Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آموزش مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه پرورش روحیه تحقیق و پژوهش عاملی مهم در ارتقای کیفیت آموزش مدارس استعدادهای درخشان است،گفت: با تقویت روحیه این روحیه باید دانش آموزان را به مطالعه عمیق و مفهومی فراخواند.

به گزارش ایسنا آقامیری در نشست هم‌اندیشی مدیران و معاونین آموزشی مدارس استعدادهای درخشان سراسر استان لرستان افزود: از آنجا که دروس تکمیلی جز برنامه مصوب کمیته برنامه‎ریزی وزارت آموزش و پرورش و دارای کد سازمان پژوهش است با پیشنهاد کمیته برنامه‎ریزی استان‎ها و تایید وزارت در سامانه بکفا دبیر موظف به این مدارس اختصاص داده می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مدیران خواست تا دستورالعمل‎ها و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش را بطور کامل مطالعه و نسبت به دستورالعمل‎ها تسلط لازم را پیدا کنند.

آقامیری با تاکید بر ارتباط موثر با اولیا و تشکیل جلسات انجمن اولیا و مربیان گفت: بر ارائه راهکارهای عملیاتی برای بهبود کیفیت آموزش و پرورش مدارس استعدادهای درخشان باید توجه کرد.

مدیر آموزش مرکز ملی  پرورش استعدادهای درخشان و دانش پژوهان جوان وزارت آموزش و پرورش بر مشارکت دانش آموزان در امور مدرسه و اهمیت دادن به پژوهش و تحقیق تاکید و اظهارکرد: با تقویت روحیه تحقیق و پژوهش باید دانش آموزان را به مطالعه عمیق و مفهومی فراخواند.

وی به تجهیز مدارس با امکانات آموزشی، پژوهشی و ورزشی و داشتن زیرساخت‎های لازم برای استمرار فعالیت نیز اشاره کرد و گفت: فضای فیزیکی مناسب، نیروی انسانی مجرب و تجهیزات آموزشی استاندارد از جمله مولفه‎هایی است که برای ادامه فعالیت مدارس استعدادهای درخشان مدنظر قرار می‎گیرد و هر مدرسه‎ای این مولفه‎ها را نداشته باشد از گردونه فعالیت خارج  و با مدارس موفق و استاندارد تجمیع می‎شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۱۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم گفت:تقویت فعالیت‌های پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی؛ وزیر آموزش و پرورش در جلسه شورای عالی اجتماعی کشور اظهار کرد: تقویت پرورشی اولین لبیک دولت به صحبت‌های اخیر رهبر انقلاب است.

وی افزود: طرح نماد یا همان نظام مقابله با آسیب‌های اجتماعی در وزارت آموزش و پرورش پیگیری می‌شود و می‌خواهیم مبادی آسیب‌های اجتماعی را از مدرسه ببندیم و راه درست همین است.

تغییر عناوین و حجم دروس مدارس برای اجرای برنامه‌های پرورشی

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به تصویب نظام جامع راهنمایی و مشاوره در وزارت آموزش و پرورش گفت: هم‌اکنون به ازای هر 12 دانش‌آموز یک ساعت خدمات مشاوره در مدارس تصویب شده است، بر این اساس تعداد مراکز مشاوره آموزش و پرورش به 700 مرکز رسیده است که در گذشته 30 مرکز بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فعالیت‌های پرورشی در مدارس تقویت خواهد شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد آغاز می‌شود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی