Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارتباطات در دیدار با وزیر الکترونیک و آی تی هند، تشکیل یک نهاد بین المللی تصمیم گیر برای کنترل و مقابله با تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی و پورنوگرافی کودکان در فضای مجازی را پیشنهاد کرد.

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در دیدار با وزیر الکترونیک و فناوری اطلاعات هند در حاشیه برگزاری اجلاس بین المللی فضای مجازی در دهلی نو، با اشاره به این که انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و فرصت اقتصاد دیجیتال را در پیش رو داریم، گفت: کشورهای ایران و هند شباهت ها و تفاوتهایی با هم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جمعیت هند قابل توجه است و یک بازار بزرگ به حساب می آید و هر کسی آرزو دارد تا این بازار بزرگ را در اختیار داشته باشد.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایلنا، وی به ۱۵ برابر شدن پهنای باند و ۱۰ برابر شدن کاربران اینترنت در ایران اشاره کرد و گفت: ۱۷ درصد فارغ التحصیلان ایران در رشته های IT هستند و حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده است. ضمن اینکه در برابر یک واحد سرمایه گذاری بخش دولتی سه برابر بخش خصوصی سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.

آذری جهرمی با دعوت از شرکت ها و سرمایه گذاران هندی برای حضور در ایران،افزود: علاوه بر آن ۲۳ هزار استارت آپ در ایران هستند و ۱۳۰ هزار ایرانی در کار ایجاد اپلیکیشن مشغول هستند.

وی افزود: ایران قربانی حملات سایبری است. ما برنامه ویژه ای برای حفاظت از کودکان داریم و کارهای مهمی در زمینه دفاع سایبری انجام داده ایم

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تاکید بر ایجاد یک نهاد بین المللی تصمیم گیر، در حوزه فضای مجازی همچون سازمان ملل، اظهار کرد: در واقع یکی از دلایل این امر تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی، نفرت پراکنی و پورنوگرافی کودکان است که در فضای مجازی باید کنترل شود. ضمن اینکه حوزه های همکاری و ایجاد منافع مشترک زیادی در این حوزه با همکاری سالم وجود دارد که ایجاد یک نهاد رسمی به آن کمک می کند.

وی بزرگترین تجربه در زمینه همکاری با برنامه نویسان دیگر کشورها را از آن هند دانست و افزود: امیدواریم در سه حوزه امنیت سایبری، فری لانسینگ، و دولت الکترونیک با هم تبادل تجربیات کنیم.

آذری جهرمی در پایان با ارایه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی مشخص از سمت دو کشور، اظهار کرد: این کارگروه باید ظرف سه ماه آینده به بررسی راههای همکاری مشترک بپردازند و پس از آماده کردن نقشه راه همکاری، شما به ایران سفر کنید.

وزیر الکترونیک و IT هند نیز در این دیدار با بیان اینکه داستان دیجیتال هند در راستای فراگیری هر چه بیشتر است، گفت: جمعیت هند بسیار بالاست و ۶۵ درصد ملت ما را جوانان زیر ۳۵ سال تشکیل می دهند. ضمن این که هزاران کالج آی تی در هند مشغول به فعالیت هستند و مهمتر از همه عشق و علاقه مردم به این فناوری است.

وی با استقبال از دعوت آذری جهرمی برای همکاری با ایران، افزود: ما توانسته‌ایم از بخش دیجیتال در کشاورزی نیز استفاده کنیم و از این امر در کمک رسانی به کشاورزان و ایجاد بازار دیجیتال برای آنان استفاده کنیم. اعتقاد داریکم ایجاد یک ساز و کار مشترک را برای فعالیت یک نهاد بین المللی تصمیم گیر در حوزه فضای مجازی را مفید است.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۰۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد سامانه اعلام بار مجازی راهگشای مشکلات حمل‌ و نقلی مهریز است

ایسنا/یزد مدیر کل راهداری و حمل‌ و نقل جاده‌ای استان یزد ظهار کرد: با راه‌اندازی سامانه اعلام بار مجازی در شهرستان، ضمن رفع مشکلات عمده حوزه حمل‌ و نقل مهریز، می‌توانیم شاهد برقراری عدالت بین رانندگان و توزیع بار عادلانه باشیم.

«محمد رستگاری» در دیدار با «احمد آخوندی» سرپرست جدید فرمانداری مهریز، در ادامه گفت: در دو سال و نیم گذشته میزان ریالی طرح‌های حوزه راه شهرستان مهریز نسبت به وضعیت مشابه سال‌های قبل، رشد ۱۰ برابری داشته است.

وق افزود: طی حدود ۳۰ ماه گذشته (در دولت سیزدهم) تعداد قراردادهای طرح‌های حوزه راه در شهرستان مهریز از ۱۲ به ۵۲ مورد و میزان ریالی آن نیز از ۳۱ به ۳۰۸ میلیارد تومان افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرمانداری مهریز، رستگاری در ادامه شرح مفصلی از طرح‌های بزرگ روشنایی بزرگراه یزد – مهریز، محور زردین – منشاد، روکش محورهای اصلی، تبدیل آبنما محور گردکوه – بهادران به پل، ایمن‌سازی محور مهریز – تنگچنار، ساماندهی میدان ورودی شهر و همچنین روکش محور مروست ارائه کرد و گفت: انجام برخی از طرح‌ها و تعریف طرح‌های جدید در راستای خدمت‌رسانی به مردم نیازمند تزریق اعتبارات استانی و ملی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آمادگی بلاروس برای همکاری با ایران باوجود تحریم‌های غرب
  • آغاز همکاری‌ های حمل‌ ونقل بین‌ المللی و ترانزیتی ایران و تاجیکستان از بندر چابهار
  • دیدار وزیر دفاع ایران با وزیر دفاع بلاروس
  • ایجاد سامانه اعلام بار مجازی راهگشای مشکلات حمل‌ و نقلی مهریز است
  • ایجاد دبیرخانه دائمی اجلاس همکاری‌های اقتصادی ایران و آفریقا
  • وزیر دفاع: پاسخ ایران به صهیونیست‌ها با هدف ایجاد بازدارندگی بود
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • کمیته امداد، نهاد پیشران در حوزه اشتغال کشور است
  • گزارش امیرعبداللهیان از سفر رئیسی به سریلانکا و پاکستان
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