Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز؛ ایلیا شستاکوف، در حاشیه سی و هفتمین اجلاس کمیسیون حفاظت و بهره برداری بهینه از منابع زنده آبی دریای خزر در جمع خبرنگاران، افزود: تکثیر ، پرورش و حفاظت از ماهیان خاویاری برای همه کشورهای ساحلی دریای خزر یک اولویت است .
او برگزاری این اجلاس با حضور نمایندگان پنج کشور ساحلی دریای خزر را مهم خواند و گفت : پنج کشور روسیه، ایران ،جمهوری آذربایجان ،قزاقستان و ترکمنستان مدتها است در راستای حفاظت از منابع زنده دریای خزر فعالیت می کنند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون وزیر کشاورزی و رئیس موسسه فدرال شیلات روسیه ، افزود: علاوه بر اقداماتی که تاکنون از سوی پنج کشور انجام شده ، باید به فکر ایجاد کارگروه های علمی باشیم تا بتوانیم برای حفاظت از منابع زنده دریای خزراز علوم روز و دستاوردهای دانشمندان و محافل علمی بهره مند شویم .

این مقام روسی ابراز عقیده کرد ، دانشمندان و محافل علمی باید در راستای حفاظت بهینه از ماهیان خاویاری در دریای خزر توصیه های خود را به این کمیسیون بین دولتی پنج کشور ساحلی ارایه کنند تا تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شود .

نشست سه روزه کمیسیون حفاظت و بهره برداری بهینه از منابع زنده آبی دریای خزر روز گذشته ( سه شنبه ) با حضورمسئولان و نمایندگان نهادهای شیلات جمهوری اسلامی ایران ، جمهوری آذربایجان ، روسیه ، قزاقستان و ترکمنستان درباکو آغاز به کار کرد .

در ا ین نشست ، گزارش های مربوط به وضعیت ذخایر و منابع زنده در یای خزر برای سال 2018 میلادی ، تصویب آیین کار کمیسیون ، پیشنویس موافقنامه مبارزه با صید غیر قانونی در خزر ، تصویب سهمیه صید برای سال 2018 ، همکاری با سازمان های بینالمللی از جمله قائو ، تصویب لوگوی این کمیسیون ، نحوه انجام گشت مشترک ارزیابی ماهیان خاویاری دریای خزر بررسی می شود .

منبع: ایرنا

402

کشاورزی ماهیان خاویار حفاظت پرورش کارگاه علمی شیلات ایران روسیه

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۵۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ تراز منابع و مصارف تأمین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۲ اقدامات خوبی در زمینه‌ی اشتغال‌زایی، راه‌اندازی کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل، پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی، کاهش تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری و معرفی افراد به کارگاه‌ها و تلاش تأمین اجتماعی استان برای شناسایی کارگاه‌هایی که کارگران خود را بیمه نکرده بودند، صورت گرفت.

به گفته حسینی با اقدامات صورت گرفته در سال گذشته، تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان -بدون درمان- پس از ۱۰ سال مثبت شد و تعداد کارگاه‌های فعال در سطح استان نیز به ۲۵ هزار و ۲۰۳ کارگاه رسید.

او افزود: برای نخستین بار به مناسبت هفته‌ کار و کارگر، ۸۰ میز خدمت این اداره‌کل تا ۱۱ اردیبهشت‌ در شهرستان‌ها دایر است.

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • کارگاه آموزشی وسایل نقلیه کشاورزی ویژه رانندگان و کشاورزان فریدنی
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • مثبت شدن تراز درآمد و هزینه تأمین اجتماعی
  • ایران برای ایجاد یک پایگاه دائمی در دریای سرخ تلاش می‌کند
  • فصل زاد و ولد حیات وحش از راه رسید؛ زنده‌گیری نوزادان پیگرد قانونی دارد
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی