Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:33:08 GMT

طرح صیانت از جنگل‌های شمال به درستی اجرا نشد

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۸۹۴۳۴

طرح صیانت از جنگل‌های شمال به درستی اجرا نشد

عضو ستاد اجرایی دومین همایش حمایت از جنگل های هیرکانی و دبیر سمن های محیط زیستی مازندران گفت: طرح صیانت از جنگل های شمال به درستی اجرا نشد و این یکی از دلایل کاهش وسعت این جنگل ها است.

داریوش عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: حفظ و گسترش جنگل‌ها می تواند یکی از مهم ترین عوامل نجات انسان‌ها در جلوگیری از اثرات مخرب گرم شدن کره زمین باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: از بین رفتن جنگل‌ها چرخه حیات را مختل می‌کند و شرایطی به وجود می‌آورد که محیط زیست برای زندگی موجودات زنده قابل تحمل نباشد.

عضو ستاد اجرایی دومین همایش حمایت از جنگل‌های هیرکانی خاطرنشان کرد: براساس آمارهای بین المللی بخش فراوانی از جنگل‌های دنیا به روسیه، کشورهای اسکاندیناوی و آمریکا شمالی تعلق دارد که 13.8 میلیون کیلومتر مربع از سطح جنگل‌های دنیا در قلمرو آنان قرار گرفته است.

عبادی افزود: بسیاری از کشورهای دنیا، به ویژه توسعه یافته، به شدت از جنگل‌های خود که در میان ارزشمندترین ثروت‌های طبیعی آنها محسوب می شوند آگاهانه صیانت می کنند.

وی خاطرنشان کرد:  کشورهای توسعه یافته می‌دانند که اگر این ذخایر ارزشمند از بین برود، محیط  زیست آنها قابلیت حیات را از دست می‌دهد.

عبادی تصریح کرد: با تشکیل کارگروه‌های مختلف  می توان به مباحث تخصصی در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی کشور پرداخته و به طور منظم تمام تخلف های محیط زیستی را رصد کرد.

دبیر سمن های محیط زیستی استان مازندران افزود: در مورد معضلات محیط زیستی به ویژه درباره جنگل‌های هیرکانی، ضریب حساسیت تشکل‌های مردم نهاد و عموم مردم مازندران از میزان مطلوبی برخوردار است.

این فعال حوزه محیط زیست تصریح کرد: جنگل‌های شمال کشور امروزه به دلیل چند موضوع غیر معقول دچار تهدید و آسیب قرار گرفته که از بحرانی‌ترین آن‌ها می‌توان دپو زباله، بهره برداری غیر اصولی سال‌های گذشته، برداشت شن و ماسه، اجرای طرح‌های کلان ملی و منطقه‌ای،  جنگل خواری و زمین خواری نام برد.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور موجب شده تا مسئولان با بهره گیری از مشارکت فزاینده مردم و تشکل‌های مردم نهاد از جنگل های خود به خوبی حفاظت کنند.

عبادی تاکید کرد: برنامه‌ای که برای صیانت از جنگل‌های شمال در سال 1382 اجرا شد و همچنین سایر طرح‌ها و پروژه هایی که تاکنون توسط سازمان جنگل ها و مراتع کشور به اجرا درآمده به نظر می‌رسد بخش قابل ملاحظه ای از  آنها به گونه‌ای که مورد انتظار بود به مرحله اجرا در نیامده و نتایج چشمگیر کاهش کمی و کیفی جنگل ها ناشی از آن است.

وی گفت: یکی از اهداف ستاد اجرایی دومین همایش حمایت از جنگل‌های هیرکانی همکاری و هم‌اندیشی کارشناسان، مسئولان و تشکل‌های مردم نهاد n.g.o ها درباره ارائه راه حل‌های مناسب در راستای حفظ و حراست از جنگل‌های هیرکانی و به ویژه شمشاد است.

به گزارش ایسنا، دومین همایش حفاظت از جنگل های هیرکانی ده آذرماه در قائم شهر برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۸۹۴۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است

به گزارش خبرنگار مهر، عباس علی آبادی پیش از ظهر سه شنبه در نشست ستاد تسهیل استان مرکزی اظهار کرد: واحدهای تولیدی باید بر اساس مسؤولیت اجتماعی خود، در حوزه محیط زیست و به‌ویژه در حوزه آب، تعامل و هم افزایی لازم را در خصوص بازچرخانی پساب داشته باشند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در این نشست با تأکید بر لزوم توجه به محیط زیست در توسعه صنعتی، گفت: چنانچه به دنبال توسعه پایدار هستیم باید ابتدا به حفظ محیط زیست توجه ویژه داشته باشیم.

علی آبادی شهر اراک را یکی از شهرهای استراتژیک کشور عنوان کرد و افزود: مردم اراک در دوران دفاع مقدس هم ثابت کردند پشتیبان کشور هستند از این رو تمام ظرفیت‌ها برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان به کار گرفته می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه رفع مشکل آلودگی هوای شهر اراک نیازمند مساعدت صنایع است، گفت: برای شهر اراک باید ۲ اقدام بزرگ، نخست تلاش برای از بین بردن منابع آلودگی و سپس عدم توسعه صنایع آلاینده با محوریت واحدهای تولیدی مدنظر ویژه قرار گیرد.

بررسی طرح‌های توسعه برخی واحدهای صنعتی، تأمین مواد اولیه، مسائل گمرکی، محیط زیست و منابع طبیعی، ضمانت‌های بانکی، امهال تسهیلات و بحث سرمایه در گردش بخشی از موضوعات مطرح شده در این نشست بود که وزیر صمت دستوراتی در جهت رفع موانع و حل مشکلات این واحدها و پیگیری موضوعات در ستاد ملی صادر کرد.

کد خبر 6099011

دیگر خبرها

  • حفاظت از محیط زیست مهم‌ترین اصل فعالیت‌های تولیدی است
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • توسعه پایدار در گرو حفظ محیط زیست است
  • صیانت از آرای مردم وظیفه اصلی است
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • قدردانی از معلمان حامی محیط‌زیست چهارمحال و بختیاری
  • تجلیل از معلمان حامی محیط‌زیست در چهارمحال و بختیاری
  • ببینید | یک باتری می‌تواند جنگل را به آتش بکشد