Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، «منع به کارگیری بازنشسته ها» موضوع جدیدی در ورزش نیست اما مطرح شدن دوباره آن نسبت به دفعات قبل، با این تفاوت بود که این بار سازمان بازرسی کل کشور برای اجرای شدنش ضرب الاجل تعیین کرد و وزارت ورزش هم دست به کار شد تا شرایط تبعیت از قانون را فراهم کند. با این حال هستند بازنشسته هایی که پشت میز مدیریتشان نشسته اند، دستور می دهند و امضا می کنند، در حالی که همه اینها با توجه به اتمام چند روزه مهلت تعیین شده، خلاف قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازنشسته ها از آنجایی دیگر اجازه فعالیت در مناصب دولتی و از جمله ورزش را ندارند که استفساریه جدید قانون منع به کارگیری آنها دوم و ۱۹ مهرماه به ترتیب توسط مجلس و شورای نگهبان تصویب و تایید شد، البته وقتی موضوع خیلی جدی تر شد که رئیس سازمان بازرسی کل کشور فرصت ۱۰ روزه ای را برای کنار رفتن مدیران بازنشسته از سمت های خود تعیین کرد.

این فرصت ۲۰ آبان ماه به پایان رسید. طی این مدت علی اکبر طاهری مدیرعامل پرسپولیس که هیچ یک از تبصره های قانون منع به کارگیری بازنشسته ها شامل حالش نمی شد، از سمت خود استعفا داد. وزارت ورزش هم خیلی دیر اما بالاخره چند روز پیش با این کناره گیری موافقت کرد تا پرسپولیس از مدیریت غیرقانونی خارج شود. این در حالی بود که در رابطه با فدراسیون بسکتبال هیچ اقدامی برای اعلام استعفا از طرف رئیس این فدراسیون انجام نشده بود!

بدیهی است وزارت ورزش نمی توانست در رابطه با تغییر مدیریت فدراسیون بسکتبال اقدام مستقیمی انجام دهد، چرا که در این صورت –برکناری مشحون-بحث مداخله دولت مطرح می شد که خلاف منشور المپیک است و همین مسئله می توانست تعلیق بسکتبال را به همراه داشته باشد، بنابراین اعلام استعفا تنها راهکار پیروی از قوانین داخلی در رابطه با مدیریت بازنشسته فدراسیون بسکتبال بود که آن هم انجام نشده بود.
همین مسئله وزیر ورزش را بر آن داشت تا نشستی با محمود مشحون داشته باشد. این نشست سه شنبه شب در محل وزارت ورزش برگزار شد. در این نشست مسعود سلطانی فر ضمن تمجید از عملکرد مشحون طی سال های گذشته، وی را نسبت به پیروی از قانون مورد تایید سازمان بازرسی کل کشور و کناره گیری بدون حاشیه از فدراسیون بسکتبال قانع کرده است. در همین جلسه مشحون قول داده که استعفای خود را در اولین فرصت تقدیم وزارت ورزش کند. بر همین اساس اعلام استعفای محمود مشحون از ریاست فدراسیون بسکتبال چهارشنبه به صورت رسمی در اختیار وزیر ورزش قرار گرفت.

موضوع مهم دیگری که در نشست سه شنبه شب وزارت ورزش مطرح شد، بحث همکاری مشحون به عنوان مشاور با وزیر ورزش بود. این پیشنهادی بود که از طرف سلطانی فر به مشحون مطرح شد و قرار بر این شد تا وی (محمود مشحون) پس از کناره گیری از ریاست فدراسیون بسکتبال همکاری خود را با وزارت ورزش و شخص وزیر در اتاق فکر این وزارتخانه ادامه دهد. همچنین  در این نشست مسعود سلطانی فر در مورد گزینه های سرپرستی با مشحون هم اندیشی کرد.

به گزارش مشرق، محمود مشحون دوم خرداد ماه سال ۹۲ با کسب اکثریت آراء از مجمع انتخاباتی فدراسیون بسکتبال، چهارمین دوره مدیریتش را در بسکتبال را آغاز کرد. وی از سال۸۱ بدون وقفه ریاست این فدراسیون را عهده دار بود، البته در یک مقطع و پیش از برگزاری آخرین مجمع انتخاباتی این فدراسیون، مدیریت بسکتبال به صورت سرپرستی اداره شد.
منبع: مهر

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۷۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟

علی فرهادی، با بیان اینکه سال گذشته مجوز به کارگیری دوباره بازنشستگان براساس مصوبه سران قوا تعیین شد گفت: در این مصوبه ظرفیت به کارگیری ۷۰ هزار معلم بازنشسته با فعالیت ۲۴ ساعت در هفته در مدارس دولتی دریافت شد.

وی با بیان اینکه از ۷۰ هزار مجوز ظرفیت اخذ شده، تنها ۳۴-۳۵ هزار نفر از آن استقبال کردند افزود: علت این استقبال کم، پایین بودن نرخ حق التدریس‌ها است.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه پرداخت حق التدریس در مدارس دولتی انجام می‌شود ادامه داد: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان در دستور کار شورای حقوق و دستمزد قرار گرفته است.

وی پیش از این گفته بود: افزایش ۲ برابری حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان تصویب می‌شود چرا که سازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه با آن موافق هستند که با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند چرا که نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

گفتنی است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به وزارت آموزش و پرورش اجازه دادند تا در صورت نیاز، نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزش‌یاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند و با تصویب بند خ تبصره ۱۵ این لایحه به شرح زیر موافقت کردند:

خ- وزارت آموزش و پرورش در صورت نیاز، مجاز است نسبت به بکارگیری معلمان بازنشسته (تا ۲۴ ساعت در هفته) و افراد دارای سابقه خرید خدمتی و حق‌التدریسی در وزارت آموزش و پرورش و آموزشیاران و آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی، مدرسین طرح امین و معلمان قرآنی، به صورت حق التدریسی اقدام کند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توضیح وزارت ورزش درباره حواشی پرسپولیس - سپاهان و قهر منصوریان
  • ساعی: اقدام وزارت ورزش بی سابقه بود
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • گزارش وزیر ورزش از اقدامات و افتخارآفرینی ورزش کشور به رئیس جمهور
  • رئیسی: وعده مدیریت ورزشی با مدیر ورزشی را عملی کردیم
  • پریچهره: منتظر اعلام وزارت برای تایید تاریخ انتخابات هستیم/ ١٠ نفر برای ریاست نام نویسی کرده‌اند
  • وعده مهدی تاج؛ از فصل آینده هر تماشاگر با کد ملی روی صندلی خودش می نشیند!
  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