Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@09:22:49 GMT

با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم

تاریخ انتشار: ۵ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۸۲۰۰۷۴

با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران گفت: در حال حاضر عمده ترین انتقاداتی که به پل صدر مطرح می شود، به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن است؛ اساسا چرا باید صدر دو طبقه می شد؟ ما در شرایطی هستیم که بسیاری از کشورهای دنیا، درحال بستن اتوبان‌های بتنی دو طبقه خود هستند.

به گزارش ایسنا پیروز حناچی با اشاره به دو طبقه بودن پل صدر اظهارکرد: در انتهای این تجربه جهانی (اتوبان‌های بتنی دوطبقه) دوباره تجربه جدیدی را آفریدیم که اگر آن فرایندهای اصولی به درستی طی می شد، هیچگاه دچار این مشکلات نمی‌شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در خصوص نگاه جدید معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران به پروژه‌های شهری گفت: ما در دوره جدید معاونت فنی و عمرانی در ابتدای کار خود یک سوال را مطرح کرده‌ایم و آن را به عنوان اصلی ترین رسالت خود قرار دادیم؛ این که در عین انجام فعالیت‌های عمرانی و مهندسی چگونه شهر را زیبا بیافرینیم.

وی با اشاره به اینکه برای عمل به این رسالت باید به کیفیت پروژه‌هایی که در شهر انجام می شود، دقت بسیار زیادی کرد،اظهارکرد: کیفیت پروژه‌ها در شهر اتفاقی نیست. کیفیت یک فرآیند است که از تعریف صورت مسئله آغاز و به به‌کارگیری کارفرمای فهیم، مشاور با سواد و پیمانکار خوب برای اجرا، بهره برداری و نگهداری صحیح پروژه‌ها ختم می‌شود. بنابراین اگر به مولفه‌های این فرآیند به درستی توجه شود، آن زمان قابل دفاع خواهد بود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به تاثیر خرد جمعی بر کیفیت پروژه‌های شهری تصریح کرد: اگر پروژه‌هایی که در شهر جنبه کیفی دارند، مورد محک خرد جمعی تخصصی قرار گیرند، آنگاه به هدف خود دست یافته‌ایم. به طور مثال در خصوص مسابقه معماری که برای اجرا و طراحی پل طبیعت برگزار شد، فرآیندی طی شد که در آن بهترین پل سازان ایران شرکت کردند.

وی افزود: اتفاقا فرد و شرکتی در این مسابقه پیروز شد که تجربه زیادی در پل‌سازی نداشت اما به دلیل اینکه این فرآیند سبب شده بود که از خرد جمعی استفاده شود، نتیجه آن به این پروژه قابل قبول ختم شد.

حناچی خاطرنشان کرد: در واقع این فرآیند سبب شد که یک پیمانکار مناسب برای اجرا و یک کارفرمای فهیم برای هدایت پروژه انتخاب شود. حال تصور کنید که اگر هرکدام از این فرآیندها حذف می‌شد،این پروژه به چه روزی می افتاد؟ به طور مثال اگر از یک مشاور خوب استفاده یا پیمانکار فهیمی را برای هدایت آن انتخاب نمی کردند، مطمئن باشید که پل طبیعت با مشکلات جدی روبرو می‌شد.

وی با اشاره به اینکه درحال حاضر ما با کمبود پیمانکاران متخصص روبرو هستیم، گفت: الان پیمانکاری که یک ساختمان مسکونی یا مسجد را می‌سازد، پروژه‌های پل‌سازی را هم در دست می گیرد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران ادامه داد: نکته مثبت این است که نظام فنی و اجرایی کشور همه پیمانکاران صاحب صلاحیت را شناسایی و رتبه‌بندی و حدود صلاحیت‌شان را مشخص کرده است. در عین حال نظام و فنی اجرایی که ما داخل شهرداری داریم هم به صورت مجزا این ارزیابی‌ها را مورد توجه قرار داده، اما مسئله اصلی این است که ما باید این فرآیندها را طی و خودمان هم به آن عمل کنیم. در نتیجه، عمل به آیتم‌ها و فرآیندهای موجود، پروژه‌ای قابل قبولی را به دنبال خواهد داشت.

حناچی در توضیح عمل به فرآیندها و آیتم‌های موجود به پروژه پل صدر اشاره کرد و گفت: در مقابل پل طبیعت که تمامی فرآیندها را طی کرد و به نتیجه مطلوب رسید، ما شاهد پل صدر هستیم؛ اگر در اجرای پل صدر به خرد جمعی رجوع و پروسه‌ها و فرآیندهای یاد شده طی می‌شد، شاید با نتیجه کاملا متفاوتی روبرو بودیم.

به گزارش شهرنوشت ،وی با بیان اینکه در حال حاضر عمده‌ترین انتقاداتی که درباره این پل مطرح می شود به تعریف این پروژه و بحث دو طبقه بودن آن وارد است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۰۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز

معاون فنی و عمرانی شهردار تبریز از آماده‌سازی و بهره‌برداری مسیر دسترسی «ائل داغی» به «آجی چای» ظرف یک ماه آینده خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، سامان احمدزاده صبح امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت_ به همراه مدیرعامل سازمان عون بن علی و شهردار منطقه یک تبریز در بازدید از پروژه های عمرانی در دست اجرای این سازمان اظهار کرد: پروژه مسیر دسترسی ائل داغی به آجی چای در راستای اجرای دستور شهردار تبریز مبنی بر اتصال کوه عینالی (ائل داغی) به آجی چای و سپس جاده آناخاتون در حال احداث است.

وی با اشاره به پیشرفت ۷۵ درصدی این پروژه تصریح کرد: با تلاش شبانه روزی همکاران سازمان عون بن علی و استقرار ماشین آلات و اکیپ های عمرانی در این محل، امیدواریم طی یک ماه آینده شاهد اتمام این پروژه باشیم.

به گزارش ایمنا، پروژه مسیر دسترسی ائل داغی به آجی چای با ۴۰ میلیارد ریال اعتبار و به طول سه کیلومتر، جاده پارک پیوند را به آجی چای و در نهایت جاده آناخاتون متصل می‌کند.

کد خبر 749612

دیگر خبرها

  • کمبود پارکینگ از مشکلات اصلی ترافیک سنندج است
  • انجام ۳۵۰ هزار مترمکعب کوه‌بُری در تقاطع مدافعان سلامت قم
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • اجرای عملیات عمرانی پارک ۲۲ هکتاری مشاهیر در اصفهان
  • ۱۷۶ پروژه عمرانی بزرگ مقیاس در زنجان اجرا شد
  • اتصال «ائل داغی» به «آجی چای» در تبریز
  • میدان جی مسدود خواهد شد
  • سرانجام ساخت فاز تکمیلی بزرگراه یادگار امام
  • اوکراین با کمبود قطعات یدکی برای تعمیر تجهیزات غربی روبرو است
  • لزوم تمرکز فعالیت‌های عمرانی در معاونت فنی شهرداری تهران