Web Analytics Made Easy - Statcounter

دهمین دوره فروش آثار هنری «هفت نگاه» با آثاری از ۲۰۰ هنرمند سوم آذر در فرهنگسرای نیاوران آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این دوره از رویداد «هفت نگاه» منتخبی از آثار نقاشی، نقاشی خط و مجسمه از هنرمندان پیشکسوت و جوان در معرض دید علاقه‌مندان به هنر قرار گرفت. جدای از آثار ارزان قیمت که اکثریت آثار ارایه شده در این دوره را شمال می شود و قیمت ها از یکصد هزار تومان آغاز می شود، گرانترین اثری که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده است، تابلویی از سهراب سپهری است که بر روی مقوا کشیده شده و با بهای ۷۰۰ میلیون تومان قیمت گذاری شده که از نخستین آثار به فروش رفته در این نمایشگاه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تابلویی از آیدین آغداشلو به قیمت ۳۰۰ میلیون تومان در رتبه بعدی گرانقیمت‌ها قرار دارد. پرتره‌ای از دکتر مصدق که با مداد رنگی روی مقوا کشیده شده، متعلق به پروانه اعتمادی با ۱۵۰ میلیون تومان قیمت در همین زمره است.

روی دیواری که آثار استادان پیشکسوت نصب شده است می‌توان مجموعه‌ای از آثار کوچک آنها را که در سبک‌های مختلف خلق شده‌اند دید؛ آثاری از هانیبال الخاص با ۲ نقاشی کوچک روی مقوا، فریده لاشایی ۲ تابلوی گل و گلدان، سیراک ملکونیان نقاشی انتزاعی روی گونی، ۲ کار روی فلز از مسعود عربشاهی، ۲ نقاشی کویری از پرویز کلانتری و در کنار آنها ۲ تابلو از محمدحسین عماد که با مرکب روی مقوا کشیده شده‌اند، خودنمایی می کند.

کمی آن سوتر مجسمه‌های کوچکی قرار گرفته‌اند که بازدیدکنندگان را به سمت خود می‌کشند. مجسمه بز کوچکی از مش‌اسماعیل به قیمت ۵۰ میلیون تومان و آدم فلزی اثر ژازه تباتبایی به قیمت ۷۰ میلیون تومان، در کنار ۸ مجسمه بز فلزی اثر هنرمند ناشناخته ای به نام رضا براتی قرار گرفته که هر کدام ۸۰۰ هزار تومان قیمت دارند و با فروش شش تای آنها در همان افتتاحیه عنوان پرفروش‌ترین هنرمند را تا اینجا از آن خود کرده است.

دیوار دیگری از سالن به آثار خوشنویسی و نقاشی‌خط استادان شناخته شده اختصاص دارد. اثر کوچکی از محمد احصایی به قیمت ۵۰ میلیون تومان، قطعه شکسته نستعلیق رضا مافی با زمینه طلایی ۳۰ میلیون تومان، اثری از ابراهیم حقیقی به مبلغ ۱۰ میلیون تومان و نقاشی خط رنگارنگ علی شیرازی به قیمت ۸۰ میلیون تومان جلوه گری می کنند.

دو سالن دیگر فرهنگسرا به آثار نسل میانی و جوان هنرمند اختصاص دارد و آثار بسیار متنوعی در این بخش به چشم می‌خورد که قیمت‌های بسیار مناسبی برای خرید توسط اقشار مختلف مردم دارد. تمایل به آثار کوچک در این دسته آثار دیده می‌شود و بیشتر تابلوها و مجسمه‌ها ابعادی کوچک و حتی بسیار کوچک دارند. آوا صالحی منظره‌های آبرنگی خود را در کادری ۱۰ سانتیمتری ارایه داده و رضا پناهی شخصیت‌هایی با نقطه‌های رنگی را در کادر ۱۵ سانتی متری به تصویر کشیده است. تعداد نقاشی‌های آبرنگ در این بخش زیاد است و در کنار آن آثار کلاسیکی مانند گل و مرغ هم دیده می‌شود. ارزانترین آثار به نمایش درآمده در «هفت نگاه» دهم، مجسمه‌های جغد اثر شهره امیراحمدی است که هر کدام صد هزار تومان قیمت دارند.

لیلی گلستان در حاشیه افتتاحیه این نمایشگاه درباره وجه تمایز دهمین «هفت نگاه» گفت: در این دوره با وجود متقاضیان بسیار پرشمار با هدف ارتقای سطح کیفی نمایشگاه از تعداد آثار کاستیم و به همین منظور سخت‌گیری زیادی در انتخاب داشتیم. کار دیگری هم که کردیم این بود که قیمت‌ها را پایین آوردیم که مردم بتوانند آثار مورد علاقه خود را بخرند.

گلستان با بیان اینکه فروش شب اول خیلی خوب بود، ادامه داد: ما در این نمایشگاه، در را باز گذاشته‌ایم تا همه گونه سلیقه هنری بتواند شرکت کند، علاوه بر این امسال هنرمندانی که ما اصلا نمی شناختیم حضور دارند و تعداد زیادی هم از شهرستانها شرکت کردند. هنرمندی از ساری، آقای رضا براتی با تعداد زیاد مجسمه‌های زیبا آمد و شب اول نمایشگاه پرفروش ترین هنرمند ما بود. نکته جالب دیگر اینکه فروش مجسمه خیلی خوب بود و این موضوع برایم خیلی جالب بود که مردم کم‌کم به مجسمه روی می‌آورند و این آثار همپای نقاشی فروش می‌رود. این موضوعی بود که ما خیلی روی آن کار کردیم و حالا به نتیجه رسیده است.

گلستان با اشاره به تنوع زیاد آثار که کار انتخاب آنها را دشوار کرده بود اضافه کرد: حضور رده سنی جوان خیلی چشمگیر بود. در این دوره هم پیشکسوت‌ها سرجای خود هستند، ولی جوان‌های فوق العاده‌ای امسال شرکت کردند که همین باعث امیدواری است. چون یکی از اهداف ما این بود که جوانان با استعداد را به مجموعه‌دارها معرفی کنیم. امشب هم کار جوانها را کلکسیونرها خریدند و این خبر خیلی خوبی برای من است.

دهمین دوره «هفت نگاه» با مشارکت گالری‌های آریا، الهه، گلستان، والی، هفت ثمر و ماه مهر با هدف رونق‌افزایی به اقتصاد هنر و ارایه آثار هنری اصیل با قیمت‌های مناسب، برگزار می‌شود. این نمایشگاه تا هفدهم آذر ماه در فرهنگسرای نیاوران، روبروی پارک نیاوران ادامه دارد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۴۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی موزه هنرهای معاصر تهران، در ابتدای نشست تخصصی «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» که ۸ اردیبهشت در سالن سینمای موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد، امیر دستمردی دبیر جلسه ضمن خوشامدگویی به استادان، هنرمندان و سخنرانان، توضیحاتی درباره موضوع جلسه، رابطه اقلیم، طبیعت و بیان هنری ارایه داد و بر اهمیت این موضوع در خلق آثار هنری تاکید کرد.

در ادامه این نشست، شهریار زرشناس عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره به‌عنوان اولین سخنران به موضوع تطور مفهوم فلسفی طبیعت و نسبت آن با تغییر مفهوم زیبایی در عوالم تاریخی غرب پرداخت.

همچنین زرشناس به مقایسه و بررسی معنا و مفهوم طبیعت و زیبایی در عوالم باستان، قرون وسطی و دوران مدرن پرداخت و تلاش کرد مقایسه‌ای فلسفی بین عوالم مختلف در نسبت با مفهوم طبیعت داشته باشد.

مسیحا ربیعی عضو هیات‌علمی دانشگاه تهران، دومین سخنران این نشست، صحبت‌های خود را با موضوع نقد جغرافیایی هنر آغاز و به اهمیت جغرافیا و فضا در قرن حاضر تاکید کرد و با مرور نقاشی‌هایی از بروگل، مانه، ترنر، سهراب سپهری و ابوالقاسم سعیدی به بسط نظریات خود در این حوزه پرداخت.

کیوریتور نمایشگاه «بر فراز دشت» در مورد موقعیت جغرافیایی به‌عنوان یک حالت ذهنی نه صرفا یک مکان فیزیکی در این آثار صحبت کرد و بر اهمیت نقشه جغرافیایی ذهن هنرمند مقدم بر نقشه اصلی و واقعی تاکید کرد.

سومین سخنران این نشست سمیه رمضان‌ماهی عضو هیات‌علمی دانشگاه سوره درباره انطباق‌پذیری فرهنگی با طبیعت‌گرایی شاعرانه و خیال‌انگیز در هنر مدرن ایران صحبت‌های خود را آغاز کرد و در ادامه مروری بر آثار به‌نمایش‌درآمده در نمایشگاه «بر فراز دشت» داشت و به‌صورت موردی چند اثر را شرح دادند.

در پایان نشست، جلسه پرسش و پاسخ با حضور هنرمندان و استادان برگزار شد.

کد خبر 6091231

دیگر خبرها

  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • موافقت شورای صدور ساخت آثار سینمایی با فیلم‌نامه هنرمند چهارمحال و بختیاری
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد
  • بلیط فروشی بازی استقلال و تراکتور آغاز شد + لینک سایت خرید بلیط ticket.tractor-club.com
  • نشست «اقلیم، طبیعت، بیان هنری» برگزار شد/ نگاه فلسفی به زیبایی
  • بررسی آثار کلر ژوبرت نویسنده و تصویرگر مسلمان شده فرانسوی
  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • رکوردشکنی نسخه کمیاب از قرآن در حراجی ساتبیز لندن
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!