Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@13:46:20 GMT

اعلام خسارت وارده به پلیس در زلزله کرمانشاه

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۵۲۲۶

فرمانده نیروی انتظامی از آسیب‌دیدگی 70 درصد از ابنیه پلیس در زمین لرزه کرمانشاه خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در حاشیه همایش روسای عقیدتی سیاسی یگان‌های مختلف ناجا که صبح امروز در مقر مرکزی عقیدتی سیاسی ناجا برگزار شد، با حضور در جمع خبرنگاران درباره اقدامات پلیس در زلزله اخیر اظهار کرد: نیروی انتظامی جزو نخستین نیروهایی بود که پس از زلزله در مناطق زلزله زده حاضر شد و ماموران ما از همان دقایق اولیه زلزله در این مناطق حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نیروی انسانی و امکانات پلیس در مناطق زلزله‌زده به مرور تقویت شد، گفت: همچنین تیم‌های روانشناسی از سوی پلیس به این مناطق اعزام شده و نسبت به اعزام نیروهای تازه نفس نیز به این مناطق اقدام شد.

فرمانده ناجا با بیان اینکه حضور ماموران پلیس در مناطق زلزله زده بحمدالله سبب ایجاد نظم و امنیت در این مناطق شد، خوشبختانه هیچ مشکل ناامنی در مناطق زلزله‌زده نداشتیم و امنیت در مرزها نیز تامین بود.

اشتری با بیان اینکه ماموران پلیس همچنان در مناطق زلزله زده حضور دارند، گفت: حضور ماموران تا هر زمانی که لازم باشد به شکل ویژه در این مناطق ادامه خواهد داشته و آنها نسبت به تامین نظم و امنیت، روان‌سازی ترافیک و همچنین مردم‌یاری اقدام خواهند کرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره آسیب‌دیدگی اماکن و ابنیه مرتبط به نیروی انتظامی در زلزله اخیر اظهار کرد: در این زمین لرزه به تعدادی از پاسگاه‌ها و ساختمان‌های خساراتی وارد شد. برخی از این ساختمان‌ها به شکل صددرصدی تخریب شده و برخی از ساختمان‌ها نیز 40 تا 50 درصد آسیب دیدند که البته در مجموع 70 درصد از ابنیه و ساختمان‌های ما دچار خسارت شده و آسیب دیده است.

فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه آسیب‌دیدگی به ابنیه پلیس سبب توقف خدمت‌رسانی پلیس در این مناطق نشده است، گفت: برخی از همکاران من در ساختمان‌ها و برخی دیگر نیز در چادرها حضور دارند و به مشکلات مردم رسیدگی می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت بازسازی و مقاوم‌سازی ابنیه و اماکن پلیس اظهار امیدواری کرد: هرچه سریع‌تر نسبت ساخت و ایمن‌سازی اماکن آسیب‌دیده اقدام خواهیم کرد.

اشتری همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نامه سردار قاسم سلیمانی به مقام معظم رهبری درخصوص پایان داعش اظهار کرد: این پیروزی را باید به فرمانده معظم کل قوا، خانواده شهدا، خانواده مدافع شهدای حرم و مردم سرافراز ایران و آزادگان سراسر جهان تبریک گفت. جا دارد در این میان از رشادت‌ها و فداکاری‌های سردار سرافراز قاسم سلیمانی قدردانی کنیم که واقعا نقش اساسی در آزادسازی این مناطق داشته و حضور میدانی ایشان در مناطق عملیاتی قوت قلبی برای رزمندگان و مدافعان بود. برای ایشان و هم‌رزمانشان آرزوی موفقیت دارم.

فرمانده ناجا درباره وضعیت معیشتی کارکنان پلیس نیز گفت: بارها گفته‌ام که خدماتی که همکاران من در پلیس ارائه می‌دهند قابل بیان نیست. بسیاری از همکاران ما جان خود را در راه دفاع از نظم و امنیت تقدیم کرده‌اند، اما در زمینه معیشت گام‌هایی برداشته شده و پشتیبانی‌هایی نیز صورت گرفته و من امیدوارم تا سال آینده این پشتیبانی‌ها و حمایت‌ها بیشتر شود.

رییس پلیس کشور همچنین در مورد نقش عقیدتی سیاسی در نیروی انتظامی گفت: عقیدتی سیاسی یکی از ارکان ناجاست و بحمدالله ارتباط خوبی در مجموعه پلیس با روحانیت و عقیدتی سیاسی برگزار شده است.

