Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: امام جمعه شهرستان سرعین گفت: اجرای طرح تلاوت نور در بین الصلاتین توسط کانون ها بیشترین مخاطب را در کشور به خود اختصاص داده و آنچه که شاهد هستم نمازخانه های بین راهی نیز این حرکت فرهنگی را اجرا می کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، حجت الاسلام محمود اصغری، امام جمعه شهرستان سرعین امروز (2 آذرماه) در دیدار با مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان در محل دبیرخانه گفت: حضور مربیان تربیتی در کانون ها مساجد فرصت مغتنمی است که باید آن را قدر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه طرح تلاوت نور یکی از طرح های موفق در کانون های مساجد است، تصریح کرد: اجرای طرح تلاوت نور در بین الصلاتین توسط کانون ها بیشترین مخاطب را در  کشور به خود اختصاص داده و آنچه که شاهد هستم نمازخانه های بین راهی نیز این حرکت فرهنگی را اجرا می کند.

 

حجت الاسلام اصغری با اعلام این مطلب که همراه بیان تفسیر کوتاه با طرح تلاوت نور نیز از دیگر برنامه های جالب کانون های مساجد که هر روز در مصلی شهرستان سرعین نیز اجرا می شود، بیان کرد: برنامه های قرآنی در مساجد مشتاقان زیادی دارد و باید برنامه ریزی های خوبی در این زمینه توسط کانون های مساجد صورت گیرد.

 

 امام جمعه شهرستان سرعین، یادآور شد: اعتماد و اقبال عمومی مردم به مساجد بسیار ارزنده است و به سپاس این اعتماد فعالیت کانون های مساجد نیز باید بیشتر و چشم گیر باشد.

 

نادر سقاء، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان اردبیل با تاکید به فضاسازی مناسب برای حضور نوجوانان و جوانان در مساجد انجام می شود، خاطر نشان کرد: بیشترین بسترسازی برای خنثی کردن توطئه دشمنان در زمینه مساجد و پر شدن و حضور فعال نوجوانان و جوانان در مساجد است.

 

سقا با بیان این مطلب که تفاهم نامه همکاری با دستگاه اجرایی و بخش خصوصی با هدف منسجم کردن برنامه های کانون های منعقد شده است، افزود: کلاس های آموزشی متنوعی در ایام اوقات فراغت و حتی در طول سال پیش بینی شده که حضور نوجوانان و جوانان با شور و نشاط خاصی برگزار می شود.

پایان پیام/365

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۶۸۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، احمد رئیسی، رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در یک  گفتگوی رادیویی درباره خبر افزایش آمار مالاریا اظهار كرد: افزایش موارد قابل توجهی طی دو سال اخیر داشتیم كه به ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بازمی‌گردد و نسبت به سال‌های قبل به‌شدت دچار افزایش موارد شدیم. این مسئله متأثر از وضعیت نابسامان مرز‌های شرقی است و اگر فكر اساسی و كمك به دانشگاه‌های علوم پزشكی نكنیم ممكن است ما هم به مشكل كشورهای همسایه شرقی دچار شویم.

رئیس اداره كنترل مالاریا وزارت بهداشت در این خصوص افزود: در بدترین شرایط طی ۱۰ سال اخیر حدود ۱۰ هزار و ۳۰۰ مورد داشتیم كه قابل قیاس با شرایط آن سوی مرز نیست.

رئیسی ادامه داد: در این باره می‌بایست فكری اندیشیده شود چون كشوری هستیم كه راه توسعه را به‌شدت می‌پیماییم و وضعیت ما باید نسبت به بلوچستان پاكستان متفاوت باشد.

او لزوم اختصاص منابع و بودجه به سیستان و بلوچستان و سه دانشگاه علوم پزشكی این منطقه را متذكر شد و افزود: اگر این كار صورت گیرد در برابر وبا، سل، مالاریا و بیماری تب كنگو مقاومت صورت می‌گیرد.

رئیسی از ۱۰ هزار كیس مبتلا خبر داد و تصریح كرد: كووید هم بحثی مهم بوده است چون مشكل ما نبوده است و به دنیا بازمی‌گردد ولی همه توجه بخش سلامت را به خود اختصاص داده است كه در برابر كاهش منابع به نظر می‌رسد ما نیز کم‌توجهی كردیم.

وی اضافه كرد: در سه الی چهار سال موارد مالاریا به صفر رسیده بود ولی منابع كافی و لازم را اختصاص ندادیم و پیش‌بینی نكردیم كه ممكن است شرایط پاكستان بدتر شود.

رئیسی همچنین به مشكلات تردد و حركت آزادانه انتقاد كرد و گفت: حمل سوخت در شهرستان‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزایش‌یافته و فشار بسیاری به برنامه‌های سلامت‌محور ما وارد می‌كند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • اجرای بیش از هزار برنامه در دهه کرامت اصفهان
  • البرز رتبه دوم تردد بین استانی در کشور را کسب کرد
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • کارکرد انتقادی فیلم‌های مستند کمرنگ شده است
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر