Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو پیشکسوت بسیج جامعه پزشکی کشور گفت: سازمان مدیریت بحران کشور باید در جایگاه معاونت ریاست جمهوری باشد تا بتواند با ایجاد هماهنگی های لازم عملکرد بهتری در زمان وقوع حوادث غیر مترقبه داشته باشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از یزدامروز؛ عضوپیشکسوت بسیج جامعه پزشکی کشور در خصوص محور صحبت های خود در دیدار با مقام معظم رهبری گفت: روز گذشته بنده صحبت های خود را در سه محور به عرض مقام معظم رهبری رساندم که اولین محور سخنانم ضرورت تشکیل سازمان مدیریت بحران کشور به عنوان یکی از معاونت های  ریاست جمهوری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر جلیل عرب خردمند اظهار داشت: بسیج جامعه پزشکی از سال 82 کنگره های بهداشت، درمان و مدیریت آن در حوادث غیرمرتبه را تشکیل داد که پس از یرگزاری اولین دوره، به محضر حضرت آقا رسیدیم که با عنایت و تذکرات ایشان برگزاری این کنگره  به صورت دوسالانه شده وهشتمین دوره آن  در سال جاری  برگزار شد.

پزشک یزدی متخصص جراحی مغز و اعصاب  ادامه داد: با رایزنی هایی که با دولت وقت در سال 84 صورت گرفت لایحه ای  با عنوان تشکیل سازمان مدیریت بحران کشوربه عنوان معاونت ریئس جمهور به مجلس رفت که متاسفانه  این لایحه پس از مدتی در دولت بعد پس گرفته شد و به جای آن لایحه دیگری را به مجلس داد که در حقیقت احیائ ستاد حوادث غیر مترقبه بودوبصورت قانونی موقت به تصویب رسید که نتوانسته انتظارات را در زمان بروز حوادث وسوانح طبیعی برآورده کند  واز طرف دیگر با بندهای سوم سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در  مورد حوادث غیر مترقبه مغایرت دارد.

رئیس هشتمین دوره کنگره سلامت در بلایا خاطر نشان کرد:  سازمان مدیریت بحران کشور باید در جایگاه معاونت ریاست جمهوری باشد تا رئیس آن با حضور مستمر درهیئت دولت بتواند باایجاد هماهنگی های لازم عملکرد بهتری در زمان وقوع حوادث غیر مترقبه داشته باشد و بنده در این دیدار این دغدغه را در محضر رهبری معظم مطرح کردم

عرب خردمند درادامه ابراز داشت: موضوع دومی که مطرح شد بحث طرح تحول سلامت بود چرا که هر چند این طرح برای مردم برکاتی  بهمراه داشته  اما شواهد و قرائن نشان می دهد بار مالی فراوان و بدهی های  سنگینی که این طرح برای دولت و بیمه ها به وجود آورده ممکن است در اینده خسارت زیانباری را در حوزه سلامت به مردم و جامعه پزشکی وارد سازد. 

وی در زمینه مدیریت هزینه ها گفت: متاسفانه علی رغم شعارهایی که برای تحقق اقتصاد مقاومتی مطرح می شود  اما عملا گرفتار سیاست های سرمایه داری شده و هیچ کس به قناعت در مصرف تشویق نمی شود بلکه خدا کند هزینه تراشی برای مردم و نظام  جایزه  نداشته باشد.

عضوپیشکسوت  بسیج جامعه پزشکی گفت رویکرد درآمد محوری در وزارت بهداشت هنوز از بین نرفته است وآنرا از آفت های این وزارتخانه عنوان کرد و اظهار داشت: متاسفانه به دلیل همین نگاه غلط امروز شاهد افول  دانشجویان در رشته های اطفال، داخلی و توانبخشی از نظر کیفی و کمی هستیم و به همین دلیل  مراکزی که 100درصد برای توانبخشی احداث شدند  تغییر کاربری داده شده است  که این مسئله در آینده یکی از خطرات جدی تهدید کننده نظام سلامت کشور است.

 عرب خردمند با ابراز انتقاد از رسانه ها در بازتاب واقعیت های زندگی جانبازان گفت: جانبازان امروزعزیزانی هستند که روزگاری برای حفظ و حراست از این سرزمین روح و جسم خود را فدا کردند و حتی آنانی که به ظاهر هم سالم هستند یادگاری هایی از ترکش های دوران جنگ در جای جای جسم خود دارند.

وی اضافه کرد: متاسفانه در کشور ما به جانبازان ناتوان درصد بالاتری می دهند در حالی که درجه جانبازی افراد باید بر اساس توانایی های آنان تعریف شود مثلا جانباز قطع عضوی که در رشته دکتری فارغ التحصیل می شود باید برای تلاش و توانایی او ارزش قائل شد و به او بخاطراین توانایی بالا واراده قوی درجه ورتبه  بالاتری داد.

وی افزود: متاسفانه در سال های اخیر؛ رسانه ها تنها به ناتوانایی های جانبازان پرداختند و از توانمندی های آنان غافل شدند و امیدواریم رویکرد رسانه ها در این خصوص تغییر کند.

 

انتهای پیام/ح

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۶۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ

حسین ظفری گفت: بر اساس هشدار سطح نارنجی که صادر شده است، سامانه بارشی که از روز گذشته وارد کشور شده است، تا پایان روز جمعه فعالیت خود را خواهد داشت.

وی افزود: سطح نارنجی به معنای احتمال بروز مخاطره است، به همین دلیل استان‌هایی که متاثر از این سامانه هستند از سمت سازمان مدیریت بحران کشور اعلام آماده‌باش شده است. این مخاطره رگبار شدید رعد و برق، وزش باد شدید و در برخی نقاط گردوخاک و تگرگ را به همراه خواهد داشت.

ظفری ادامه داد: در روز چهارشنبه ۱۲/‏۰۲/‏۱۴۰۳ سامانه بارشی استان های کرمان، ایلام، خوزستان، لرستان، غرب همدان، جنوب مرکزی، کهکلویه و بویراحمد، چهارمحال بختیاری، جنوب و غرب استان اصفهان و نیمه جنوبی استان فارس و بوشهر را تحت تاثیر قرار می‌دهد. به استان‌های مجاور این استان‌ها هشدارها داده شده و آمادگی خود را اعلام کرده اند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور گفت: اطلاع رسانی‌هایی از طریق استانداری و از سمت صداوسیما به مردم داده شده است.

وی افزود: در روز جمعه استان اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، ایلام، خوزستان، همدان، مرکزی، استان خراسان رضوی، خراسان جنوبی و نیمه غربی سمنان و ارتفاعات استان‌های البرز و تهران نیز تحت تاثیر این سامانه قرار خواهند گرفت. وسعت گسترده ای از کشور متاثر این سامانه خواهد بود و به همین دلیل احتمال لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی معابر و همچنین احتمال سیلاب در مسیر وردخانه‌ها وجود دارد.

ظفری گفت: در ارتفاعات رخداد صاعقه و تگرگ را شاهد خواهیم بود. متاسفاهنه این صاعقه می تواند خیلی خطرناک باشد، از این رو به افرادی که در ارتفاعات حضور دارند بخصوص عشایر هشدار می‌دهیم که دقت‌های لازم را داشته باشند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور افزود: در مناطقی که باد شدید وجود دارد، احتمال خسارت به سازه‌های موقت، داربست‌ها و تابلوها و همچنین در حمل و نقل نیز امکان اختلال وجود خواهد داشت. در مناطقی که گردوغبار مواجه هستیم تدابیر لازم هم از سمت سازمان ها و دستگاه ها دیده شده است.

ظفری در پایان گفت: با توجه به اینکه آمادگی دستگاه‌ها و ستادها وجود دارد، مردم نیز احتیاط را در سفرهای بین شهری رعایت کنند و در مناطقی که رودخانه‌ها طغیان کرده‌اند توقف نداشته باشند و از رفتن به کوه و ارتفاعات در این چند روز خودداری شود. چرای دام و تردد عشایر در نواحی مرتفع نیز با احتیاط لازم صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • آبرسانی پایدار به ۱۰ هزار روستا رویکرد محوری دولت سیزدهم است
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان
  • هشدار؛ احتمال وقوع سیلاب در این نقاط
  • احتمال خطر؛ سازمان مدیریت بحران در آماده باش/ رگبار و باد شدید، رعد و برق، گردوخاک و تگرگ
  • آماده باش مدیریت بحران در پی هشدار هواشناسی
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می کند
  • ضرورت حفظ کرامت جامعه‌ پزشکی/ رسیدگی به وضعیت دستیاران