Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساری - ایرنا - محیط زیست مازندران در پی هشدار سازمان دامپزشکی کشور در باره احتمال شیوع آنفلوانزا حاد پرندگان ، شکار پرندگان مهاجر زمستان گذران را برای شکارچیان دارای پروانه محدود شکار ممنوع کرد.

مدیرکل محیط زیست مازندران روز یکشنبه به خبرنگار ایرنا گفت که به محیط بانان دستور داده شده است تا برای حفظ سلامت جامعه برابر قانون با تمامی شکارچیان اعم از دارندگان مجوز و پروانه و غیرقانونی برخورد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینعلی ابراهیمی کارنامی با اشاره به هشدار سازمان دامپزشکی ، تاکید کرد : به تمام محیطبانان در تالاب ها و آببندان های مازندران توصیه شد تا به شکارچیان دارای مجوز اجازه شکار ندهند و هرگونه شکار تا قبل از عادی شدن شرایط تخلف محسوب می شود.
طبق آمار حدود 20 هزار شکارچی پرنده با مجوز شکار از محیط زیست در مازندران فعالیت دارند. آمار شکارچیان فاقد مجوز به حدود 100 هزار نفر می رسد.
مدیرکل محیط زیست مازندران گفت : با شکارچیان غیرمجاز هم همانند قبل برخورد قانونی می شود و مقابله با این افراد متخلف ارتباطی به هشدار سازمان دامپزشکی و اجرای طرح ممنوعیت شکار ندارد.
ابراهیمی کارنامی از شکارچیان دارای مجوز خواست در صورت مشاهده موارد مشکوکی از مرگ پرندگان مهاجر ، موضوع را به دامپزشکی و یا محیطبانان اطلاع دهند.
همه ساله در آستانه فصل سرد سال 150 گونه از پرندگان مهاجر برای زمستان گذرانی به تالاب و آببندان های مازندران سفر می کنند که جمعیت این پرندگان به حدود یک میلیون و 500 هزار بال می رسد.
براساس آمار غیر رسمی حدود 300 هزار بال از این پرندگان زمستان گذران نیز توسط شکارچیان دارای پروانه شکار و غیر قانونی شکار می شوند . بیشترین میزان شکار غیرمجاز پرندگان در شهرستان های فریدونکنار و محمود آباد به صورت دام هوایی و کرس انجام می شود.
بر اساس آمار محیط زیست مازندران در نیمه نخست سال جاری افزون بر 500 شکارچی غیرمجاز توسط محیط بانان دستگیر شدند و دستکم 600 قبضه سلاح گرم هم در این ارتباط توقیف شد.
خبرنگار : حسین فلاحتی ** انتشار دهنده : حسن فلاحتی
6982/1654

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۱۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام هرگونه جا به جایی دام را بدون اخذ مجوزهای لازم از این شهرستان ممنوع اعلام کرد.

باقر خدادادی در گفت و گو با ایسنا، از وجود ۳۶۰ هزار رأس دام سبک و ۱۲ هزار رأس دام سنگین در شهرستان خبر داد و افزود: قبل از هرگونه جابجایی دام باید مجوزهای قانونی از جمله سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام از شبکه دامپزشکی اخذ شود.

وی هرگونه جا به جایی دام بدون مجوزهای لازم را مصداق قانون قاچاق دانست و اظهار کرد: مبارزه با قاچاق دام برای امنیت غذایی جامعه انجام می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌جام مبارزه با قاچاق دام را گامی مهم در راستای تأمین امنیت غذایی دانست و عنوان کرد: اجازه نخواهیم داد با قاچاق دام در امنیت غذایی شهروندان خللی ایجاد شود.

وی با تأکید بر اینکه به جد با قاچاق دام برخورد می‌کنیم، گفت: با توجه به اینکه کشاورزان و دامداران نقش مهمی در تأمین امنیت جامعه دارند، بهره‌برداران و دامداران موظف هستند هنگام جا به جایی دام مجوزهای قانونی نظیر سند حمل بار و گواهی بهداشتی حمل دام را همراه داشته باشند.

 خدادادی خاطرنشان کرد: به استناد تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز دام‌های بدون مجوز مکشوفه ضبط و متخلفین نیز به پرداخت جزای نقدی محکوم می‌شوند.

وی با بیان اینکه مبارزه با قاچاق دام در راستای قانون و برای جلوگیری از بین رفتن دام مولد و خروج دام از کشور انجام می‌شود، از راه‌اندازی بزرگترین میدان عرضه دام‌ زنده شرق خراسان رضوی در این شهرستان خبر داد و گفت: این  میدان عرضه دام سنگین و سبک در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع به بهره‌برداری رسیده است.

مدیر جهاد کشاورزی تربت‌ جام، ظرفیت این مرکز را ۲۵۰۰ رأس دام سبک و سنگین در حاشیه شهر «احمدآباد صولت» و در هشت کیلومتری جاده تایباد- تربت‌جام اعلام کرد و گفت: میدان عرضه دام زنده تربت‌جام شامل پست دامپزشکی، محل کشتار اضطراری، اتاق معاینات دامپزشکی، مرکز خدمات دامپزشکی و دام‌پروری، سکوی تخلیه و بارگیری دام، کوره لاشه‌سوز، انبار علوفه و مواد کنسانتره، محل شب ماند دام، باجه بانکی، باسکول و پارکینگ است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نجات ۹ قطعه کبک وحشی از شکارچیان متخلف در سقز
  • لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان کشف شد
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • پیدا شدن لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزئیات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • جزییات کشف لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • پیدا شدن لاشه پلنگ در منطقه شکار ممنوع کلیلاق شهرستان فریمان