اشتری با بیان اینکه سازمان بزرگ ناجا نیز همواره از رهنمودها و تاثیرات عقیدتی سیاسی بهره‌مند می‌شود، گفت: امیدواریم این همکاری‌ها روزافزون شود.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۵۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند

کامران ساروقی با اشاره به خسارت سیل ۱۳۹۸ در لرستان اظهار داشت: این سیل خسارت بسیار بالایی به ابنیه، راه‌ها، اراضی کشاورزی و باغات این استان به‌ویژه در خرم‌آباد، کوهدشت، نورآباد، چگنی و پلدختر وارد کرد و اگر سد گاوشمار (معشوره) در لرستان ساخته می‌شد شاهد حجم ویرانگر سیل نبودیم، بنابراین اگر نمایندگان از احداث این سد دفاع می‌کردند خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی به پلدختر در سیل ۱۳۹۸ تحمیل نمی‌شد.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با اعلام اینکه "۱۶۰ میلی‌متر بارندگی در فروردین سال ۱۳۹۸ در دلفان داشتیم و تمام بستر رودخانه، باغات و اراضی حاشیۀ رودخانه را از بین برد. "، افزود: مسئولان بعد از وقوع حوادث تازه به فکر چاره‌جویی می‌افتند و برنامه‌ای بلندمدت برای جلوگیری از حوادثی مانند سیل وجود ندارد.

‌وی با بیان اینکه ۱۲ میلیارد مترمکعب آب در لرستان سالانه تولید می‌شود که این حجم عظیم از آب به‌صورت رواناب از این استان خارج می‌شود، ابراز کرد: عدم اجرای درست روش‌های آبخوان‌داری و آبخیزداری سبب بروز سیل در لرستان می‌شود.

ساروقی با توجه به قطع بی‌رویۀ درختان در لرستان یادآور شد: ساخت جاده‌های بدون مطالعه، تجاوز در حریم رودخانه‌ها، تغییرات در محیط‌زیست و بودجۀ ناچیز منابع طبیعی بر تکرار سیل در این استان افزوده است.

او با گریزی به قانون توزیع عادلانۀ آب در ۵۲ ماده، خاطرنشان کرد: ما در لرستان با وجود این قانون از حجم عظیم استفاده از تولید آب غافل مانده‌ایم و کشاورزان لرستان به‌دلیل عدم حق برداشت آب‌های تولیدی به شهر‌های دیگر مهاجرت کرده‌اند.

ساروقی با تذکّر اینکه حقابۀ لرستان فدای بازی‌های سیاسی شده است، تصریح کرد: رودخانۀ کشکان با آب‌آورد ۶ میلیارد مترمکعب ظرفیت ساخت سد را دارد، اما جوانان با وجود اراضی کشاورزی به حاشیۀ شهر‌ها کوچ کرده‌اند.

او بیان کرد: قانون توزیع عادلانۀ آب در لرستان اجرا نمی‌شود و از نمایندگان جدید درخواست می‌کنم از حقابۀ این استان در مجلس دفاع کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان با طرح این پرسش که چرا باید برنج در جنوب کشور با آب این استان کشت شود، اما کشاورزان خودمان از آب محروم باشند، اعتراض کرد: کشاورزان لرستان چرا حق کاشت یونجه و ذرت علوفه‌ای را ندارند؟!

ساروقی با اعلام اینکه مدیریت منابع آب لرستان با عملکرد ضعیف خود جفایی عظیم را در حق کشاورزان روا داشته‌است، توضیح داد: حدود ۴۰ سال است که حقابۀ این استان به‌دلیل عدم مدیریت و کوتاهی نمایندگان ضایع شده‌است.

او با طرح این سؤال که چرا ساخت سد گاوشمار با دستور مستقیم رئیس‌جمهور هنوز اجرایی نشده است، از مسئولان خواست که درصد پیشرفت فیزیکی این سد را از زمان صدور این دستور اعلام کنند.

رئیس سازمان نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی لرستان خاطرنشان کرد: خلأ روش‌های علمی و نوین در مدیریت رواناب‌ها، عدم اقدام به‌موقع و اقدامات پیشگیرانه سبب می‌شود شاهد خسارت هرسالۀ بارندگی در این استان باشیم.

منبع:تسنیم

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش : هرکسی عاشق ایران است، هرچه در توان دارد، برای جوانی جمعیت پای کار بیاورد
  • روحانیون مرزبانان فکری و اعتقادی جامعه هستند
  • خسارت بارش‌ها به کرمانشاه ناچیز بوده است
  • حقابۀ لرستان فدای بازی سیاسی شد/ کشاورزان مهاجرت کرده‌اند
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • خسارت سیل و تگرگ به مزارع کازرون
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • وارد آمدن خسارت بیش از ۲۵۳ میلیارد تومانی به بخش کشاورزی
  • کارگروه چابک و اثرگذار برای کاهش نرخ بیکاری
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد