Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل معنوی، مدیرعامل موسسه فرهنگی تنفس صبح گفت: این مرکز فرهنگی و هنری با ۱۱ اثر شامل ۸ مستند و ۳ نماهنگ در این دوره جشنواره حضور پیدا می‌کند. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ اسماعیل معنوی، مدیرعامل موسسه فرهنگی «تنفس صبح» در سخنانی با اشاره به آثاری که برای حضور در هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار در نظر دارند، گفت: نخستین مستندی که در نظر گرفه ایم «دو گونی بلال» نام دارد که در زمان ۲۰ دقیقه ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: این مستند روایتگر زندگی مرد معتادی به نام «حمزه» است که دو گونی بلال نذر می‌کند تا از اعتیاد نجات پیدا کند. این فرد بعد از رهایی از این بیماری وعده خود را عملی می‌کند و به زائران کربلا در منطقه چذابه، بلال نذری می‌دهد.

مدیرعامل موسسه فرهنگی تنفس صبح ادامه داد: مستند دوم ما برای شرکت در جشنواره عمار «حاشیه‌نشینی در مرکز شهر» نام دارد. این مستند ۶ دقیقه‌ای با موضوع منطقه‌ای بسیار محروم و توسعه نیافته در مرکز شهر اهواز به نام «منبع آب» تولید شده است.
معنوی خاطرنشان کرد: در ابتدا قرار بود این مستند به ماجرای سقوط تخته سنگی بر روی دو خانه در این منطقه و کشته شدن دو کودک بپردازد، اما با مشاهده میزان محرومیت منطقه «منبع آب» موضوع مستند «حاشیه‌نشینی در مرکز شهر» به مسائل و مشکلات مردم این منطقه اختصاص پیدا کرد.

وی اضافه کرد: کار دیگر ما «ابو احمد» نام دارد. این مستند که به زبانی عربی است روایتگر داستان پیرمرد ساکن یکی از روستاهای حمیدیه از توابع اهواز است که دهه اول محرم اقدام به برگزاری هیات عزاداری و تعزیه می‌کند و از دهه دوم محرم تا اربعین نیز با زدن موکبی از زائران امام حسین (ع) پذیرایی می‌کند.

مدیرعامل موسسه فرهنگی تنفس صبح یادآور شد: «سس مثبت ۱۸» در زمان ۱۳ دقیقه دیگر مستندی است برای شرکت در این دوره جشنواره عمار در نظر گرفتیم. این مستند شامل گفتگویی طنز با فلافل فروشی اهوازی بوده که در جریان آن، مباحث و نکات جالب اقتصادی و سیاسی مطرح می‌شود.

معنوی اظهار داشت: در این مستند، با استفاده از زبان طنز و در گفتگو با این فلافل فروش به مباحث برجام و مذاکرات هسته‌ای پرداختیم که او نیز پاسخ‌های بسیار جالبی را در جریان بحث‌های ما داده کرده است.
وی عنوان کرد: «علی‌اکبرهای خمینی» در زمان ۱۵ دقیقه مستند بعدی ما برای حضور در جشنواره عمار است. این مستند به سنت قدیمی سربند بستن جوانان در روز هشتم محرم می‌پردازد.

مدیرعامل موسسه فرهنگی تنفس صبح ادامه داد: در این سنت، جوانان در روز هشتم ماه محرم خدمت پدران شهدا می‌رفتند و از آن‌ها سربند می‌گرفتند تا به آن‌ها بگویند راه فرزند شهید او را ادامه می‌دهند. «علی‌اکبرهای خمینی» به دنبال معرفی و احیای این سنت قدیمی است.
معنوی خاطرنشان کرد: بخش دوم آثار تدارک دیده شده ما برای حضور در هشتمین جشنواره عمار شامل دو مستند کوتاه به نام‌های «کباب بختیاری» و «جای خالی «درباره میهمان نوازی مردم خوزستان از ازئران امام حسین (ع) در مرز چذابه است.

مدیرعامل موسسه فرهنگی تنفس صبح یادآور شد: همچنین نماهنگ «قدم قدم»، «سید علی جونم توبایی»، «هیاری» و «چوقاپوش» را نیز به دبیرخانه هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار ارسال کردیم.

معنوی با اشاره به برگزاری هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار در ماه آینده اظهار داشت: امروزه سینما مهم‌ترین ابزار تاثیرگذاری بر روی جامعه است، با توجه به این موضوع مقداری دیر وارد این عرصه شدیم و در این میان جشنواره مردمی فیلم عمار، خط شکنی بزرگی در این عرصه محسوب می‌شود.

وی در پایان تصریح کرد: معمولا در این خط شکنی‌ها به دلایلی مثل فراهم نبودن زیرساخت‌ها که طبیعی است، اشکالات و نقاط ضعفی وجود دارد، بر این اساس جشنواره عمار با توجه به راهی که در پیش دارد باید زیرساخت‌های خود را تقویت کند تا بتواند پاسخگوی نسل جدید فیلمسازانی که آرام آرام وارد عرصه سینما و فیلمسازی می‌شوند، باشد.

گفتنی است هشتمین دوره جشنواره مردمی فیلم عمار، همچون سال‌های گذشته در ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، از ۶ تا ۱۵ دی برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید + تیزر

مستند «کابوس ژنرال» به کارگردانی مهدیه رضایی، تهیه‌کنندگی احسان حجتی و نویسندگی احسان حجتی و داوود مرادیان برای اولین بار امروز ۱۱ اردیبهشت‌ماه حوالی ساعت ۱۵ روانه آنتن شبکه سه سیما می‌شود. 

همزمان با پخش این مستند تاریخی که محصول گروه مستند بنیاد فرهنگی روایت فتح است، از تیزر و پوستر اثر که ساخت و طراحی آن به ترتیب برعهده علی نوروزیان و رضا آسایی بوده است، رونمایی شد. 

در خلاصه داستان «کابوس ژنرال» آمده است: عباس میرزا پس از عهدشکنی ناپلئون و در میانه جنگ با تزار‌ها دریافت که ایران زمانی می‌تواند به شکوه گذشته‌اش بازگردد که ارتشی قدرتمند و متکی بر توان داخلی‌اش داشته باشد؛ موضوعی که یک قرن بعد، دوایت آیزنهاور از وقوع مجدد آن هشدار داد. آیزنهاور هشدار داد که نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگری نباید اجازه دهد میلیتاریسم ایرانی زنده شود و ایران روی پای خود بایستد.

سایر عوامل این پروژه عبارتند از؛ پژوهشگر: احسان حجتی، آرشیویاب: مهدیه رضایی، حسام ابوالحسنی و مرضیه بکان، نریتور: محمد صراف، موشن گرافیست: سیروان مهدوی و اصلاح رنگ و نور: مهدی اولادوطن.

مستند «کابوس ژنرال» به زودی از دیگر شبکه‌های تلویزیونی نیز پخش خواهد شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • پخش مستند «مسئله حجاب» همزمان با سالگرد شهادت شهید مطهری
  • مستند «کابوس ژنرال» به آنتن شبکه سه رسید + تیزر
  • مستند «ابوجهاد» از شبکه مستند پخش می‌شود
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • «دریای پارس» یادگاری برای ایران به بهانه روز خلیج فارس