Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-27@13:21:21 GMT

همایش یاوران وقف در بانه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۵۳۵۲۱

همایش یاوران وقف در بانه برگزار شد

همایش یاوران وقف امروز با حضور مسئولین، امام جمعه موقت بانه و شماری از علما و واقفان در سالن اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی بانه برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آرباباخبر، همایش یاوران وقف شهرستان بانه که بمناسبت دهه وقف و با حضور جمعی از روحانیون؛ واقفین ، هیئت امنای مساجد و فعالین قرآنی شهرستان بانه در سالن اداره ارشاد و فرهنگ اسلامی این شهر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ماموستا "ملا جمال کریمی" امام جمعه موقت بانه در این همایش، با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در دین مبین اسلام  اظهار داشت: وقف از احکام اسلامی و موضوعات مهمی است که بصورت غیر مستقیم در آیات قرآن و همچنین بطور مفصل در روایات اسلامی به آن پرداخته شده است.

با اشاره به اهمیت و جایگاه وقف در دین مبین اسلام  اظهار داشت: وقف از احکام اسلامی و موضوعات مهمی است که بصورت غیر مستقیم در آیات قرآن و همچنین بطور مفصل در روایات اسلامی به آن پرداخته شده است.

امام جمعه موقت بانه با اشاره به همت مردم شهرستان بانه در موضوع وقف و مشارکت در کارهای خیرخواهانه و عام المنفعه  اظهار داشت: مردم بانه از قدیم الایام در موضوع وقف پیشگام و سرآمد بودند که این مسئاله حاکی از ایمان قوی و روح بلند مردمان این شهرستان دارد.

در ادامه، محمد فلاحی فرماندار بانه هم  با اشاره به اینکه بیشتر نیت واقفین در بانه مربوط به مساجد است گفت: این در حالیست که بیش از 700 نوع نیت برای وقف وجود دارد اما متاسفانه سایر نیت های مربوط به وقف در بانه مغفول مانده است.

وی با بیان اینکه هر چه دایره نیات وقف گسترده تر باشد افراد بیشتری از آثار و برکات آن بهره مند خواهند شد تصریح کرد: واقفین محترم قبل از وقف بهتر است یک نیاز سنجی کرده و نیت وقف را بر اساس نیاز مشخص کنند.

نماینده عالی دولت در نیازهای اجتماعی موجود از جمله نیازهای مربوط به بهداشت و درمان، حوزه آموزش و برورش، ایتام، زنان سرپرست خانوار، دانشجویان و دانش آموزان کم بضاعت و بیماران خاص را از مواردی دانست که می توان نیات وقف را به سمت آنها سوق داد.

آرمان شریفی رئیس اداره اوقاف و امور خیریه بانه هم  در این مراسم اظهار داشت: فرهنگ وقف در جامعه یکی از میراث های ماندگار است که به حمدالله مردم اختیار الدینی و خیراندیش شهرستان بانه همواره در ترویج و اشاعه این فرهنگ کوشا بوده اند بطوریکه  بیش از 280 موقوفه با 1671 رقبه از افتخارات مردم بانه در حوزه وقف است.
 

شریفی با بیان اینکه  بیش از 700 نوع نیت وقف وجود دارد گفت: متاسفانه فقط  سه نوع نیت مختلف در موقوفات بانه وجود دارد و بیشتر نیات واقفین در این شهرستان مربوط به مساجد است بطوریکه بیش از 98 درصد نیت واقفین در بانه را مساجد به خود اختصاص داده اند.

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان بانه گفت: با توجه به اینکه عمل به نیت واقفین از رسالت های شرعی و سازمانی اداره اوقاف و امور خیریه است نمی توان از درآمد های این موقوفات که مازاد بر هزینه مساجد است افراد نیازمند دیگری از برکات و آثار ارزشمند این موقوفات بهره شوند.

وی تصریح کرد: در 8 ماهه نخست امسال 4 میلیارد و 600 میلیون ریال از محل درآمد موقوفات و نیت واقفین برای مسائل عمرانی و سایر هزینه های جاری مربوط به مساجد سطح شهرستان هزینه شده است.

گفتنی است که اجرای تواشیح و مولودی خوانی و همچنین تجلیل از واقفین شهرستان بانه، هیئت امنای برتر مساجد، فعالین قرآنی و حوزه وقف نیز با اهدای لوح و جایزه از دیگر برنامه های این مراسم بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، محمد مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مسجد مهمترین پایگاه انقلاب اسلامی و پایگاه همه مردم است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: نهضت امام راحل وارد شصت و دومین سال حیات خود شد، این نهضت با مسجد و نام حضرت زهرا (س) آغاز شده است؛ انقلاب اسلامی فاطمی حدوث است و در طول همه سال‌های بعد با نام حضرت اباعبدالله (ع) مانا شده است و حسینی بقاست و این حرکت در مساجد و حوزه‌های علمیه تفسیر عملی می‌شود.

اسماعیلی گفت: در دولت مردمی این حرکت به نام نهضت بازگشت به مساجد نام گذاری شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه زیرساخت‌های فرهنگی در برخی مناطق کم برخوردار محدود است، این موضوعات به طور جدی پیگیری می‌شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین گفت: برای آموزش هنر آمادگی داریم در مساجد اقداماتی را انجام دهیم. در مناطق محروم کشور نیز در دو سال اخیر بیش از صد هزار نفر را تحت تعلیم آموزش هنری قرار دادیم و آنها را توانمند کردیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • برگزاری همایش بین‌المللی اندیشه‌های قرآنی امام خامنه‌ای
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • کانون خدمت رضوی شهرستان تهران آغاز به کار کرد
  • همایش دوچرخه سواری عمومی شهر غلامان
  • برگزاری همایش ائمه جماعات استان قم
  • مساجد البرز به پرچم فلسطین مزین می‌شوند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • همایش ملی پیاده‌روی بانوان در قم برگزار می‌شود
  • همایش ملی پیاده روی بانوان در ۲۱ اردیبهشت ماه قم برگزار می شود
  • همایش پاکسازی ساحل در گناوه برگزار شد