Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی عمرانی روز یکشنبه درنشست خبری به مناسبت هفته پژوهش و فناوری (4 تا 10 آذر)، اظهار کرد: امروز بسیاری از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه جهان با استفاده از دانش و فناوری های نوین وکسب و کارهای مبتنی بر دانش درحال دریافت درآمدهای کلان هستند.
وی بااشاره به سابقه تشکیل پارک های علم و فناوری درکشور که از حدود 17 سال قبل در اصفهان آغاز شد، افزود: دراستان گلستان فعالیت پارک علم و فناوری درسال 92 آغاز شد و مرکز رشد واحدهای فناور شرق استان در گنبدکاووس نیز از آبان سال گذشته فعالیت خود را شروع کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عمرانی، ایجاد ارتباط بین دولت، صنعت و دانشگاه ها را از مهمترین اهداف راه اندازی پارک های علم و فناوری در کشور به منظور تحقق اقتصاد مبتنی بر دانایی دانست و اضافه کرد: در همین راستا حمایت از نخبگان، کارآفرینان و تولیدکنندگان در راستای تجاری سازی ایده ها و طرح ها و تولید محصولات متنوع و بازار پسند با راه اندازی شرکت های دانش بنیان در دستور کار قرار دارد.
وی تصریح کرد: مرکز رشد واحدهای فناورانه شرق گلستان نیز باتوجه به ظرفیت های موجود دراین منطقه 80 درصد محور فعالیت خود را در حوزه 'بیوتکنولوژی، کشاورزی، گیاهان داوریی و صنایع دستی' قرار داده و از نخبگان، محققان و کارآفرینان دراین حوزه حمایت می کند.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور شرق گلستان، ارائه خدمات مشاوره ای، حمایت های مادی و معنوی از هسته ها و واحدهای فناور، حمایت از ایجاد شرکت های دانش بنیان، حمایت از ایجاد و توسعه شرکت های کوچک و متوسط، کمک به تحقیق و توسعه، کمک به ثبت اختراع و تجاری سازی محصول، فراهم کردن زمینه حضور در نمایشگاه های داخلی و بین المللی و بازاریابی را از دیگر اهداف و برنامه های پارک های علم و فناوری و این مرکز برشمرد.
عمرانی با تاکید برضرورت ارتباط بیشتر استادان، دانشجویان و دانش آموختگان مراکز آموزش عالی، نخبگان و محققان شرق گلستان با این مرکز، گفت: مرکز رشد واحدهای فناورانه شرق گلستان که زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اطلاعات است حدود 50 خدمت به واجدین شرایط و گروه های هدف ارائه می دهد.
وی افزود: در صورت توجه به کسب و کارهای مبتنی بر دانش و راه اندازی شرکت های دانش بنیان علاوه بر تحقق شعار امسال رهبری انقلاب و سیاست های تدوین شده از سوی دولت درحوزه اقتصاد مقاومتی، ارزش افزوده بالا و اشتغال پایدار برای جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد می شود.
عمرانی بااشاره به فعال بودن 48 شرکت دانش بنیان در گلستان که پنج مورد آن در شرق این استان است، اضافه کرد: حمایت های مالی از طرح ها و ایده ها از مبلغ 60 میلیون ریال در دوره مقدماتی تا 300 میلیون ریال در مرحله رشد آغاز و تا سقف سه میلیارد ریال در مرحله راه اندازی شرکت دانش بنیان و تولید محصول انجام می شود.
وی تصریح کرد: درمدت فعالیت مرکز رشد واحدهای فناور شرق گلستان که مکان آن توسط شهرداری و شورای اسلامی شهر گنبد بمدت سه سال رایگان در اختیار این مرکز قرار گرفته، هشت هسته فناور جذب و به 30 طرح خلاقانه خدمات مشاوره ای داده شد.
رییس مرکز رشد واحدهای فناور شرق گلستان ادامه داد: از طرح هایی که به آنان خدمات مشاوره داده شد، 10 طرح به این مرکز ارائه شده که هشت مورد موفق به کسب قبولی در کمیته داوری اولیه و تخصصی شدند.
وی گفت: تفاهم نامه ای نیز با دانشگاه گنبدکاووس منعقد و قرار است پنج هکتار از اراضی دانشگاه به این مرکز داده شود تا ساختمان های مورد نیاز احداث گردد.
هفت شهرستان گنبدکاووس، آزادشهر، رامیان، مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه در شرق گلستان واقع هستند و در مجموع نیمی از جمعیت یک میلیون و869 هزار نفری این استان را دارند.
/3039/1648
خبرنگار : علی لکزانوری ** انتشار: پری سالارنیا

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۳۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمل‌ و‌ نقل در ناوگان فناوری
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است