Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@06:59:33 GMT

کیفیت تولیدات داخلی کم نشده است

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۰۱۴۴۸

کیفیت تولیدات داخلی کم نشده است

مدیرکل نظارت بر اجرای صنایع غیرفلزی سازمان ملی استاندارد ایران گفت: فعالیت مناسب مدیران کنترل کیفی سبب شد که به کیفیت محصولات در دوران زکام اقتصادی و بیماری صنعت، کیفیت محصولات تولید داخل کاهش نیابد.

به گزارش ایسنا، محمد احمدی‌مقدم امروز در همایش روز ملی کیفیت در استان زنجان که به میزبانی سالن اجتماعات شهید نوری مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، اظهار کرد: دستیابی به کیفیت و استانداردها راهی طولانی و بی‌انتها است که نیازمند تلاشی مستمر و با برنامه‌ریزی است؛ چرا که بدون برنامه‌ریزی نمی‌توان راه به جایی برد و تصمیم‌گیری‌ها باید با اهداف کلان کشور هماهنگ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسئول با اشاره به ضرورت آموزش برای مدیران کنترل کیفی، ادامه داد: در نیمه نخست امسال قریب به ۱۴۸ هزار نفر - ساعت برای مدیران کنترل کیفی در کشور اجرا شده و باید توجه داشت که آموزش به صورت یکنواخت و تکراری نباشد و اهمیت آموزش به حدی است که در مراسم ملی کیفیت در ۳۰ آبان‌ماه از فعالینی که در حوزه آموزش عملکرد مناسبی داشتند، تقدیر شد.

وی با بیان اینکه همه مکلف به اجرای سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی هستند، افزود: همه باید در راستای اهداف برنامه ششم توسعه به خصوص بند (پ) ماده ۶۰ فعالیت‌های مناسبی را انجام دهند و با توجه به منشور حقوق شهروندی فعالیت خود را با روحیه‌ای جهادی ادامه دهند.

احمدی‌مقدم خاطرنشان کرد: آن‌گونه که گفته شد کیفیت تعریف پیچیده‌ای دارد ولی تعبیر آن آسان است و انتظار می‌رود که تولیدکنندگان به سمت تولید با کیفیت مطلوب مصرف‌کننده حرکت کنند که این مهم با توجه به سیاست‌های اقتصاد مقاومتی قابل دسترسی است و باید برای ساماندهی استاندارد صنعت ساختمان کشور گام‌هایی برداشت.

مدیرکل نظارت بر اجرای صنایع غیرفلزی سازمان ملی استاندارد ایران، یادآور شد: ایران کشوری است که همواره در معرض تحریم از جانب سایر کشورها بوده است که گاهی شکنندگی را برای تولیدات ایرانی به همراه داشته است و از آنجایی که هر کشور به دنبال ایجاد شرایط بهتر برای خود است، ایران نیز می‌تواند با تاسی از سیاست‌های اقتصاد مقاومتی شرایط خود را بهبود بخشد.

وی تصریح کرد: افزایش پوشش استاندارد برای محصولات داخلی بند ۲۴ سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی است که رسیدن به این مهم با تدوین و اجرای استانداردها که مدیران کنترل کیفی افرادی متخصص در این زمینه هستند، میسر است و تولید محصولاتی با کیفیت و استانداردهای بالا سبب راهیابی این کالاها به بازارهای سایر کشورها می‌شود.

احمدی‌مقدم در رابطه با رویکرد نوین استاندارد، اظهار کرد: در این رویکرد به دنبال آن هستیم که از بروکراسی اداری صرف‌نظر شود که سبب صرفه‌جویی در وقت و هزینه را به دنبال دارد و مبنای این رویکرد بر خود اظهاری و خودکنترلی است و واحدهای تولیدکننده اظهاریه انطباق خود را بر اساس استانداردهای بین‌المللی، ملی، منطقه‌ای یا کارخانه‌ای اظهار می‌کنند به عبارت دیگر استانداردسازی از بطن واحد تولیدی انجام می‌شود.

این مسئول یادآور شد: در حال حاضر زیرساخت‌های سامانه‌ای این رویکرد نوین آماده شده و هماهنگی‌های لازم نیز با وزارت صنعت، معدن و تجارت به عمل آمده و ابلاغیه‌هایی نیز توسط وزیر صنعت در ارتباط با این موضوع انجام شده است.

در ادامه این جلسه، رئیس انجمن مدیران کنترل کیفیت استان زنجان، گفت: تجهیزات، نیروی انسانی، مواد اولیه سه ضلع مثلث تولید هستند که در صورت وجود همه این موارد در سبب تولید کالای باکیفیت می‌شود و اگر هرکدام از این سه فاکتور به مشکلی مواجه شوند، از کیفیت محصول کاسته می‌شود.

علیرضا مینویی ادامه داد: در سال‌های قبل با تحریم مواد اولیه، مواد اولیه مرغوبی به کشور وارد نشد تجهیزات کارخانه‌ها نیز فرسوده بود یا از ماشین‌آلات نامناسب چینی خریداری می‌شود و کارفرمایان به بهانه‌های مختلف از نیروی کار ناکارآمد استفاده می‌کردند که انتظار می‌رفت کیفیت محصولات داخلی کاهش یابد که با فعالیت مناسب مدیران کنترل کیفی محصولات کیفیت خود را حفظ کردند.

وی افزود: فعالیت مناسب مدیران کنترل کیفی سبب شد که به کیفیت محصولات در دوران زکام اقتصادی و بیماری صنعت، کیفیت محصولات تولید داخل کاهش نیابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۰۱۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی دانشجوی دکتری تخصصی توسعه کشاورزی از دانشگاه زنجان درباره علت انجام این طرح گفت: استان مازندران با توجه به موقعیت خاص اقلیمی از گذشته به عنوان یکی از پایه‌های اصلی کشاورزی و تأمین مواد غذایی در ایران مطرح بوده و در بسیاری از محصولات کشاورزی ازجمله مرکبات در کشور از بالاترین جایگاه برخوردار است. به همین علت باید با شناخت کامل همه ابعاد و ویژگی‌های این پدیده‌ها، روند تغییرات و نوسانات عوامل اقلیمی برای ارزیابی امکان بروز تغییرات اقلیمی احتمالی بررسی شود.

وی ادامه داد: از طرفی، معیشت خانوارهای روستایی وابسته به کشاورزی است و این آسیب‌پذیری می‌تواند اثرات غیرمستقیمی برالگوی تجارت، توسعه و امنیت غذایی داشته باشد. در سال‌های اخیر توجه مجامع علمی جهان به موضوع تغییر اقلیم بیشتر در زمینه‌های اثرات و پیامدهای تغییر اقلیم و بررسی سازوکارهای تاب‌آوری و سازگاری در مقابل تغییر اقلیم معطوف شده و در سطح جهانی، تغییرات چشمگیری در نگرش نسبت به مخاطرات دیده می‌شود. بر اساس این نگرش، برنامه‌های کاهش مخاطرات باید به دنبال ایجاد و تقویت ویژگی‌های جوامع تاب‌آور باشند و در زنجیره مدیریت سوانح به مفهوم تاب‌آوری نیز توجه کنند.

هاشمی ساداتی تصریح کرد: سازگاری در کشاورزی با توجه به محرک اقلیمی و اصلاحات مرتبط با آن و مطابق با گونه‌های مختلف مزرعه و مکان‌ها، و شرایط اقتصادی، سیاسی و سازمانی انجام می‌شود. مناطق مختلفی از کشور در سال‌های اخیر تحت تأثیر نوسانات آب و هوایی و تغییر اقلیم قرار گرفته‌اند که از این بین می‌توان به مناطق کشاورزی استان مازندران اشاره کرد.

وی خاطر نشان کرد: نتایج این پژوهش در سیاستگذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های ملی، منطقه‌ای و محلی برای مقابله با آثار وپیامدهای نوسانات وتغییرات اقلیمی در کشور و استان مورد استفاده جدی و کاربردی قرار می‌گیرد و به تدوین برنامه‌ها و اقدامات عملیاتی لازم برای افزایش ظرفیت‌های سازگاری و تاب‌آوری بخش کشاورزی وجوامع محلی در مواجهه با تغییرات و نوسانات اقلیمی کمک می‌کند.

هاشمی ساداتی گفت: توجه به مسأله تغییر اقلیم از اهداف و اولویت‌های کشور‌های مختلف جهان است چراکه با مسائل دیگری از جمله کاهش فقر، امنیت غذایی، دستیابی به خدمات بهداشتی، آموزش و انرژی ارتباط مستقیم دارد.

وی افزود: تغییر اقلیم تأثیر قابل توجهی بر منابع آب خاورمیانه می‌گذارد و به دنبال آن کشور ما نیز با چالش‌های جدی به‌خصوص در بخش آب و کشاورزی مواجه خواهد شد. از طرفی کشاورزی یکی از حساس‌ترین بخش‌هایی است که در معرض تغییرات اقلیمی قرار دارد.

این محقق و پژوهشگر در ادامه بیان کرد: شواهد موجود نشان می‌دهد که تغییر اقلیم و اثرات آن جهانی است، اما بیشترین اثرات نامطلوب را بر کشورهای در حال توسعه به ویژه کشورهای آفریقایی و آسیایی به‌خاطر پایین بودن ظرفیت مقابله‌شان می‌گذارد.

وی تصریح کرد: کشاورزی را می‌توان یک فعالیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی دانست که طیف وسیعی از خدمات زیست بوم را فراهم می‌کند. مهمتر از همه اینکه کشاورزی به اشکال و در مکان‌های مختلف به تغییر اقلیم حساس شده و ظرفیت مدیریت این خطر نیز در این مناطق متغیر است.
این محقق و پژوهشگر افزود:

«تحلیل آسیب‌پذیری و تاب‌آوری باغداران مرکبات در سازگاری آن‌ها در برابر تغییر اقلیم در استان مازندران» عنوان طرحی است که سیدعبدالحمید هاشمی ساداتی در قالب رساله دکتری با راهنمایی اسماعیل کرمی دهکردی ون حمایت بنیاد ملی علم ایران انجام داده است .

دیگر خبرها

  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • تولید کنندگان مبلمان فضای باز
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • آب چاه بخورید اما آب بسته‌بندی شده نه! | حرف‌های جنجالی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی ؛ دروغ بزرگ مافیای روغن چیست؟ | برنج ایرانی بخورید چون..
  • دبیرکل جمعیت مبارزه با دخانیات: مالیات مهم‌ترین عامل برای کنترل مصرف دخانیات است