Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرهنگ > ادبیات - همشهری آنلاین:
ماجرای معنویت در دوران جدید از گالیله تا فروید نوشته شهریار زمانی با ویراستی جدید به چاپ سوم رسیده است.

به گزارش روابط عمومی دفتر نشر فرهنگ اسلامی، نویسنده این اثر دامنه ایرادهایی که در دوران جدید، به تمدن مغرب زمین وارد شده است را بسیار گسترده می‌داند اما در تحقیق خود بر این موضوع که «ژان ژاک روسو» از آن به عنوان «بحران در اخلاقیات»تعبیر کرده است، تمرکز می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اعتقاد نویسنده این کتاب، با تطور تمدن غرب، صحت دوراندیشی فیلسوفانی چون «روسو» تایید شد و هرچه از عمر این تمدن گذشت، شکاف ایجاد شده میان انسان و خداوند عمیق‌تر شد و انسان محروم از افاضات قدسی، سرگردان و بی‌پناه در زمین خاکی، اسیر یک زندگی بدون فراز و نشیب و یکنواخت و تهی از معنا شد.

این کتاب، برای سومین بار از سوی دفتر نشر فرهنگ اسلامی منتشر شده است، بر آن بوده است تا نشان دهد که درد دوری از معنویات در تمدن غرب، محصول اهتمام معماران غرب در اجابت نیازهای مادی و غفلت از دغدغه‌های درونی و روح پرسشگر انسان است.

او می‌گوید در این جوامع مردمانی زندگی می‌کنند که صدای گوش‌خراش چرخ‌های زمخت فولادی و حاکمیت روح ماشینی، روان‌شان را دیر زمانی است آزار می‌دهد و اطلاعاتی که هر روز از وضع وخیم نوجوانان و جوانان منتشر می‌شود قسمت اندکی از وقایعی را نشان می‌دهد که به واسطه زدودن معنویت از صحنه زندگی انسان رقم خورده است.

چاپ سوم کتاب معنویت در دوران جدید در هزار نسخه و قیمت 14هزار و 500 تومان در کتاب‌فروشی‌های دفتر نشر فرهنگ اسلامی برای مخاطبان جوان و علاقه‌مندان مطالعات دینی عرضه شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به نشانی اینترنتی www.farhangeeslamimag.com و www.daftarnashr.com/book این کتاب و دیگر آثار دفتر نشر فرهنگ اسلامی را خریداری کنند.

در همین زمینه: گزارش قرآن از دشمنان راهی بازار نشر شد نخستین رویارویی‌های اسلام و سکولاریسم منتشر شد از راسته ناصرخسرو تا اپلیکیشن طاقچه

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۷۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • اهمیت دوچندان صنعت نفت با فرهنگ‌سازی و اثرگذاری در حوزه هنر
  • همت معلمان، زمینه‌ساز فرهنگ و تمدن شده است
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • توجه به اقامه نماز موجب ارتقای معنویت در سازمان‌ها می‌شود
  • ماجرای جنجالی اهانت به امام خمینی (ره) در کتاب درسی هند؟
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • سیلوا: دوران حضورم در چلسی به پایان رسیده است
  • روایتی از خلیج فارس با عکس‌هایی از مستند «دریای پارس»/ عکس
  • همایش بین المللی تاریخ، فرهنگ و تمدن خلیج فارس برگزار شد
  • شهید «مطهری» طراح اندیشه تمدن نوین اسلامی است