Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@06:09:12 GMT

مراتب ثبت چهار اثر فرهنگی تاریخی گیلان ابلاغ شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۲۸۰۵

مراتب ثبت چهار اثر فرهنگی تاریخی گیلان ابلاغ شد

رشت – ایرنا- معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری در نامه ای به استاندار گیلان مراتب ثبت چهار اثر فرهنگی تاریخی را ابلاغ کرد.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان به ایرنا، علی‌اصغر مونسان معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث فرهنگی،صنایع‌دستی و گردشگری در چهار نامه ی جداگانه به مصطفی سالاری استاندار گیلان مراتب ثبت چند اثر فرهنگی تاریخی را در فهرست آثار ملی ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در نامه‌های ارسالی از سوی رئیس سازمان میراث فرهنگی به استاندار گیلان آمده است:
در اجرای قانون اساسنامه سازمان میراث فرهنگی کشور مبنی بر ثبت آثار ارزشمند منقول و غیرمنقول فرهنگی تاریخی کشور در فهرست آثار ملی ، مراتب ثبت اثر فرهنگی تاریخی”مسجد اکل کمسار(مسجد ولیعصر“واقع در گیلان،شهرستان شفت،بخش مرکزی،دهستان جیرده،روستای کمسار که پس از طی تشریفات قانونی در فهرست آثار ملی ایران به‌ شماره 31791 مورخ 25/6/1396 به‌ ثبت رسیده،ابلاغ می‌شود.
همچنین در نامه‌های مشابه جداگانه‌ای،موارد ثبت «بقعه آقاسید ابراهیم و گورستان های پیرامون»واقع در لاهیجان،دهستان آهندان،روستای ملامحله چهل ستون به شماره 31787 در تاریخ 25/6/1396 ، «بقعه آقاسیدکیا» با قدمت دوره قاجار؛واقع در لاهیجان،خیابان دهستان لیالستان،روستای موتارمحله(متعلق محله) به شماره31788 در تاریخ 25/6/1396 ، «حمام تاریخی فشکالی» با قدمت دوره قاجار؛واقع در لنگرود،بخش مرکزی،جنب خانه تاریخی فشکالی به شماره31790 در تاریخ 25/6/1396 به استاندار گیلان ابلاغ شد .
این آثار تحت حفاظت و نظارت این سازمان است و هر گونه دخل و تصرف یا اقدام عملیاتی منجر به تخریب یا تغییر هویت آن برابر قانون جرم محسوب می‌شود و مرتکب ، مشمول مجازات‌های قانونی خواهد شد و مرمت وبازسازی اثر صرفا با تایید و نظارت این سازمان ممکن خواهد بود.
گیلان دارای یک هزار و 65 اثر تاریخی ثبت شده در فهرست ملی کشور است.
خبرنگار : ضامن **انتشار دهنده: بابایی
1881 /6030

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۲۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، حسن محمدی ادیب اظهار کرد: دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون مغان و یازدهمین دوره استانی آن طی ۲ روز گذشته در منطقه جعفرآباد بیله‌سوار مغان با حضور عشایر غیور استان اردبیل، اقوام عشایر استان‌های مختلف و میهمانان خارجی برگزار شد.
وی افزود: آلاچیق عشایر استان اردبیل و مهارت ساخت آن در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده و پیشنهاد ثبت جهانی این نماد عشایر استان را نیز به وزارت میراث فرهنگی ارائه کردیم تا از میراث گرانبهای عشایر استان پاسداری کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری صنایع دستی اردبیل گفت: لباس سنتی زنان عشایر استان اردبیل با عنوان "تومان کوینک" و مهارت دوخت آن نیز از دیگر آثار مربوط به جامعه عشایری استان است که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
محمدی ادیب تصریح کرد: جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر شاهسون دشت مغان با مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان اردبیل به منظور ایجاد شور و نشاط اجتماعی و معرفی ارزش‌های زندگی عشایر برگزار شد.
وی افزود: گردشگری، صنایع دستی عشایر و حمایت از آنها در اولویت برنامه‌های اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل است و در این راستا اقدامات متنوعی انجام شده است.

دیگر خبرها

  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟
  • تصویب محدوده و ضوابط بافت تاریخی شهر لاهیجان
  • هفتاد اثر موزه شوش، مرمت شد
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا
  • «شیخ اجلّ» یکی از چهار عنصر ادبی ایران است
  • دستگیری باند حفاران غیرمجاز حریم قلعه تاریخی هزاره اول پیش از میلاد
  • انهدام باند حفاران غیرمجاز در ارومیه