Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل گفت: در حال حاضر اکثر مرغداری‌های استان با مشکل کمبود نقدینگی و بدهی‌های سررسید وام‌های گذشته روبرو هستند.

‌صابر نوروزی در گفت‌وگو‌ با ایسنا،‌ اظهار کرد: اتحادیه مرغداران استان اردبیل در سال 83 با عضویت شش شرکت تعاونی مرغداران تشکیل و به عنوان تنها تشکل صنفی و تخصصی صنعت طیور استان نسبت به خدمات‌رسانی به تولیدکنندگان این صنعت اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر با اضافه شدن دو شرکت تعاونی دیگر در مجموع با تحت پوشش قرار دادن اکثریت مرغداری‌های استان با ظرفیت حدود 6 میلیون قطعه در حال فعالیت است، خاطرنشان کرد: اتحادیه مرغداران استان اردبیل در سه تشکل کشوری مرتبط با صنعت طیور از جمله اتحادیه سراسری مرغداران سراسری گوشتی کشور، صندوق حمایت از توسعه صنعت طیور کشور و انجمن ملی طیور ایران عضو و سهام‌دار می‌باشد که در سال‌های گذشته قسمتی از نهاده‌های مورد نیاز تولیدکنندگان اعم از ذرت و سبوس از این طریق تهیه و در بین اعضای اتحادیه توزیع شده و رضایت نسبی تولیدکنندگان را نیز در پی داشته است. 

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: در سال‌‌های اخیر با بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی و اتحادیه سراسری مرغداران و هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان اردبیل یکی از وظایف اتحادیه مدیریت جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان است که طبق سهمیه اعلامی از سوی جهاد کشاورزی سهم استان تعداد یک میلیون و 70 هزار قطعه در ماه است که این اتحادیه موفق به کسب رتبه برتر کشوری در زمینه مدیریت جوجه‌ریزی شده است.

نوروزی به وضعیت صنعت مرغداری در استان اردبیل اشاره کرد و افزود: در حال حاضر اکثر مرغداری‌های استان اردبیل با کمبود نقدینگی و سررسید بدهی‌های گذشته و فرسودگی واحدهای موجود روبرو هستند و می‌توان گفت بسیاری از این واحدها نیاز ضروری به بهینه‌سازی دارند. 

وی ادامه داد: از طرف دیگر نبود کشتارگاه‌های مجهز و سردخانه‌های ذخیره‌سازی گوشت مرغ با توجه به ظرفیت تولیدی استان، نبود زیرساخت‌های لازم برای صادرات محصولات تولیدی مرغداران استان تولید کنندگان را با مشکل جدی مواجه کرده به طوری که این استان دارای تولید مازاد بر نیاز بوده که تصمیمی برای نگهداری و صادرات این تولیدات از سوی مسئولان گرفته نشده است. 

مدیرعامل اتحادیه مرغداران استان اردبیل اضافه کرد: این در حالی است که با صدور مجوزهای جدید برای احداث واحدهای مرغداری و بروزرسانی تجهیزات و امکانات واحدهای موجود ظرفیت تولید استان بیشتر از قبل نیز خواهد شد، بنابراین توجه به زیرساخت‌ها و فراهم کردن امکان بسته‌بندی و صادرات محصول تولیدی اجتناب‌ناپذیر است.

نوروزی عمده مشکل مرغداران را در حال حاضر با آن گریبانگیر هستند را یادآور شد و گفت: نوسانات شدید و کمرشکن قیمت نهاده‌های مورد نیاز، قیمت بالای محصولات تولیدی، وجود جوجه‌ریزی‌های غیرمجاز که منجر به اخلال در مدیریت جوجه‌ریزی و همچنین مختل نمودن تنظیم بازار می‌شود، در حال حاضر تولیدکنندگان را با مشکل مواجه کرده و از سوی دیگر مازاد تولید را نیز بر این چرخه تحمیل می‌کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۰۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ مرکز آمار در گزارشی اطلاع داد: در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­‌های صنعتی کشور نسبت به ماه قبل (تورم ماهانه) به منفی ۴.۱ درصد رسید که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (منفی ۲.۰ درصد)، ۲.۱ واحد درصد کاهش یافته‌است. در میان قلم­‌های مرغداری­‌های صنعتی، بیشترین میزان افزایش قیمت مربوط به قلم" مرغ حذفی " (۱.۶ درصد) و بیشترین میزان کاهش قیمت مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه " (۱۱.۱- درصد) می‌باشد.

کاهش تورم نقطه به نقطه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده بخش مرغداری­های صنعتی کشور نسبت به ماه مشابه سال قبل (تورم نقطه به نقطه) ۵۱.۸ درصد بوده‌است که در مقایسه با همین اطلاع در ماه قبل (۵۸.۴ درصد) ۶.۶ واحد درصد کاهش داشته‌است. به عبارتی، میانگین قیمت دریافتی توسط تولیدکنندگان محصولات مرغداری­های صنعتی به ازای تولید قلم­های خود در داخل کشور، در اسفند ماه ۱۴۰۲ نسبت به ماه مشابه سال قبل، ۵۱.۸ درصد افزایش دارد. در بین قلم­های مرغداری­‌های صنعتی، کمترین تورم نقطه به نقطه مربوط به قلم " کود" (۲۴.۵ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه " (۱۲۹.۲ درصد) می­‌باشد.

کاهش تورم سالانه

در اسفند ماه ۱۴۰۲ تغییرات میانگین شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری­های صنعتی در داخل کشور در دوازده ماه منتهی به این ماه نسبت به مدت مشابه در سال قبل به ۵۷.۸ درصد رسید که نسبت به همین اطلاع در ماه قبل (۵۹.۵ درصد)، ۱.۷ واحد درصد کاهش نشان می­دهد. در ماه مورد بررسی، در میان قلم­های مرغداری­های صنعتی کشور، کمترین تورم سالانه مربوط به قلم " تخم مرغ خوراکی" (۲۵.۴ درصد) و بیشترین آن مربوط به قلم " جوجه‌ی یک روزه " (۱۰۰.۷ درصد) می­‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌ان
  • مافیای واردات مرغ در کمین نشسته‌اند
  • قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
  • تخریب صنف و صنعت طلا و جواهر به بهای اجرای یک سامانه
  • ساخت فرودگاه هایی که تبدیل به لانه پرندگان شد
  • صادرات تخم مرغ به ۳۰ هزارتن رسید
  • اشتغال بیش از ۶ هزار نفر در صنعت زنبورداری استان اردبیل
  • ربیعی سرمربی پایه‌های ذوب‌آهن شد!
  • زنجیره یکپارچه تامین و تولید مرغ در گلستان تشکیل می‌شود
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید