جمله حوزه‌های اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی و… را که ورود به آن وظیفه نخبگان است مد نظر قرار داده است، گفت: در بنیاد ملی نخبگان از همه ایده‌ها و نقطه نظرات نخبگان در راستای گره گشایی از رفع مسائل کشور استقبال می‌کنیم و تمام برنامه‌ها در همین راستا طراحی و برنامه ریزی می‌شود.

حمایت بنیاد ملی نخبگان از برگزیدگان جایزه البرز

وی ضمن تاکید بر اعتبار و قدمت جایزه البرز نیز گفت: بنیاد به عنوان نهادی حاکمیتی خود را موظف به حمایت از همه اقدامات معتبری می‌داند که در راستای تکریم و حمایت از نخبگان صورت می‌گیرد، از این رو برگزیدگان این رویداد به عنوان مخاطبان سطح یک بنیاد شناخته شده و حمایت می‌شوند.

سیدافقهی در پایان ابراز امیدواری کرد، جریان نخبگانی و توجهی که روز به روز در جامعه ما به نخبگان صورت می‌گیرد، اثرات و برکات خود را به نفع کشورمان ایجاد کند.

کد خبر 6099401

دیگر خبرها

  • رویداد گفتاورد ملی نخبگان برگزار می‌شود
  • محسن رضایی در جلسه شورای مرکزی شورای وحدت
  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • انتصاب دبیر اجرایی و دبیر هنری هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار
  • واگذاری زمین به خانواده‌های شاهد و ایثارگران بوشهری
  • افزایش ظرفیت تولید کاغذ تحریر/ ناشران و مخاطبان کودک و نوجوان حمایت می‌شوند
  • مراسم سالروز شهادت رئیسعلی دلواری در سطح بین‌المللی برگزار شود
  • حقوق کدام یک از ایثارگران در سال ۱۴۰۳ افزایش داشت؟
  • عاطفه خادمی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور شد
  • ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نیاز امروز جامعه است