Web Analytics Made Easy - Statcounter

شجاعت و جسارت و جوانمردی بسیجیان جرأت دوباره تهدید و حمله به ایران اسلامی را از استکبار جهانی و همپیمانانش برای همیشه تاریخ سلب نموده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح قزوین؛باید گفت؛ بسیج و بسیجی: 1- به آیه ی شریفه ی «... أَطِیعُواْ اللّهَ وَأَطِیعُواْ الرَّسُولَ وَأُوْلِی الأَمْرِ مِنکُمْ فَإِن .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. «:(خدا را اطاعت کنید و پیامبر و اولیاى امر خود را[نیز] اطاعت کنید) ایمان دارد وبدان عمل می‌نماید.


فرمان خداوند را برهر چیز و بر هرکاری مقدم می دارد و اطاعتش را برخود فرض می‌داند، نه برای دلخوشی این ونه برای دلخوشی آن خود را به زحمت می اندازد، بلکه تنها و تنها از فرامین الهی، انبیا و ائمه معصومین – علیهم السلام – و ولایت فقیه اطاعت می‌نماید، فرمان نایب امام زمان ( عج ) را برهر کس وبر هر چیز مقدم می‌شمارد ، تابع محض ولایت فقیه است، بسیجی وفاداری، ادب وجوانمردی را از پرچمدار کربلاحضرت ابوالفضل العباس (ع ) آموخته است زیرا تنها رسیدن به سعادت و ره یافته به راه هدایت را در پیمودن این مسیر دانسته و بارها وبارها عملاً پیروی ووفاداریش را به اثبات رسانده است؛ 

2- اخلاص در عمل دارد و آنچه را انجام می‌دهد بر اساس تکلیف و رضایت الهی است. او می داند که ماندگاری عملش در گرو اخلاص اوست، خالصانه در راه خدا قدم می‌گذارد و جاودانگی عملش را نیز با اخلاص پیوند می زند.به حدیث شریف نبی مکرم اسلام حضرت محمد ( ص ) ایمان دارد که آن حضرت فرمود: « تفاوت و برتری درجات مؤمنان بر یکدیگر به اخلاص است. » 

اخلاص شهیدان، جانبازان، ایثارگران و آزادگان در طول هشت سال دفاع مقدس ستودنی است. چه شهیدان بزرگواری که آرزویشان در گمنامی بود و از خداوند در خواست نمودند تا در گمنامی بمانند و نام ونشانی نداشته باشند ولی خداوند منان به پاس آن همه اخلاصشان آنان را جاودانه تاریخ نمود.

این است بهای اخلاص در عمل! 
پیامبر گرامی اسلام ( ص ) در فرمایش دیگری فرموده اند: « خوشا به حال مخلصان؛ آنان چراغ‌های هدایتند و هر فتنه ی تیره ای به سبب آنان زدوده می شود.» پس بسیجی مواظب بوده و هست تا گوهر گران بهای اخلاص را به بهای اندک و ناچیز دنیا نفروشد.
 
3- غیرت دینی دارد و به آن می‌بالد؛ هر آنچه دارد در راه اعتلای کلمه توحید و اسلام ناب محمدی ( ص ) فدا می نماید.بسیجی بی تفاوت نیست، از معضلات ومنکرات جامعه در رنج است وبه راحتی از کنار آن عبور نمی‌کند، به اصلاح امور می پردازد. از روشنگری غافلان وبی خبران دریغ نمی ورزد ، امر به معروف و نهی از منکر را فراموش نمی کند و تا پای جان در این زمینه ایستادگی می‌کند، دلسوزانه به اسلام عزیز می اندیشد و در برپایی واجرای دستورات اسلام همت می‌گمارد.

تسامح و تساهل برایش درد آوراست و به شدت نسبت به آن برائت می‌جوید و بی تفاوتی را نوعی آفت می‌پندارد و درصدد رفع ودفع آن بر می آید. پیوسته بیدار است و تیز بین!

4 - شجاع است وشجاعت را در مکتب اسلام آموخته است، از رسول خدا ( ص )، از مولا امیر المؤمنین علی ( ع ) از سرور وسالار شهیدان حضرت امام حسین( ع ) آموخته است، درس مقاومت، فداکاری، پایمردی و جوانمردی را از نوجوانان رشید کربلا؛ حضرت علی اکبر( ع ) و حضرت قاسم( ع ) آموخته است. او دلی به وسعت دریا وقلبی آکنده و لبریز از ایمان به خدا دارد وبا نام ویا خدا دلش آرام و قرار دارد. 

بسیجی شجاع است و شجاعت را از امام ورهبرش – بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران – حضرت امام خمینی ( ره ) که فرمود: « به والله ( به جدم ) قسم در تمام عمر جز خداوند متعال از کسی نترسیده ام » به ارث برده است. شجاعت و جسارت و جوانمردی بسیجیان جرأت دوباره تهدید و حمله به ایران اسلامی را از استکبار جهانی و همپیمانانش برای همیشه تاریخ سلب نموده است. 

