Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-28@17:39:49 GMT

5 دردی که باید جدی بگیرید

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۰۷۹۲

به گزارش پارس نیوز،

اگر درد دارید و مطمئن نیستید چه اتفاقی در حال رخ دادن است، به بخش اورژانس بروید و اجازه دهید پزشکان آن را ارزیابی کنند. آن ها ترجیح می دهند فردی را ببینند و پس از تعیین این اختلال، او را به خانه بازگردانند تا اینکه این فرد با حمله قلبی یا دیگر مشکلات جدی در خانه نشسته باشد.

شایع ترین دردهایی که می توانند یک مشکل جدی سلامت را بیان کنند عبارتند از:

درد قفسه سینه

درد ناشی از حمله قلبی می تواند به عنوان فشار در مرکز قفسه سینه شما احساس شود، که ممکن است به فک، گردن و بازو گسترش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر علائم احتمالی حمله قلبی عبارتند از: تشدید درد در هنگام فعالیت بدنی، تنگی نفس، حالت تهوع و تعریق.

به طور متوسط دو ساعت طول می کشد تا فرد درد قفسه سینه را احساس کند و به بیمارستان برود، زیرا اغلب افراد فکر می کنند که ممکن است دچار سوءهاضمه شده اند که به زودی رفع خواهد شد. اما اگر شما دچار حمله قلبی باشید، هرچه بیشتر صبر کنید، عضله قلب بیشتر آسیب می بیند.

در بیمارستان، یک فرد مبتلا به درد قفسه سینه، الکتروکاردیوگرام را برای بررسی مشکلات الکتریکی قلب دریافت می کند. یکEKG (الکتروکاردیوگرام) غیر طبیعی می تواند یک حمله قلبی را نشان دهد که نیاز به مداخله فوری دارد، مانند آنژیوپلاستی. اگر EKG طبیعی باشد، پزشک ممکن است یک آزمایش خون برای بررسی علائم حمله قلبی انجام دهد.

سردرد

در حالی که اکثر سردردها نشانه ای از یک مشکل جدی نیستند، یک استثنا وجود دارد: درد ناگهانی، به خصوص پس از تقلا، و احساس داشتن بدترین سردرد زندگی، می تواند نشانه آنوریسم یا خونریزی در مغز باشد.این نوع سردرد به مراقبت پزشکی فوری نیاز دارد.

در بیمارستان، یک فرد مبتلا به سردرد ناگهانی و شدید ممکن است سی تی اسکن یا MRI داشته باشد. گاهی اوقات حتی اگر سی تی اسکن طبیعی است، هنوز در مورد آنوریسم احتمال وجود دارد، پزشکان با روش هایی خاص، به دنبال خون در مایع نخاعی خواهند بود، وجود خون در مایع نخاعی نشانه ای از خونریزی است که ممکن است بر روی سی تی اسکن نمایش داده نشده باشد.

درد شکمی

دردهای شکمی یکی از شایع ترین شکایت هایی است که در اورژانس دیده می شود. در حدود نیمی از موارد، تشخیص خاصی وجود ندارد.

علل شایع درد شکم عبارتند از آپاندیسیت، سنگ صفراوی (ذخایر سخت مایع گوارشی که ممکن است در کیسه صفرا ایجاد شوند)، پانکراتیت (التهاب پانکراس) و دیورتیکولیت (وقتی که کیسه های دیواره روده بزرگ ملتهب یا آلوده می شوند).

آپاندیسیت با درد در قسمت پایین سمت راست شکم همراه است و اغلب همراه با تب، تهوع و استفراغ خواهد بود. هر کسی که با این علائم باشد، باید به طور مستقیم به اورژانس برود.

اگر درد به وسیله آپاندیسیت ایجاد شود، تشخیص سریع مهم است، زیرا اگر قبل از پارگی آپاندیس شناسایی شود، جراح می تواند آپاندیس را با عمل جراحی لاپاروسکوپی حذف کند. اگر عمل جراحی تا بعد از شکستگی آپاندیس انجام نشود، جراحی پیچیده تر شده و دوره بهبودی طولانی تر است.

سنگ های صفراوی باعث ایجاد درد در قسمت فوقانی قسمت راست شکم، اغلب پس از خوردن غذاهای چرب می شوند. درد می تواند شدید باشد و اغلب با حالت تهوع همراه است. همانند آپاندیسیت، با تشخیص زودتر، عمل جراحی ساده تر وبهبودی سریع تر می شود.

کمردرد

در حالی که اغلب موارد درد کمر ناشی از فشار عضلانی است، برخی از انواع کمردرد علائم یک مشکل جدی است. درد پشتی همراه با ضعف و بی حسی در سینه ها و پاها و یا همراه با تب باید بلافاصله بررسی شود. این نوع از درد پشتی می تواند نشانه ای از عفونت نخاعی باشد که باید به سرعت مورد بررسی قرار گیرد تا خطر آسیب دائمی به نخاع کاهش یابد.

درد شدید قسمت فوقانی کمر ، همراه یا بدون همراهی درد قفسه سینه، می تواند نشانه ای از حمله قلبی یا آنوریسم باشد.

پادرد

اگر درد پا همراه با تورم پا مشاهده شود، ممکن است نشانه ای از لخته شدن خون باشد. خطر لخته شدن خون بعد از یک مدت طولانی از بی حرکتی، مانند رانندگی طولانی مدت یا بعد از اینکه یک فرد در معرض عمل جراحی قرار گرفت، بالاتر است. درد ناشی از لخته شدن خون بیشتر شبیه تپش یا تیرکشیدن است. یک لخته خون با سونوگرافی تشخیص داده می شود.

پزشکان مصرند یک لخته خون را در اسرع وقت شناسایی و درمان کنند، زیرا یک لخته بدون درمان می تواند بزرگ تر شده و به ریه برود، جایی که می تواند یک مشکل تهدید کننده زندگی را ایجاد نماید.

آیا باید اول با پزشک خود تماس بگیریم؟

وقتی احساس درد ناگهانی و شدید می کنید، ممکن است تردید کنید که آیا اول باید با پزشک خود تماس بگیرید یا باید مستقیما به بیمارستان بروید؟

اگر درد در قفسه سینه شما باشد، بلافاصله به بیمارستان بروید. برای انواع دیگر درد نیز، اغلب بهتر است مستقیم به بیمارستان مراجعه کنید. اگر مطمئن نیستید، می توانید با دکتر خود تماس بگیرید، اما اغلب اوقات آنها به شما می گویند که به اورژانس بیمارستان بروید.

 

منبع: پارس نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۰۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید

آیت‌الله محمدرضا ناصری  نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد در خطبه‌های این هفته نماز جمعه یزد،  بر نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید تاکید کرد و گفت‌: استفاده از شرکت‌های دانش‌بنیان، راه میان‌بر برای جهش تولید است.

 وی اعلام کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند خیلی از مسائل و مشکلات ما را حل کنند و با وجود این شرکت‌ها، هیچ بن‌بستی در بخش تولید و صنعت نباید وجود داشته باشد.

در حال تکمیل...

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین باعث سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • صفر تا صد آرایشگری مردانه را در کمترین زمان ممکن یاد بگیرید /درآمد و مزیت
  • آسمان غرب موفق نبود/ شیرودی: درجه تشویقی‌ام را پس بگیرید
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین تره بار
  • ۶ علامت مهم حمله قبلی را بشناسید
  • دست رد پاکستان به سینه آمریکا درباره رابطه با ایران
  • راه‌های تقویت اعتماد به نفس با افزایش سن
  • نقش آفرینی جوانان نخبه در توسعه جهش تولید/جلوی مونتاژ‌ها را بگیرید
  • ویدیو/ تشخیص نارسایی قلبی توسط هوش مصنوعی با اسکن پا