Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست به نقل از تارنمای وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، محمدجواد آذری جهرمی در حاشیه اجلاس بین المللی فضای مجازی در دیدار با وزیر الکترونیک و فناوری اطلاعات هند افزود: انقلاب صنعتی چهارم در حال وقوع است و فرصت اقتصاد دیجیتال را در پیش رو داریم.
وی با با بیان اینکه کشورهای ایران و هند شباهت ها و تفاوت هایی با هم دارند، گفت: هند با جمعیت قابل توجه یک بازار بزرگ به حساب می آید و هر کسی آرزو دارد تا این بازار بزرگ را در اختیار داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به 15 برابر شدن پهنای باند و 10 برابر شدن کاربران اینترنت در ایران، افزود: 17 درصد فارغ التحصیلان ایران در رشته های IT هستند و حجم بازار ICT در ایران سه برابر شده است. ضمن اینکه در برابر یک واحد سرمایه گذاری بخش دولتی سه برابر بخش خصوصی سرمایه گذاری در این حوزه وجود دارد.
آذری جهرمی ضمن دعوت از شرکت ها و سرمایه گذاران هندی برای حضور در ایران، گفت: علاوه بر آن 23 هزار استارت آپ در ایران و 130 هزار ایرانی در کار ایجاد اپلیکیشن مشغول هستند.
عضو کابینه دولت دوازدهم ایران را قربانی حملات سایبری دانست و خاطر نشان کرد: ما برنامه ویژه ای برای حفاظت از کودکان داریم و کارهای مهمی در زمینه دفاع سایبری انجام داده ایم.
وزیر ارتباطات و فناور اطلاعات با تاکید بر ایجاد یک نهاد بین المللی تصمیم گیر، در حوزه فضای مجازی همچون سازمان ملل، اظهار کرد: در واقع یکی از دلایل این امر تهدیداتی چون تروریسم، افراط گرایی، نفرت پراکنی و پورنوگرافی کودکان است که در فضای مجازی باید کنترل شود. ضمن اینکه حوزه های همکاری و ایجاد منافع مشترک زیادی در این حوزه با همکاری سالم وجود دارد که ایجاد یک نهاد رسمی به آن کمک می کند.
وی بزرگ ترین تجربه در زمینه همکاری با برنامه نویسان دیگر کشورها را از آن هند دانست و افزود: امیدواریم در سه حوزه امنیت سایبری، فری لانسینگ، و دولت الکترونیک با هم تبادل تجربیات کنیم.
آذری جهرمی در پایان با ارایه پیشنهادی مبنی بر تشکیل کارگروهی مشخص از سوی 2 کشور، گفت: این کارگروه باید ظرف سه ماه آینده به بررسی راه های همکاری مشترک بپردازند و پس از آماده کردن نقشه راه همکاری، شما به ایران سفر کنید.

** مردم هند عاشق فناوری هستند
وزیر الکترونیک و IT هند نیز در این دیدار با بیان اینکه داستان دیجیتال هند در راستای فراگیری هر چه بیشتر است، گفت: جمعیت هند بسیار بالاست و 65 درصد ملت ما را جوانان زیر 35 سال تشکیل می دهند. ضمن اینکه هزاران کالج آی تی در هند مشغول به فعالیت هستند و مهمتر از همه عشق و علاقه مردم به این فناوری است.
وی با استقبال از دعوت آذری جهرمی برای همکاری با ایران، افزود: ما توانسته ایم از بخش دیجیتال در کشاورزی و در کمک رسانی به کشاورزان و ایجاد بازار دیجیتال برای آنان استفاده کنیم.
این مقام مسوول همچنین ایجاد یک ساز و کار مشترک را برای فعالیت یک نهاد بین المللی تصمیم گیر در حوزه فضای مجازی را مفید دانست.
پنجمین اجلاس بین المللی فضای مجازی، وزیران، رهبران و مالکان صنایع فعال در حوزه فضای مجازی و همچنین دانشگاهیان درباره «اکو سیستم» فضای مجازی در جهان به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت.
برنامه ها و نمایشگاه‌های مختلفی که در حاشیه این همایش ترتیب داده شده است که شیوه های گوناگون تاثیرات فضای مجازی بر زندگی انسان ها را نشان می دهند.
شعار کنفرانس امسال این اجلاس بین المللی «فضای مجازی برای همه» است.
بیش از 3500 نفر از 124 کشور در این کنفرانس شرکت می کنند که در این اجلاس آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران نیز سخنرانی و به بیان دیدگاه های ایران در توسعه فضای مجازی خواهد پرداخت.
جهرمی چهارشنبه شب وارد دهلی نو شد.
گفتنی است وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران پیش از هند به مالزی سفر کرده بود. وی در کوالالامپور در سیزدهمین مجمع جهانی اقتصاد اسلامی شرکت کرد.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۷۹۳۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین

با انتشار فراخوان مشترک از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور دعوت شد تا جهت رفع چالش‌های حوزه‌های توانبخشی با هدف کاهش چالش‌های معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی ایده‌های خود را ارائه دهند.

