Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضوکمیسیون انرژی مجلس نشست دیروز کمیسیون متبوعش با مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی را تشریح کرد.

به گزارش حوزه پارلمانی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حسین امیری خامکانی در تشریح نشست کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، گفت: مدیرعامل شرکت تولید نیروی برق حرارتی در نشست دیروز کمیسیون حضور یافت و گزارشی از تولیدات برق حرارتی و مشکلات و میزان مطالبات و بدهی هایی که هم اکنون صنعت برق دارد، به اعضای کمیسیون ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،با بیان اینکه درحال حاضر صنعت برق به بانک ها، تولیدکنندگان قطعات و تجهیزات و تولیدکنندگان برق و پیمانکاران بدهی دارد، افزود: مشکلی که در چند سال گذشته برای صنعت برق به وجود آمد این موضوع بود که نیروگاه ها برای رد دیون واگذار شد درحالی که پیش از این وزارت نیرو ؛گاز را مجانی می گرفت و تبدیل به برق می کرد و به مصرف کننده ارائه می داد.

وی ادامه داد:دولت بابت رد دیون نیروگاه ها را به بخش خصوصی واگذار کرد،اما یک ریال به صنعت برق نداد اما در ازای آن صنعت برق باید برق همان نیروگاه هایی که تا دیروز تولید می کرد را می خرید.

19هزار مگاوات نیرو برق حرارتی باید در طول برنامه ششم احداث شود

امیری خامکانی با بیان اینکه بین قیمت های تکلیفی و هزینه های تمام شده تفاوت وجود داشت، یادآور شد: متاسفانه دولت ردیف مابه التفاوت قیمت های تکلیفی و تمام شده را در ردیف بودجه نیاورده است و این برای صنعت برق مشکل ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه براساس احکام برنامه ششم توسعه دولت باید ظرفیت نیروگاه های تجدیدپذیر را به 5 درصد سبد انرژی کشور برساند، افزود: درمجموع باید 25 هزار مگاوات نیروگاه و 19 هزار مگاوات نیرو برق حرارتی در طول برنامه ششم احداث شود که در بخش حرارتی و تجدیدپذیر به سرمایه گذاری کلان نیاز داریم که بخش خصوصی داخلی و خارجی از طریق فاینانس باید برای سرمایه گذاری در این بخش ها ورود پیدا کنند.

به گزارش خانه ملت، عضوکمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،از بررسی مشکلات پیش آمده بین سندیکای صنعت برق و وزارت نیرو و مشکل قراردادهایی که پیش از سال 91 بسته شده و به دلیل تغییر نرخ ارز دچار بحران شده اند؛در نشست دیروز کمیته نیرو کمیسیون متبوعش خبر داد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۷۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵

وزیران انرژی گروه هفت برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا در نیمه اول دهه ۲۰۳۰ به توافق رسیدند.

به گزارش ایسنا، گیلبرتو پیچتو فراتین، وزیر انرژی ایتالیا که ریاست نشست وزرای گروه هفت در تورین را برعهده داشت، گفت: یک توافق فنی وجود دارد. ما قرارداد سیاسی نهایی را روز سه شنبه امضا خواهیم کرد.

این وزیران روز سه شنبه، بیانیه نهایی حاوی جزئیات تعهد گروه هفت برای کربن زدایی از اقتصادهایشان را صادر خواهند کرد. پیچتو گفت: وزیران همچنین سرگرم بررسی محدودیت‌های احتمالی برای واردات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) روسیه به اروپا هستند که کمیسیون اروپا قرار است در کوتاه مدت، پیشنهاد کند. این موضوع در برنامه فنی و سیاسی گروه هفت قرار دارد.

زغال سنگ و نیروی هسته‌ای

توافق در خصوص زغال سنگ، به منزله گام قابل توجهی در مسیری است که سال گذشته در نشست اقلیمی کشورهای متحد COP۲۸ برای حذف سوخت‌های فسیلی، اعلام شده بود. زغال سنگ، آلاینده‌ترین سوخت فسیلی به شمار می‌رود.

ایتالیا در سال میلادی گذشته، ۴.۷ درصد از کل برق خود را از طریق نیروگاه‌های زغال سوز تامین کرد. این کشور قصد دارد نیروگاه‌های زغال سوز خود را تا سال ۲۰۲۵ و نیروگاه جزیره ساردینیا را در سال ۲۰۲۸ تعطیل کند.

در آلمان و ژاپن، زغال سنگ نقش بزرگتری دارد و سهم برق تولید شده با استفاده از زغال سنگ، بالاتر از ۲۵ درصد از کل تولید در سال گذشته بود.

گروه هفت در سال گذشته تحت ریاست ژاپن، متعهد شد اقدامات قاطعی به سوی حذف نیروگاه‌های زغال سوز بردارد اما ضرب الاجل مشخصی تعیین نکرده بود.

انرژی هسته‌ای و سوخت‌های زیستی، دو موضوع دیگر در صدر برنامه ایتالیا هستند و وزیر انرژی این کشور اعلام کرد هر دو سوخت در بیانیه نهایی، در میان گزینه‌های کشورهای گروه هفت ذکر خواهند شد که می‌توانند برای کربن‌زدایی تولید برق و حمل و نقل، استفاده شوند.

بر اساس گزارش رویترز، بلوک گروه هفت ممکن است ضرروت افزایش ۶ برابری ظرفیت باتری تا سال ۲۰۳۰ در مقایسه با سطح سال ۲۰۲۲ را اعلام کنند زیرا ظرفیت باتری برای ذخیره انرژی تجدیدپذیر، ضروری است.

دیگر خبرها

  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • خانه آصف اردبیل برای مرمت به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • بنا‌های تاریخی اردبیل برای احیا به بخش خصوصی واگذار می‌شود
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • بدهی صنعت برق به بورس انرژی
  • آخرین حلقه نیروگاه‌سازی کشور تکمیل شد
  • راهبری ۵ مرکز معاینه فنی تهران به بخش خصوصی واگذار می شود
  • افزایش ۶ درصدی تولید برق در فروردین ۱۴۰۳
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس