Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که طیف اصلی مخاطب تاکید‌های رهبری در مسئله اقتصادمقاومتی دولت‌ها بوده‌اند، اما حتی به اعتراف بسیاری از دولتی‌ها، کمترین توجه‌ به این مسئله راهبردی از سوی دولتمردان صورت گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بصیر نیوز، چندسالی است که مقام معظم رهبری در جلسات و دیدارهای مختلف با مردم و ارکان مختلف کشوری بر تحقق اقتصاد مقاومتی در جامعه تاکید می‌کنند و تنها راه برون‌رفت از وضعیت نامناسب اقتصادی و مقابله با تحریم‌های ظالمانه دشمن را توجه ویژه به این بحث می‌دانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 ضمیر اصلی خطاب رهبری کیست؟

این در حالی است که طیف اصلی مخاطب این تاکید‌های رهبری دولت‌ها بوده‌اند، تا مردم کشور بتوانند با برنامه‌ریزی‌های هدایت‌گر و حمایت‌گرایانه دولت، به رفاه بیشتری دست پیدا کنند، اما حتی به اعتراف بسیاری از دولتی‌ها، کمترین توجه‌ به این مسئله راهبردی از سوی دولتمردان صورت گرفته است به طوریکه رهبری امسال را با تاکید بر تحقق شعار «اقتصاد مقاومتی، تولید واشتغال»  آغاز کرده‌اند.
 
اقتصاد مقاومتی همان نسخه شفابخشی است که بسیاری از کارشناسان برجسته اقتصادی کشور، آن را در برابر تهدیدهای دشمن موثر می‌دانند، به همین دلیل بسیاری از جوانان کشور با دریافت تسهیلات ارائه شده از سوی بسیج سازندگی نواحی سپاه شهرستان خود اقدام به تحقق این امر می‌کنند.
 
با اقتصاد مقاومتی، مشکل اشتغال حل می‌شود

خیرالله باقرزاده فرمانده سپاه فریدونکنار در گفت‌وگو با خبرنگار ما با اشاره به اهمیت موضوع اقتصادمقاومتی اظهار کرد: اقتصادمقاومتی می‌تواند توان اقتصادی و تولید و اشتغال کشور را رشد دهد.
 
وی با اشاره به اینکه تحقق اقتصادمقاومتی دست بیگانگان را از فشار اقتصادی بر کشور قطع می‌کند، خاطرنشان کرد: دولت باید توجه خود را بیشتر معطوف به اجرای طرح اقتصادمقاومتی در کشور کند که با تاکید و یادآوری زیاد مقام معظم رهبری مشخص می‌شود که هنوز این امر میسر نشده است.
 
فرمانده سپاه فریدونکنار از ارائه تسهیلات برای طرح‌های اقتصادمقاومتی از سوی بسیج سازندگی این شهرستان خبر داد و تصریح کرد: برای سال ۹۶ و تاکنون مبلغ یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال برای تسهیلات اقتصادمقاومتی نزد بسیج سازندگی قرار دارد که بسیجیان می‌توانند با ارائه طرح از این تسهیلات برخوردار شوند.
 
لزوم اعطای تسهیلات به تولیدکننده‌ها

باقرزاده با بیان اینکه سپاه حمایت‌های لازم را از طرح‌های اقتصادمقاومتی انجام می‌دهد، افزود: تسهیلات اعطا شده در قالب عقود اسلامی است و  فعالان این زمینه باید تسلط خوبی بر طرح‌های خود داشته باشند.
 
محمدعلی توکلی یکی از فعالان عرصه اقتصادمقاومتی در فریدونکنار در گفت‌وگو با ما اظهار کرد: پیرو تحقق بیانات رهبری در قالب طرح اقتصادمقاومتی دو حوضچه پرورش ماهی با تراکم فشرده برای تولید سالم و ایجاد اشتغال احداث شد.
 
وی با اشاره به اینکه زیربنای این طرح با هزینه ۵۰ میلیون تومان در سال ۹۴ بنا نهاده شد، خاطرنشان کرد:  مساحت این استخر ۲۰۰ مترمربع است که در هرماه یک میلیون تومان درآمد برآورد شده است که به ازای آن برای ۲ نفر شغل ایجاد می‌شود و از فروردین سال جاری فعالیت این طرح شروع شده است.
 
تسهیلات بانک‌های دولتی مغایر با طرح اقتصاد مقاومتی است

این فعال اقتصادمقاومتی با بیان چالش‌های پیش روی طرح‌های اقتصادمقاومتی، تصریح کرد: با توجه به پیگیری‌های زیاد، تاکنون هیچ حمایتی از نهادهای دولت همانند اداره شیلات،جهاد کشاورزی و غیره نشده است که این خود یک اشکال بزرگ بر سر راه اشتغال و تولید است.
 
توکلی بر لزوم حمایت دولت برای موفقیت‌ طرح‌های اقتصادمقاومتی تاکید کرد و گفت: در آغاز کار، تسهیلات ۱۵ میلیون تومانی از سوی بسیج سازندگی دریافت شد، اما با توجه به عدم حمایت نهادهای دولتی، از پرداخت اقساط تسهیلات درمانده شدم و نه تنها تامین هزینه‌های پرورش ماهی سخت شده بلکه در هزینه تامین معاش زندگی خود مانده‌ام.
 
وی در پایان گفت: از مسئولان مربوط در بحث اقتصادمقاومتی تقاضا دارم که موانع پیش روی جوانان را از سر راه تولید و اشتغال بردارند تا با برطرف کردن مشکلات، آن‌ها بتوانند نقش موثری در تحقق اقتصادمقاومتی داشته باشند.
 
به گزارش خبرنگار ما، سهل انگاری نهادهای دولتی نسبت به طرح‌های اقتصادمقاومتی در حال ضربه زدن به این طرح‌ها است و اگر حمایت‌های سپاه و بسیج سازندگی در این راستا نباشد باید کرکره اقتصادمقاومتی را پایین کشید.     انتهای پیام/  

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۸۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود

به گزارش قدس آنلاین، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در سی و پنجمین جشنواره ملی تقدیر از کارگران نخبه، گروه‌های کارگری و واحدهای نمونه اظهار کرد: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند. تولید محور همه تلاش های ماست و محور تولید هم کارآفرینی و کارگر است. نقش کارگران در این زمینه بی بدیل است و باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود تا تولید ما هم در کیفیت و هم کمیت رشد کند.

وی ادامه داد: باید محصولی تولید شود که در دنیا بهترین باشد و تولید این محصولات از کشور ما برمی‌آید. استاندارد کف مشخصات یک کالاست و کالای تولدی ما باید در دنیا برتر باشد. در سریلانکا صدور خدمات فنی و ومهندسی انجام شده و ومهندسان آنجا می‌گفتند، کار بسیار علمی و دانش پایه انجام شده است. این کار چند منطوره بود و سد و نیروگاه ایجاد شده بود. مهندسان ما گفتند شاید اولین کاری است که در آن منطقه انجام شده است.

رئیسی ادامه داد: رهبری حکیمانه فرمودند که در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند که باید به این نخبگان توجه شود. باید از ایده پردازی حمایت کرد. ایده پردازی در دانشگاه مهم است، اما کسی که در عمل صاحب ایده شده است، باید مورد حمایت و توجه قرار گیرد.

رئیس جمهور با بیان اینکه رشد فرهنگ کار در کشور بسیار مهم است، گفت: باید به کار و کارگر توجه شود. عمل برتر و موثر مهم است. بین نماز اول وقت و نماز قضا تفاوت وجود دارد. تاکید دارم کار زمان شناسانه اهمیت دارد. در زمان دفاع مقدس کارهایی در کارخانه‌ها انجام شد که ما را از کشورهای بیگانه بی نیاز کرد. کارهایی که همراه با خلاقیت و نوآوری بود. کارگران ما سابقه این کارها را نداشتند. الان هم به ما جنگ اقتصادی به ما تحمیل شده است که تاکنون جوانان، کارگران و کارفرمایان ما نشان دادند که همچنان که رزمندگان ما سیلی محکمی به دشمن زدند، کارگران ما هم در عرصه اقتصادی سیلی محکمی به دشمن خواهند زد، دشمنان فکر می کنند با تهدید و تحریم می توانند ما را متوقف کنند.

وی افزود: ما رشد تولید، رشد اقتصادی، رشد نوآوری داریم و در حوزه فناورانه رشد داریم.رشد کمی در شرکت‌های دانش بنیان داریم. جامعه کارگری و کارآفرنی ما پای کار است و این جای تقدیر دارد.
رئیس جمهور با اعلام اینکه لایحه امنیت شغلی کارگران در دولت تصویب شده و در مجلس پیگیری می‌شود تا کار سریعتر به نتیجه برسد، خاطرنشان کرد: ثبات شغلی بسیار مهم است. ما امروز شاهیدم که اشتغال در کشور افزایش و بیکاری کاهش یافته و این جای افتخار دارد. زمینه شغل برای تحصیل کردگان بهتر از قبل فراهم شده است. بیمه کارگران ساختمانی بسیار مهم است. وزیر گفته است که موانع این کار در حال رفع است. بیمه کارگران ساختمانی مورد تاکید دولت است.

رئیسی همچنین با بیان اینکه سازوکار قانونی سه‌جانبه دولت، کارفرما و کارگر خوب است و ادامه یابد تا تصمیم مناسب با تورم گرفته شود و قابل دفاع است، افزود: بانک‌ها با اشتغال، مسکن و ازدواج همراهی کنند. تاکید می‌کنم که در پرداخت وام برای این سه موضوع که به رفع دغدغه جوانان کمک می کند، همراهی کنند. باز هم تاکید می کنم که بانک‌ها مساعدت بیشتری داشته باشند.

رئیس جمهور خاطرنشان کرد: مسئول بانک رفاه کارگران اعلام کردند که آمادگی دارند که برای تسهیلات مسکن کارگران کمک کنند که من از وی تشکر می کنم تا این دغدغه کارگران را حل کنند. سهم مسکن در سبد هزینه خانوداه زیاد است و بنای دولت این است که با امکاناتی که در کشور وجود داردآن را حل کند. یکی از امکانات مهم کشور، زمین است و ممکن در مرکز استان یا تهران زمین نداشته باشیم، اما آن طرف تر از تهران، تبریز یا مشهد و مرکز استان امکان تهیه زمین وجود دارد. از همه مدیران شرکت‌ها و کارخانجات می خواهم همت کنند تا تعاونی‌های مسکن فعال شوند. وزارت راه و شهرسازی آمادگی برای رفع دغدغه مسکن را دارد. مسکن دغدغه مهمی برای کارگران است و باید این دغدغه رفع شود.

رئیسی در ادامه گفت: مهارت ورزی برای همه لازم است برای هر کاری دانش‌افزایی و مهارت افزایی لازم است. مهارت و دانش باید به روز شود. همواره باید نسبت به کسب دانش اقدام کرد. دنیا هم دنیای اطلاعات، ارتباطات و دانش است. در گذشته حرف دولت الکترونیک مطرح بود و امروز بحث دولت هوشمند مطرح است . در سال های گذشته دولت‌ها نتوانستند دولت الکترونیک را اجرایی کنند  و الان 37 درصد دولت الکترونیک محقق شده است. همه ما محتاجیم که دانش‌مان به روز شود و مهارت افزایی و دانش افزایی برای جامعه کارگران هم اهمتی زیادی دارد.

وی در پایان گفت: هزاران کارگر مشغول به کار شده‌اند و کارخانجات تعطیل دوباره احیاء شده اند. تعطیلی کارخانجات مشکلات زیادی در زندگی کارگران ایجاد کرده است. کارخانه‌های زیادی بودند که از گردونه تولید خارج شده بودند و اما الان به چرخه تولید بازگشته‌اند. قریب به 10 هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل به تولید برگشته‌اند. تاکید کرده‌ام که مسئولان اجازه ندهند کارخانه‌ای به هر دلیلی تعطیل شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فرهنگ جهادی و تفکر بسیجی راهکار تحقق «ما می توانیم»
  • اعطای نشان ملی اقتصاد مقاومتی به " شرکت آرد هشترود "
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • رئیسی: دشمن حتماً در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند / باید همه حمایت‌های حقوقی، مالی و اجتماعی از کار و کارگر انجام شود
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • رییس نهاد رهبری در دانشگاه‌های خراسان رضوی: هم افزایی فعالیت‌های سپاه با دانشگاه برکت دارد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد