Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش   حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر امروز (چهارشنبه اول آذر) در حاشیه نشست سه جانبه سران کشور‌های ایران، روسیه و ترکیه در سوچی روسیه، و در دیدار با رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، با اشاره به روابط روبه گسترش تهران – آنکارا در بخش‌های مختلف، اظهار کرد: توافقات فی مابین در راستای توسعه و تقویت همکاری‌های تجاری و اقتصادی دو کشور بسیار حائز اهمیت هستند و باید برای تسریع در اجرای کامل این توافقات تلاش کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور توسعه همکاری‌های بانکی ایران و ترکیه به ویژه در زمینه تجارت با پول ملی دو کشور را در گسترش همکاری‌های تجاری و اقتصادی مورد اشاره قرار داد و از جمله بر ضرورت تشکیل پنجره واحد و فعالیت تمام وقت گمرکات دو کشور در این زمینه نیز تاکید کرد.

روحانی با اشاره به اهمیت ادامه روند همکاری‌ها و رایزنی‌های ایران، روسیه و ترکیه در راستای حل وفصل مسائل منطقه‌ای بویژه در موضوع سوریه، گفت: اجلاس امروز سه جانبه سران سه کشور در سوچه، نقش مهمی در توسعه و تقویت صلح و ثبات پایدار در سوریه و منطقه دارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه باید تلاش‌ها و رایزنی‌های سه جانبه و بین المللی درباره حل و فصل سیاسی بحران سوریه ادامه پیدا کند، چراکه هنوز نگرانی‌هایی در این راستا وجود دارد، خاطرنشان کرد: امروز پایه‌های اصلی داعش در سوریه و عراق فروریخته است، اما هنوز تا محو کامل تروریسم از منطقه فاصله داریم.

روحانی با اشاره به رایزنی‌های ایران و ترکیه درباره مسائل مختلف منطقه از جمله در عراق و یمن نیز اظهار داشت: ایران و ترکیه باید برای تحقق اهداف مشترک خود بویژه برقراری صلح و ثبات پایدار در منطقه مناسبات و همکاری‌های خود را افزایش دهند.

رییس جمهور افزود: دیدار‌ها و رایزنی‌های مقامات ارشد نظامی ایران و ترکیه نقش مهمی در توسعه روابط دو کشور داشته است.
رجب طیب اردوغان رییس جمهور ترکیه نیز در این دیدار ضمن تسلیت حادثه زلزله در کرمانشاه و ابراز همدردی دولت و ملت ترکیه با مردم ایران، گفت: ترکیه برای توسعه و تعمیق همه جانبه مناسبات و همکاری‌ها با ایران اهتمام و جدیت دارد.

رئیس جمهور ترکیه خاطرنشان کرد: برای رسیدن به هدف ۳۰ میلیارد دلاری در روابط تجاری و اقتصادی ایران و ترکیه باید در راستای توسعه تجارت ترجیحی و استفاده از پول ملی در مراودات تجاری تلاش کنیم.

اردوغان همچنین رایزنی‌ها و تلاش‌های ایران و ترکیه را در حل وفصل مسائل منطقه از جمله سوریه حائز اهمیت دانست و بر ضرورت توسعه همکاری‌های فی مابین در این راستا تاکید کرد.

انتهای پیام/

 اجلاس سه جانبه سران ایران، روسیه و ترکیه نقش مهمی در توسعه و تقویت صلح و ثبات پایدار در سوریه و منطقه دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۵۶۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است

معاون اول رئیس‌جمهور گسترش روابط با آفریقا را راهبرد اساسی ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: تعاملات اقتصادی و سیاسی تهران با کشورهای دوست و همچنین جهان براساس راهبرد برد-برد است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مخبر عصر _ شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رئیس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری‌های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه‌های همکاری‌های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رئیس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می‌کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می‌توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضا شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت‌های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت‌های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه‌های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

کد خبر 748539

دیگر خبرها

  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • هدفگذاری دولت برای توسعه همکاری تجاری با کشور‌ها