Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایلنا، عباس آخوندی در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری همایش مجمع جهانی ایمنی راه‌ها (پیارک) گفت: پنج محور اساسی برای افزایش ایمنی راه‌ها از جمله مدیریت جاده، افزایش ایمنی خودرو، یکپارچه‌سازی امداد و نجات، اعمال قانون‌های بهتر برای تغییر رفتار رانندگان در مجمع جهانی مدیریت راه‌ها مطرح شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحث ما در این کنفرانس این است که سایر کشورها چگونه این پنج محور را برای کاهش سوانح جاده‌ای پیاده‌سازی کرده‌اند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه طول جاده‌های کشور 250 هزار کیلومتر است، گفت: تعداد خودروها در کشورمان به 20 میلیون دستگاه رسیده است و سالانه 1.2 میلیون خودرو به ناوگان اضافه می‌شود بنابراین مدیریت جاده‌ها در این شرایط بسیار پیچیده است.

آخوندی با اشاره به اقدامات انجام شده برای افزایش ایمنی راه‌ها در کشور اظهار داشت: مدیریت جاده‌ای در کشورمان باید هوشمند شود که این هوشمندسازی را از طریق دوربین‌ها و سامانه‌های جدید انجام می‌دهیم.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه افزایش ایمنی راه‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری‌های میلیاردی دارد، ادامه داد: یکی از اقدامات ما برای افزایش ایمنی راه‌ها، یکپارچه کردن امداد و نجات پس از وقوع سوانح جاده‌ای است. دستگاه‌های متعددی از جمله راهداری، اورژانس و... در بحث امداد و نجات، تصادفات جاده‌ای حضور دارند که باید این پروسه امداد و نجات یکپارچه شود.

وی با بیان اینکه در حال حاضر روزانه 550 هزار خودرو وارد تهران و از آن خارج می‌شوند، ادامه داد: یکی از مهم‌ترین اقدامات ما برای کاهش سوانح جاده‌ای این است که این رقم تردد 550 هزار دستگاه خودرو را کاهش دهیم.

وی افزود: هر درصدی که از این رقم کاهش پیدا کند باعث افزایش ایمنی در جاده‌های کشور می‌شود.

آخوندی با بیان اینکه یکی از راهکارهای کاهش حمل و نقل حومه‌ای جاده‌ای به تهران، توسعه حمل و نقل ریلی است، ادامه داد: حمل و نقل ریلی نه‌تنها باعث صرفه‌جویی در سوخت بلکه ایمنی را هم افزایش می‌دهد.

آخوندی با بیان اینکه توسعه حمل و نقل ریلی یکی از تاکیدات مقام معظم رهبری است، ادامه داد: برای توسعه حمل و نقل ریلی نیاز به سرمایه‌گذاری 28 میلیارد دلاری داریم که تامین این اعتبارات از منابع داخلی و دولتی سخت و دشوار است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه باید توسعه حمل و نقل ریلی سهم ویژه‌ای در صندوق توسعه ملی داشته باشد، گفت: باید برای توسعه حمل و نقل ریلی بتوانیم از منابع صندوق توسعه ملی استفاده کنیم.

وزیر راه و شهرسازی همچنین با اشاره به اهمیت نوسازی ناوگان فرسوده جاده‌ای گفت: نوسازی ناوگان فرسوده ارتباط مستقیم با نرخ سوخت دارد. اگر نرخ سوخت افزایش پیدا نکند مالکان خودروهای فرسوده انگیزه‌ای برای نوسازی خودروهای پرمصرف ندارند.

وی همچنین درباره قراردادهای خرید هواپیما اظهار داشت: هیچ اتفاق جدیدی در قرارداد خرید هواپیماهای جدید نیفتاده است.

 

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۳۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان

  روابط عمومی  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای  سیستان و بلوچستان ایوب کرد با بیان اینکه به منظور افزایش ایمنی راه‌های استان اقدامات موثری اجرا شده است که یکی از آن ها خط کشی محور ها است اظهار داشت: در این راستا، در یکسال گذشته ، خط کشی ۳۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی استان با ظرفیت اکیپ  امانی این اداره کل انجام شده  که موجب صرفه جویی حدود ۲۱۰ میلیارد ریالی گردیده است .

وی  تهیه و نصب ۷۰۰متر مربع معادل ۳۲۰ عدد تابلو اطلاعاتی در محورهای حوزه استحفاظی را برای تامین ایمنی عبور و مرور جاده ای اعلام کرد  و گفت ؛ تهیه ونصب ۲۰۰ عدد چراغ چشمک زن و سولار در  استان از دیگر اقدامات این اداره کل در راستای افزایش ایمنی محورهای استان می باشد. 

کرد یادآور شد:تهیه ،نصب و تعمیر ۱۸ هزار عدد علائم و تجهیزات ایمنی در محورهای شمال استان  طی این بازه ی زمانی اجرا شده است .

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان  در پایان خاطر نشان کرد:کاربران جاده‌ای و مردم شریف می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه  مشکل در محورهای مواصلاتی استان از طریق تماس با سامانه ۱۴۱ همکاران ما را مطلع کرده تا در اسرع وقت  رفع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی/ افزایش حدود ۶ برابری سرمایه‌گذاری در صنعت نفت در دولت سیزدهم
  • افزایش ۱۲۷ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز کشور با توسعه ۱۶ میدان گازی
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • ضرورت کاهش سرعت متوسط سالانه خودروها/ مقوله آموزرش در رسانه‌ها پررنگ‌تر شود
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • خط کشی ۳هزار و ۵۰۰ کیلومتر از محورهای مواصلاتی سیستان و بلوچستان