5- به فرهنگ شهادت و ایثار ایمان دارد و رسیدن به آن را سعادت بزرگ می‌داند، روحیه شهادت طلبی بسیجیان جان بر کف است که چشم طمع دشمنان به خاک ایران اسلامی را کور کرده است.

بسیجی شهادت و فرهنگ شهادت را برای خود یک افتخاری بزرگ می‌داند و برای رسیدن به این قله معرفت و کمال شبانه روز تلاش می کند و به تربیت و تهذیب نفس خویش می‌پردازد.

بسیجی بر خلاف غافلان ومعاندان به اسلام و انقلاب که فرهنگ و گلواژه شهادت را فرهنگ خشونت می‌نامند یک فرهنگ با ارزش می‌شمارد.

بسیجی از آرمان و دینش تا پای شهادت می ایستدو لحظه ای هم شک وتردید به خود راه نمی‌دهد، او معتقد است هرآنچه نزد خداست باقی است و بقیه فانی، از این رو همه ی کارهایش برای رضایت الهی انجام می دهداو در مکتب قرآن اموخته است: « هرچه[ بر زمین] است فانی شونده ( 26) و ذات با شکوه وارجمند پروردگارت باقی خواهد ماند(27 ) – سوره الرحمن » بسیجی از آقا ومولایش حضرت امام حسین علیه السلام – آموخت که چگونه پاسدار پاکی ها و فضایل انسانی باشد. 

6- بصیرت دارد و آگاه به زمان، دشمن شناس است در غفلت وبی خبری بسر نمی برد، حضور به موقع در صحنه های مختلف از ویژگی های برجسته او است. او اجازه نخواهد دادتاریخ تکرار شود و مولا و رهبرش تنها بماند! و عاشورا تکرار شود او با حضور فعالانه، آگاهانه، شجاعانه و به موقع خود در عرصه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، نظامی نفوذ بیگانه واجنبی را سد می نماید. بسیجی امروز در تمام صحنه‌ها حضور دارد در حوزه، در دانشگاه، در مدرسه، در کارخانه، در بازار.... ایفای نقش می نمایدو فرمایش حضرت امام خمینی (ره ) که فرمود: « اگر بر کشوری ندای دلنشین تفکر بسیجی طنین اندازد، چشم طمع دشمنان و جهانخواران از آن دور خواهد گردد...» را به منصه ظهور رسانده است....و دها وصدها ویژگی برجسته دیگر که در وجود بسیج وبسیجی نهادینه شده است. 

در پایان توصیه و سفارش آن عزیز سفر کرده یاد آوری می‌گردد که فرمود: « ... و می‌دانم که اگر مسئولین نظام اسلامی از شما غافل شوند به آتش دوزخ الهی خواهند سوخت...» والسلام.
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۱۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی یعقوبی گیلانی، کارشناس مذهبی درمورد عظمت زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه بیان کرد: مهم‏ترین نشانه عظمت معنوى و مقامات باطنى حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه، برابرى فضیلت زیارت مزار آن بزرگوار، با فضیلت زیارت سیّد الشهدا است.

شیخ المحدّثین، صدوق؛ از محمّد بن یحیى عطّار - که یکى از اهالى رى است - این‌گونه نقل کرده است که خدمت امام هادى علیه السلام رسیدم. ایشان فرمودند: «کجا بودى؟».

گفتم: حسین بن على علیه السلام را زیارت کردم. امام هادى علیه السلام فرمودند:

«أما إنَّک لَوزُرتَ قَبرَ عَبدِ العَظیمِ عِندَکُم کُنتَ کَمَن زارَ الحُسَینَ بنَ عَلِىٍّ.» «بدان که اگر قبر عبد العظیم را در شهر خودتان زیارت کنى، مانند کسى هستى که حسین بن على را زیارت کرده باشد.»

معنای برابرى زیارت حضرت عبد العظیم حسنی (ع) با زیارت حرم حضرت سید الشهدا (ع)

این کارشناس مذهبی تصریح کرد: مسئله این است که آیا بر اساس حدیثِ یاد شده، زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه به طور مطلق مى‏تواند جایگزین زیارت امام حسین علیه السلام شود و یا در شرایط خاصى، از چنین فضیلتى برخوردار است؟ 

بى‏‌تردید، مقصود امام هادى علیه السلام در حدیث یاد شده، این نیست که از فضایل زیارت امام حسین علیه السلام بکاهند و یا در بیان فضیلت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه مبالغه نمایند.

بنابراین، در پاسخ به سؤالى که مطرح شد، مى‏توان گفت: برابرى فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه و امام حسین علیه السلام مقید است به فضاى سیاسى ویژه‏اى که پیروان اهل بیت علیه السلام در آن مقطع تاریخى زندگى مى‏کردند. زیرا زمانى بود که اختناق شدیدى جهان اسلام را فرا گرفته بود و جامعه تشیّع در دوران زمامدارى افرادى مانند: متوکّل، مُعتَز و معتمد عباسى، سخت‏ترین دوران‏هاى تاریخىِ خود را سپرى مى‏‌کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی گفت: در چنین شرایطى، امام هادى علیه السلام به منظور پیشگیرى از خطرهایى که از طرف حکومت‏هاى وقت، شیعیان را تهدید مى‏کرد، فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام را با زیارت امام حسین علیه السلام برابر دانسته اند. به تعبیرى روشن‏تر، زیارت حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام براى کسانى که آمادگى خطرپذیرى براى زیارت امام حسین علیه السلام را داشته باشند، پاداشى معادل زیارت آن حضرت علیه‌السلام را دارد و حرم حضرت عبد العظیم حسنی علیه السلام شعبه‏اى از حرم سید الشهدا علیه السلام است و این خود، فضیلتى بزرگ و حاکى از جایگاه بلند حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه نزد اهل بیت علیه السلام و عظمت معنوى ایشان است.

این کارشناس مذهبی ادامه داد: برابرى فضیلت زیارت حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه با زیارت سید و سالار شهیدان علیه السلام هر چند در شرایط ویژه، بى‏تردید بدون حکمت نیست و شاید نتوان به حکمت آن پى برد؛ لیکن راز و رمز این فضیلت بزرگ را باید در شخصیت علمى، عملى و جهادى آن بزرگوار، جستجو کرد.

در میان امامزادگان، شخصیت‏هاى بزرگى وجود دارند؛ امّا در باره هیچ یک از آنها نقل نشده و حداقل به ما نرسیده است که زیارتش با زیارت حضرت سید الشهدا علیه السلام برابرى کند.

عرضه دین بر امام هادی علیه‌السلام 

حجت‌الاسلام والمسلمین یعقوبی گیلانی اظهار کرد: این احادیث بیانگر عظمت والای حضرت عبدالعظیم حسنی رحمت الله علیه است ولی نکته‌ای که در زندگی ایشان بسیار جای تأمل و دقت نظر دارد این است که روزی این «امام زاده مجتهد محدث کبیر» به محضر امام هادى علیه وآله رسید. 

وقتى نگاه ایشان افتاد، فرمودنذ: «مَرحَباً بِکَ یا أبَا القاسِمِ! أنتَ وَلِیُّنا حَقّاً» «خوش آمدى، اى ابوالقاسم! تو حقیقتاً دوست ما هستى».

گفتم: اى پسر رسول خدا! مایلم دینم را به شما عرضه کنم، اگر مورد پسند بود، بر آن ثابت باشم تا خداوند عزوجل را ملاقات کنم.

امام علیه السلام فرمودند: «اى ابو القاسم، عرضه کن»؛ و بعد حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام همچون طفلی که به مکتب رفته باشند به محضر امام علیه السلام نشستند و به عقاید خویش درباره اصول و فروع دین پرداختند. 

گفتارش که تمام شد. در این هنگام، امام هادى علیه السلام فرمودند «اى ابوالقاسم! به خدا سوگند، این [عقاید]، دین خداست که آن را براى بندگانش برگزیده است. پس بر آن، ثابت قدم باشید.

خداوند، تو را بر عقیده ثابت در زندگى دنیا و آخرت پایدار بدارند!». 

به کارشناس دینی مراجعه کنیم

این کارشناس مذهبی یادآور شد: ‏ این کار یعنى مراجعه به کارشناسان دین که ریشه قرآنى دارد. 

خداوند متعال در دو آیه، مردم را به آنان ارجاع فرموده اند: «فَسْئَلُوا أَهْلَ الذِّکْرِ إِنْ کُنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ؛» «اگر نمى‏دانید، از آگاهان بپرسید.»

حضرت عبد العظیم حسنی رحمت الله علیه از نظر علمى، یکى از بزرگ‏ترین محدّثان و فقها بوده و از نظر سنّى، تقریباً دو برابر امام هادی علیه‌السلام سن داشته اند. اما می‌خواهند به ما بیاموزند که‌ای انسان به علم خود و به اصطلاح، به چند کلمه مغرور نشو. لذا، شایسته است وقتى انسان دیندار به محضر دین‏شناس بالاتر از خود مى‏رسد، براى تأیید و یا تکمیل معارف دینى خود اقدام نماید.

این بهره‏‌گیرى از نظریه کارشناسان دینى، زمینه‏ساز ثبات و پایدارى انسان در دیندارى است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری قرآن و عترت

دیگر خبرها

  • پشتیبانی ۲۱ میلیارد تومانی از طرح دیمزارها در سال ۱۴۰۳
  • ‌همسر شهید ‌مصطفی خمینی در قم تشییع شد
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • امت اسلام در کنار همدیگر به یک دشمن واحد توجه کنند
  • رسانه‌ها تبلیغات دشمن پس از حمله به اسرائیل را خنثی کردند
  • پیام های تسلیت در پی درگذشت همسر شهید آیت الله سید مصطفی خمینی
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)