به گزارش ایسنا، دبیرخانه برنامه ملی آبادیران از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور، اساتید و نخبگان برای ارائه راه‌حل‌های فناورانه و نوآورانه در راستای رفع نیازهای فناورانه سازمان بهزیستی کشور دعوت به عمل آورد.

در این فراخوان از شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور خواسته شده است تا در حوزه‌های ۴۲ گانه طرح‌ها و ایده‌های خود را ارائه دهند.

برخی از این حوزه‌ها به این شرح است:

۱-نوآوری و فناوری‌های روزآمد و کاربردی تجهیزات توانبخشی و کمک توانبخشی مانند پانسمان‌های مرطوب، ویلچر، بالابر، تخت، عصا، سمعک، دستگاه‌های برجسته‌نگار، پروتزهای دست و پا و پنجه کربنی، تشک‌های طبی، پوشاک بهداشتی برای استفاده معلولان جسمی حرکتی، نابینا، ناشنوا و سالمندان.؛

۲-نوآوری و فناوری‌های نوین روزآمد و کاربردی برای بهبود کیفیت انواع معلولیت‌ها با استفاده از اینترنت اشیاء؛

۳-تجهیزات هوشمند مدرن برای مسکن معلولین مانند بالابرها، دستگیره‌ها، وسایل آشپزخانه و حمام متناسب با معلولان جسمی حرکتی؛

۳-تجهیزات ویژه و خاص وسایل نقلیه چون مناسب‌سازی تجهیزات اتومبیل شخصی، اتوبوس، مترو، قطار و کشتی معلولین جسمی، حرکتی، ناشنوا و نابینایان؛

۴-نرم و سخت افزارهایی با قابلیت هوشمندسازی استفاده از موبایل، رایانه برای معلولین ناشنوا، نابینا؛

۵-وسایل و تجهیزات نرمشی و ورزشی و تفریحی؛

۶-وسایل، تجهیزات و تکنولوژی‌های آموزشی برای ارائه خدمات آموزشی و مهارت آموزی؛

۷-نوآوری و فناوری‌های نوین، روزآمد و کاربردی، وسایل، تجهیزات، تکنولوژی و نرم‌افزارهای بازی‌های فیزیکی و مجازی؛

۸-نوآوری و فناوری‌های مراقبتی و حفاظتی چون سنسور، دوربین‌های هوشمند؛

۹-خلق نوآوری‌های اجتماعی که به اشتغال و کارآفرینی جامعه هدف بینجامد؛

۱۰-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان، خلاق و فناور در زمینه شناسایی و توسعه ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال خانگی جامعه؛

۱۱-تجمیع، شبکه‌سازی محصولات تولیدی بانوان سرپرست خانواده و تجاری‌سازی ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه اشتغال کوچک و متوسط؛

۱۲-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در کمک به ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه رشد دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۳-بهره‌مندی از توان شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق در شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت ‌پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۴-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های مکانی؛

۱۵-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در ترسیم و استعدادیابی مسیر برنامه دانش‌آموزان و دانشجویان تحت پوشش سازمان بهزیستی؛

۱۶-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت شناسایی، ایجاد و تقویت ظرفیت‌های نوآورانه و فناورانه تولید محصولات محلی جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۷-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت ایجاد و تقویت نمایشگاه‌های فصلی و دائمی؛

۱۸-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در تجمیع و ساماندهی محصولات کسب و کارهای کوچک و متوسط جامعه تحت پوشش بهزیستی؛

۱۹-بهره‌مندی از توان شرکت‌ها در جهت خلق و ایجاد شتابندهنده نوآورانه در حوزه اشتغال و کارآفرینی؛

۲۰-ایجاد نوآوری، فناوری‌های نوین و خلاقانه شتابدهنده دانش‌بنیان؛

۲۱-بهبود کیفیت و نحوه ساخت مسکن و ساختمان و اماکن؛

۲۲-الگو و مدل جدید و جایگزین نوآورانه و فناورانه تهیه و تعمیر و ساخت سازه‌های مدرن مسکن و اماکن؛

۲۳-نوآوری و فناوری‌های نوین اطلاعاتی و ارتباطی موبایلی، تبلت و لپ‌تاپ؛

۲۴-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد استفاده حضوری و غیرحضوری در کتابخانه‌های عمومی و موزه‌ها؛

۲۵-نوآوری و فناوری‌های دانش‌بنیان مورد نیاز مناسب‌سازی شده ایاب و ذهاب اماکن و معابر خصوصی؛

۲۶-نوآوری در ایجاد طرح‌های اشتغال پایدار خرد و خانگی جامعه؛

۲۷-نوآوری و فناوری‌ شتابدهنده پذیرش و اقدامات حقوقی و قضایی.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • تشکیل هیئتی مشورتی در حوزه امنیت هوش مصنوعی
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ایران و روسیه ائتلاف دفاعی تشکیل می دهند؟
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • فعالیت هدفمند در فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد
  • راه اندازی میز خدمت در نمایشگاه تجهیزات پزشکی
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ایران و سریلانکا همکاری در سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی را گسترش می‌دهند
  • دهمین همایش بین‌المللی علوم شناختی برگزار می‌شود