Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@10:42:26 GMT

افتتاح 12 کلاس درس در بخش دشتیاری چابهار

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۷۹۷۴۴۳

افتتاح 12 کلاس درس در بخش دشتیاری چابهار

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: 12 کلاس درس در پنج مدرسه خیری در بخش دشتیاری از توابع شهرستان چابهار افتتاح و به بهره برداری رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چهاربهاران، رسول راشکی در آئین افتتاحیه مدارس خیری اظهار کرد: پنج مدرسه توسط یک خیر تهرانی در همایش خیران مدرسه ساز ویژه سواحل مکران شهریور سال گذشته در چابهار تعهد شد و هم اینک به همت این خیر به بهره برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: هر یک از این مدارس دارای افزون بر ۸۸ متر مربع فضای آموزشی است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان گفت: این مدارس با ۱۱ میلیارد و 100 میلیون ریال اعتبار ساخته شده است.

وی با بیان اینکه متوسط زیربنای فضای آموزشی در کشور ۵/۳۴ متر مربع و در سیستان و بلوچستان ۳/۱۱ متر مربع است، بیان کرد: برای رسیدن فضا‌های آموزشی استان به متوسط کشوری نیازمند ساخت افزون بر ۱۱ هزار کلاس درس هستیم.

راشکی گفت: ۱۸ هزار و ۹۳۴ کلاس درس در سیستان و بلوچستان وجود دارد که ۶ هزار و ۱۸۱ مورد آن نیاز به تخریب و بازسازی و چهار هزار و ۳۵۸ مورد آن نیازمند مقاوم سازی است.

وی خاطرنشان کرد: با همت وتلاش این خیر ما شاهد افتتاح پنچ مدرسه در روستای مختلف منطقه دشتیاری بودیم، که از این تعداد مدارس، دو مدرسه دربخش دشتیاری در روستاهای سیتل دلگان و شریش بازار؛ دو مدرسه در بخش مرکزی در روستاهای ندکان و جنگی هان بازار و یک مدرسه دربخش پلان در روستای مرادبازار این شهرستان افتتاح شد و برای ٣٠٠ نفر دانش آموز فضای آموزشی جدید احداث شده است.

عبدالرزاق سردارزهی رئیس آموزش و پرورش منطقه دشتیاری درحاشیه مراسم افتتاحیه از اضافه شدن ١٢ کلاس درس ابراز خرسندی کرد و گفت: مجموعه آموزش و پرورش منطقه دشتیاری با تمام توان در خدمت خیران است و با تلاش و همت خیران مدارسی که شایسته این مردم و دانش آموزان است بسازیم.

عبدالعزیز رامش مدیر عامل مجمع خیرین مدرسه ساز شهرستان چابهار نیز با بیان اینکه در حوزه شهرستان چابهار در سالهای اخیر به همت خیران در بحث فضاهای آموزشی کارهای قابل توجه ای انجام شده اما وسعت و محرومیت منطقه دشتیاری نیازمند ایجاد فضاهای بیشتری را می طلبد و مجمع خیرین شهرستان چابهار بیشترین جذب خیران بوده است.

امیربخش بلوچ دهیار روستای مرادبازار در آئین افتتاحیه مدرسه سه کلاسه گفت: تعداد زیادی از دانش آموزان در فضای باز و در زیر سایه درختان در گرما و سرما درس میخواندند و امروز بسیار خوشحالیم که فرزندانمان با همت خیران صاحب فضای آموزشی شدند.

انتهای پیاک/ ف

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۷۹۷۴۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • احداث ۵ هزار کلاس درس از محل مولدسازی در خراسان رضوی
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • هدفگذاری نوسازی مدارس برای احداث ۲ هزار کلاس درس در اردبیل
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • اضافه شدن ۱۹۵ کلاس درس به فضای آموزشی مسجدسلیمان
  • نخستین مدرسه هوشمند کودکان استثنایی در شهر جدید سهند افتتاح شد